Jedi_James07 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 levnější těžko asi budeš shánět. Jako pokud chceš ušetřit, tak si tu osmičku kup, ale 16 je prostě investice i do budoucna a zas takový cenový rozdíl už mezi nima není. Spíš bych si představoval 32GB :D Doufám, že je Sony má v plánu :DEdit: Ty svině šikmooký je vyrábí, ale zatím jen pro Japonsko a možná USA. Tak to je podraz. Tohle fakt nechápu. Na xzone mají předobjednávku 32gb karty: http://www.xzone.cz/nahledpsp.php3?idg=317 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tak mi dnes přišel ten "Hama pack" a musim říct že za tu cenu je to celkem pěkné :) Kryt není sice bůh ví co ale na to, aby si člověk dal PSV do toho pouzdra a pak do tašky to stačí.. PSV je v bezpečí :D Sluchátka nejsou tak dobré jako třeba v Preorder ale to se dalo čekat. I tak jsem rád že tam byli a mohu je použít jako nahradní Autobaterii jsem nezkoušel ale ta asi bude fungovat normálně ne ? :D Stylus se mi celkem zamlouvá a asi ho budu i používat Folie na displej je taky v poho a není bůhví jak težké ji aplikovat na PSV (bude určitě stejná jako ve starterpacku) Pak tam jsou ještě kryty na hry a řemínek který neni na PSV ale na ten kryt Celkově mi příjde že za tu cenu (399 kč bez poštovného) je to super ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Tak jsem si koupil Vitu a jsem spokojenej. Nechcete udělat nějaký seznam lidí na kterým by byli PSN nicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Jeden seznam najdeš i zde, už tam pár lidí je zapsaných: http://ps-vita-magazin.cz/forum/viewthread.php?thread_id=43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 mám dotaz na co se dá použít bluetooth u psv??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 ...třeba A2DP sluchátka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvel98 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Kdyby někdo prodával 4GB , nebo za rozumnou cenu 8 GB pamětovku tak se ozvěte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 ...jo a kdyby níhodou někoho napadlo koupit si tohle http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PSVITA/Prislusenstvi/Sety-doplnku/Sony-Travel-Kit-PSVita-PSV.html Sony Travel Kit PSVita ......tak nedoporučuju....obal měkkej.....folie na nic.....poutko na nic...je tam ještě obal na hry a car nabíječka..... ......vyhozený prachy..chtěl jsem obal a nabíječku do auta, ale měl jsem to radši koupit na ebayi....ušetřil bych půlku.... ..........takže originál je v tomhle případě na onvoh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 že pomocí bluetooth se dá psv s něčim spárovat ale poslat třeba hudbu to asi ne že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Chcel by som sa spytat ci nieje ohlasena nejaka velka hra na maj-august? viem ze je ohlasene little big planet co nieje moc pre mna a cod ale to az na jesen keby ste o niecom vedeli povedzte dakujem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Chcel by som sa spytat ci nieje ohlasena nejaka velka hra na maj-august? viem ze je ohlasene little big planet co nieje moc pre mna a cod ale to az na jesen keby ste o niecom vedeli povedzte dakujem ;) V máji vychází třeba Resistance nebo Gravity Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Podle mě velká paráda začne až s hrami typu: Bioshock, Borderlands, Assassins Creed, GTA, Tekken, CoD... těším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 a Mortal Kombaaaat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Myslíte že bude nový GTA na Vitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 myslim si ze by si to rockstar nenechal ujít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 Pětka jako na velkých konzolích asi ne, ale nějaký spinoff jako byly třeba na PSP určitě http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=grand-theft-auto-iv-stories-pro-playstation-vita-167669&sekce=novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak kdo si chce vyzkoušet Vitu, tak může navštívit XZone v Praze, Brně, Plzni nebo Ostravě, Více zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuFa1468622644 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Nemáte někdo info, kde si Vitu vyzkoušet v Hradci Králové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Zkusil bych JRC (GAME CZ), u nas na Andelu meli vystaveny puvodni PSP furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shi-So Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 V Electroworldu na Zlicine, je jedna vystavena funkcni. Vcera jsem ji zkousel a docela mazec... Krasna grafika, z her jsem zkousel jen golf a demo boxu. Jej sorry, az ted koukam ze ses ptal na Hradec.... Tak aspon pro Prazaky, kdyby nekdo chtel ozkouset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Tak jsem si říkal, že si Vitu nakonec koupím, ale pak mi o 4 roky mladší bratr řekl, ať na to prozatím kašlu. Že mám raději počkat rok až dva na to, jak se PSV uchytí, aby se vychytaly software neduhy, nebo aspoň do té doby, než vyjde PSVS(Slim), který obvykle vychytá zbylé hardware neduhy. Tak jsem se podíval na změny, které proběhly na PSP od té doby, co vyšlo na a rozhodně počkám. ]http://cs.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable#PSP-2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Mě se to snažil taky starší bratr vymluvit ale neposlechl jsem ho :D a teď říká že by si Vitu koupil taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 ale tak ten kdo na něj už čeká od ohlášení asi nebude čekat další 2roky na novej model:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Teď jsem se na to byl kouknout na Čerňáku v EW a zatím žádné extra nadšení, jediné, co se mi graficky líbilo, byla FIFA. Neměli tam UGA a WO, což mně zajímalo asi nejvíc, jinak tam bylo hodně dem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Pokud by to někoho zajímalo, prodeje za první týden: Amerika 173 k Evropa 322 k Jen poznamenám, že v Americe se dala Vita sehnat "nultý" týden v předprodeji. To bylo nějakých 70 k http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=140633 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.