bartokar Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 mně near jde i mapy............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 endhalf mohl bys prosím srovnat výdrž baterie 3DS a PSV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 mně near jde i mapy............ Hmm nevim kde je chyba. To pak zkusím nějak pořešit ale mapy mi jdou taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Subjektivně mi přijde, že Vita vydrží zhruba o hodinku více, ale abych to srovnával jako že bych je nechal zapnuté vedle sebe, to jsem nedělal :-). Nevím, zhruba hoďka, hoďka a půl možná, dvě maximálně (tipl bych to tak na 5:30 u Vity a 4:00 u 3DSka). Taky musíš brát v potaz, že mé 3DSko je staré cca půl roku, takže už ta baterka není nejnovější :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 tady je jeden test. vypadá to že Vita vydrží míň ale zase to může být různým nastavením podsvícení atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Takže koupil jsem si gta chinatown wars a musím říct že jsem čekal mnohem lepší výkon oproti staršímu modelu. Chápu že se to samo do HD nepředělá ale slibovaly že hry budou vypadat mnohem lépe a to já bohužel říct nemohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Novinky (PS Vita): Everybody’s Golf (875,- Kč) Little Deviants (Trial & Unlock 605,- Kč) Modnation Racers: Road Trip (875,- Kč) Reality Fighters (Trial & Unlock 605,- Kč) F1 2011 (999,- Kč) Uncharted: Golden Abyss (1125,- Kč) Wipeout 2048 + Network pass (875,- Kč) Escape Plan (350,- Kč) Hustle Kings (Trial & Unlock 215,- Kč) Motorstorm RC (Trial & Unlock 160,- Kč) Super Stardust Delta (Trial & Unlock 215,- Kč) Super Stardust Delta DLC Bundle (270,- Kč) Top Darts (Trial & Unlock 215,- Kč) Plants Vs Zombies (330,- Kč) Cliff Diving - AR (zdarma) Table Football - AR (zdarma) Fireworks - AR (zdarma) Army Corps Of Hell (999,- Kč) Virtua Tennis 4 World Tour Edition (999,- Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ty ceny jsou asi jenom na psn že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ano, na psn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Pánové mě zajímá jak je to s wifi připojením. Já třeba doma nemám bezdrátové připojení jen prostě klasickou wifinu, ale klasicky přes síťový kabel. Takže to znamená, že mám smůlu a musím si doma udělat bezdrátové a nebo můžu vše nejdřív stáhnout na PC a pak do Vity? Trošku mě to štve, protože ne každý ma doma bezdrát když mám klasický stolní komp nepotřebuji ho....na to zase Sony nemyslelo... Nemyslelo, jako že měli do Vity dát zdířku na ethernet :)? V době kdy má doma bezdrát skoro každý (router stojí pár stovek)? Hry si můžeš stáhnout určitě přes PS3 a předpokládám že i přes PC (pomocí nějakého toho content manageru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak vám to sem dám , týká se to VITY a taky her , příště by si měl rozmyslet jestli dát XBOX verzi MW3 jako že vyjde na PSVITU :D Kouknete na to tlacitko , je tam milionkrát :D , jinak už šetřím na VITU , sice mam zatim jen 2 stovky ale snad se toho dožiju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak vám to sem dám , týká se to VITY a taky her , příště by si měl rozmyslet jestli dát XBOX verzi MW3 jako že vyjde na PSVITU :D Kouknete na to tlacitko , je tam milionkrát :D , jinak už šetřím na VITU , sice mam zatim jen 2 stovky ale snad se toho dožiju :) Cool story. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Danfri, to, že je tam to tlačítko spíše značí, že to bude fake... Nebo je snad tohle video někde na oficiálních stránkách Activisionu? Pokud ano, dopadne to jak s Uncharted... Na videích výborná grafika a na Vitě pak 2x horší... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Takže koupil jsem si gta chinatown wars a musím říct že jsem čekal mnohem lepší výkon oproti staršímu modelu. Chápu že se to samo do HD nepředělá ale slibovaly že hry budou vypadat mnohem lépe a to já bohužel říct nemohu To se dalo čekat. Velkým firmám stačí velká reklama, pár pěkných vyumělkovaných videií a hned se plno lidí chytne. Realita je potom samozřejmě jiná. Jen mám takový pocit, že Sony si platí i redaktory všech možných plátků, protože ti skoro všude pějí jen chválu. Ale v Japonsku prý prodeje moc velké nejsou a Sony je z toho zklamaná. Ani se nedivím když přijdou s tak vychcanou strategií jako jsou vlastní pamětovky, předražené hry a nahov.. internetový servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Takže koupil jsem si gta chinatown wars a musím říct že jsem čekal mnohem lepší výkon oproti staršímu modelu. Chápu že se to samo do HD nepředělá ale slibovaly že hry budou vypadat mnohem lépe a to já bohužel říct nemohu Ehm ty si od PSP hry čekal že bude na Vitě vypadat líp? Upscaling a smoothing obrazu sice trošku pomůže (aby byl koukatelný i na většim displeji s jemnějšim rozlišení), ale HD předělávku z toho neudělá. Nevim jestli Sony někde slibovalo že budou PSP hry na Vitě vypadat úžasně, ale pokud ano je tvoje chyba že si na to skočil, stačilo by používat selský rozum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Ehm ty si od PSP hry čekal že bude na Vitě vypadat líp? Upscaling a smoothing obrazu sice trošku pomůže (aby byl koukatelný i na většim displeji s jemnějšim rozlišení), ale HD předělávku z toho neudělá. Nevim jestli Sony někde slibovalo že budou PSP hry na Vitě vypadat úžasně, ale pokud ano je tvoje chyba že si na to skočil, stačilo by používat selský rozum... Slibovali že to bude vypadat líp... nevypadá :D Hru jsem nestahoval jen kvůli grafice takže to pro mě zase taková rána není, jen jsem se chtěl podělit o svoji zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Já doufám, že cena spadne jako to bylo u 3Ds a taky si myslím, že to bude i podobně rapidní pokles, zatím ty prodeje nic moc. Za takovou čtyrku by to byla slastná koupě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 :D neco jsem podělal takže nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Já doufám, že cena spadne jako to bylo u 3Ds a taky si myslím, že to bude i podobně rapidní pokles, zatím ty prodeje nic moc. Za takovou čtyrku by to byla slastná koupě :D To jo ikdyž mě se třeba cena PS vity nezdá až tak vysoká, ale cena her to je síla...doufám, že to brzy někdo "cinkne" a hlavně ať to netrvá tak dlouho jako u PS3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=284 To jo ikdyž mě se třeba cena PS vity nezdá až tak vysoká, ale cena her to je síla...doufám, že to brzy někdo "cinkne" a hlavně ať to netrvá tak dlouho jako u PS3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=284 A sakra :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Rozhodně není vysoká, vždyť první psp stálo nějakých 8-9 tisíc. Mě jde o to, že pokud bych chtěl 3g verzi tak je to prostě velký peníz a o hrách se zatím raději nezmiňuji, jediný co se mi zdá, že se vyplaté je uncharted a možná wipeout i když já raději formule. Nejspíš při prvním pádě cen do ní pudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 ********************* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 S nějakým brzkým poklesem cen moc nepočítejte, už takhle je docela silně podnákladová. Podle mého názoru letos určitě nezlevní (standardní verze, 3G pravděpodobně ano) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 S tím bohužel nepočítám ale myslím, že na vánoce už pude dolu, záleží na prodeji. A jak to myslýš tím podnákladová? Vždyt náklady sou cca 3 200 Kč tj. půlka ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.