andre06 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Pokud někdo není ještě rozhodnut, zda do PS Vity půjde nebo ne, tak tady je zajímavý článek s prvními dojmy o tomto handheldu, i pro majitele PS Vit to může být zajímavý počtení: http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=286 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Já sem s Vitolu spokojený, mám jen jeden, možná poměrně zásadní problém. Na černém pozadí (např. při zapínání konzole, při nahrávání Uncharted...) jsou na obrazovce patrné dvě čáry a několik skvrn vadných pixelů, odhadem tak 5-10% celé obrazovky. Při normálním hraní to nevadí, ale nevím jak to bude vypadat na tmavších hrách, třeba černobílý Escape Plan. Jmenuje se to OLED mura effect a má s tím prý problém víc lidí, kromě mě vím o dalších čtyřech češích... Vy máte displeje ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zkousel uz nekdo F1? Docela me to laka, ale na PSP to bylo zklamani. A je ve Fife nase liga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Ve Fifě není česká liga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zkousel uz nekdo F1? Docela me to laka, ale na PSP to bylo zklamani. A je ve Fife nase liga? Zkoušel ale moc nedoporučuju. Je to podobné jako na 3DS - mizerné textury, nefunkční zpětná zrcátka atd. Ne že bych při rychlosti 300Kmh sledoval kvalitu textur, ale třeba v boxech nebo na startu je to děs. Pokud máš velkou konzoli doporučuju koupit spíš na ní, když ne kvůli grafice tak kvůli ovládání - přece jenom formule se líp ovládá s pořádnými analogy, nebo ještě lépe s volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Když koupim základ PS Vita bez jakékoliv hry, budu moct stáhnout některé Free hry či nějaké Demo verze? Lákali mně nejvíce F1 ale po přečtění předchozího příspěvku, mám trochu obavy zda mně to bude bavit, chystám se prodat nové PSP Go které se mi vrátilo z reklamace a poté koupit Vitu. Tak se uvidí jak se vše vyvine. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Když koupim základ PS Vita bez jakékoliv hry, budu moct stáhnout některé Free hry či nějaké Demo verze? Lákali mně nejvíce F1 ale po přečtění předchozího příspěvku, mám trochu obavy zda mně to bude bavit, chystám se prodat nové PSP Go které se mi vrátilo z reklamace a poté koupit Vitu. Tak se uvidí jak se vše vyvine. :-) V základu je na Vitě "hra" Welcome Park. Je to takovej soubor hříček na seznámení s funkcemi, nicméně za to můžeš dostat trofeje. Na PSN pak můžeš stáhnout dema nebo trialy velký části her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 V základu je na Vitě "hra" Welcome Park. Je to takovej soubor hříček na seznámení s funkcemi, nicméně za to můžeš dostat trofeje. Na PSN pak můžeš stáhnout dema nebo trialy velký části her. Dobře. Díky za odpověď ... ještě si to pořádně rozmyslim a uvidíme) V případě dotazů se obrátim určitě na vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Jak je na tom PSV s nějakým hackem nebo CFW? Pracuje se na něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Mám pocit, že zatím nic, sony si od nového ohcraného systému her hodně slibuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Mám pocit, že zatím nic, sony si od nového ohcraného systému her hodně slibuje. To teda, ale snad někdo na něco příjde, hodilo by se to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Já bych si ty hry klidně kupoval kdyby, KDYBY stály za to a stály by tak polovinu cen. Na 3Ds sem si všech 6 koupil a musím říct, že sem sklamán, nejsou to ty hry, které člověk dohraje a pak si je někdy časem dá znova, já měl potíž je dohrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Já sem s Vitolu spokojený, mám jen jeden, možná poměrně zásadní problém. Na černém pozadí (např. při zapínání konzole, při nahrávání Uncharted...) jsou na obrazovce patrné dvě čáry a několik skvrn vadných pixelů, odhadem tak 5-10% celé obrazovky. Při normálním hraní to nevadí, ale nevím jak to bude vypadat na tmavších hrách, třeba černobílý Escape Plan.Jmenuje se to OLED mura effect a má s tím prý problém víc lidí, kromě mě vím o dalších čtyřech češích... Vy máte displeje ok? jednou jsem viděl divný skvrny když se mi načítal Uncharted(teť už nic), ale jinak při zapínání a černým pozadí je všechno bez chyby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Zkousel uz nekdo F1? Docela me to laka, ale na PSP to bylo zklamani. A je ve Fife nase liga?Kravina...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 PS vita je nejvetsi blbost co jsem si kdy v zivote koupil nechtěl by si jí vyměnit za ps3 250gb????víc pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 Když koupim základ PS Vita bez jakékoliv hry, budu moct stáhnout některé Free hry či nějaké Demo verze? A ještě sem teď objevil že v balení je taky kód na nějaký ty hry s augmented reality Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 prosím neznáte někoho kdo by chtěl ps3 250gb bez záruky chci ps vita ale nemám na ní zeptej te se prosím všech a sry za post mimo téma díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2012 jinak ja potvrzuji ze se na 3G verzi daji prijmat jake koliv sms. To by se mohlo do budoucna hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mappleton Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Mates ps3- jdi si vydělat, to mám rád tohle, socky brečící na fórech, že na něco nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Kdo premysli ze si koupi vitu konkretne wifi verzi tak ted ma jedinecnou prilezitost.V Okayi maji akci za 4999,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 dobrá akce...kdo chce at bere...a to stim brečením že nemá prachy,holt v dnešní době dost lidi peníze nemaj,něco chce tak se to snaží získat..(třeba si vydělat zrovna nemůže).......to daleko horší jsou rozmazlenci co jim rodiče ser.u horem spodem mají vše a ničeho si neváží.tak ho nech na pokoji............dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ja toho kluka nekometuju to je jako chci nový auto ale starý nebudu nikde nabízet abych nahodou nebrečel že na to nový nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 ja toho kluka nekometuju to je jako chci nový auto ale starý nebudu nikde nabízet abych nahodou nebrečel že na to nový nemám mno ja se zastával tebe(špatně jsi to pochopil),já to chapu, zákon ekonomiky....no ted jsem to pořadně přečetl a jouza jsem já...já špatně pochopil ten tvůj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 jo vždyt ja to tak myslim mi už jsme s Mappletonem jednou chytli no ale prostě nemám ale chci a ty peníze si netisknu takže se musim něčeho zbavit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Únor 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 jo vždyt ja to tak myslim mi už jsme s Mappletonem jednou chytli no ale prostě nemám ale chci a ty peníze si netisknu takže se musim něčeho zbavit no nic ve zlým ale měl by jsi to nabízet v jiným tématu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.