Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já sem s Vitolu spokojený, mám jen jeden, možná poměrně zásadní problém. Na černém pozadí (např. při zapínání konzole, při nahrávání Uncharted...) jsou na obrazovce patrné dvě čáry a několik skvrn vadných pixelů, odhadem tak 5-10% celé obrazovky. Při normálním hraní to nevadí, ale nevím jak to bude vypadat na tmavších hrách, třeba černobílý Escape Plan.

Jmenuje se to OLED mura effect a má s tím prý problém víc lidí, kromě mě vím o dalších čtyřech češích... Vy máte displeje ok?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkousel uz nekdo F1? Docela me to laka, ale na PSP to bylo zklamani. A je ve Fife nase liga?

Zkoušel ale moc nedoporučuju. Je to podobné jako na 3DS - mizerné textury, nefunkční zpětná zrcátka atd. Ne že bych při rychlosti 300Kmh sledoval kvalitu textur, ale třeba v boxech nebo na startu je to děs. Pokud máš velkou konzoli doporučuju koupit spíš na ní, když ne kvůli grafice tak kvůli ovládání - přece jenom formule se líp ovládá s pořádnými analogy, nebo ještě lépe s volantem.

Odkaz ke komentáři

Když koupim základ PS Vita bez jakékoliv hry, budu moct stáhnout některé Free hry či nějaké Demo verze?

Lákali mně nejvíce F1 ale po přečtění předchozího příspěvku, mám trochu obavy zda mně to bude bavit, chystám se prodat nové PSP Go které se mi vrátilo z reklamace a poté koupit Vitu. Tak se uvidí jak se vše vyvine. :-)

Odkaz ke komentáři

Když koupim základ PS Vita bez jakékoliv hry, budu moct stáhnout některé Free hry či nějaké Demo verze?

Lákali mně nejvíce F1 ale po přečtění předchozího příspěvku, mám trochu obavy zda mně to bude bavit, chystám se prodat nové PSP Go které se mi vrátilo z reklamace a poté koupit Vitu. Tak se uvidí jak se vše vyvine. :-)

V základu je na Vitě "hra" Welcome Park. Je to takovej soubor hříček na seznámení s funkcemi, nicméně za to můžeš dostat trofeje. Na PSN pak můžeš stáhnout dema nebo trialy velký části her.

Odkaz ke komentáři

V základu je na Vitě "hra" Welcome Park. Je to takovej soubor hříček na seznámení s funkcemi, nicméně za to můžeš dostat trofeje. Na PSN pak můžeš stáhnout dema nebo trialy velký části her.

Dobře. Díky za odpověď ... ještě si to pořádně rozmyslim a uvidíme) V případě dotazů se obrátim určitě na vás.

Odkaz ke komentáři

Já bych si ty hry klidně kupoval kdyby, KDYBY stály za to a stály by tak polovinu cen. Na 3Ds sem si všech 6 koupil a musím říct, že sem sklamán, nejsou to ty hry, které člověk dohraje a pak si je někdy časem dá znova, já měl potíž je dohrát.

Odkaz ke komentáři

Já sem s Vitolu spokojený, mám jen jeden, možná poměrně zásadní problém. Na černém pozadí (např. při zapínání konzole, při nahrávání Uncharted...) jsou na obrazovce patrné dvě čáry a několik skvrn vadných pixelů, odhadem tak 5-10% celé obrazovky. Při normálním hraní to nevadí, ale nevím jak to bude vypadat na tmavších hrách, třeba černobílý Escape Plan.

Jmenuje se to OLED mura effect a má s tím prý problém víc lidí, kromě mě vím o dalších čtyřech češích... Vy máte displeje ok?

jednou jsem viděl divný skvrny když se mi načítal Uncharted(teť už nic), ale jinak při zapínání a černým pozadí je všechno bez chyby...

Odkaz ke komentáři

dobrá akce...kdo chce at bere...a to stim brečením že nemá prachy,holt v dnešní době dost lidi peníze nemaj,něco chce tak se to snaží získat..(třeba si vydělat zrovna nemůže).......to daleko horší jsou rozmazlenci co jim rodiče ser.u horem spodem mají vše a ničeho si neváží.tak ho nech na pokoji............dík

Odkaz ke komentáři

ja toho kluka nekometuju to je jako chci nový auto ale starý nebudu nikde nabízet abych nahodou nebrečel že na to nový nemám

mno ja se zastával tebe(špatně jsi to pochopil),já to chapu, zákon ekonomiky....no ted jsem to pořadně přečetl a jouza jsem já...já špatně pochopil ten tvůj :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu