Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

levnější těžko asi budeš shánět. Jako pokud chceš ušetřit, tak si tu osmičku kup, ale 16 je prostě investice i do budoucna a zas takový cenový rozdíl už mezi nima není. Spíš bych si představoval 32GB :D Doufám, že je Sony má v plánu :D

Edit: Ty svině šikmooký je vyrábí, ale zatím jen pro Japonsko a možná USA. Tak to je podraz. Tohle fakt nechápu.

Na xzone mají předobjednávku 32gb karty: http://www.xzone.cz/nahledpsp.php3?idg=317

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak mi dnes přišel ten "Hama pack" a musim říct že za tu cenu je to celkem pěkné :)

Kryt není sice bůh ví co ale na to, aby si člověk dal PSV do toho pouzdra a pak do tašky to stačí.. PSV je v bezpečí :D

Sluchátka nejsou tak dobré jako třeba v Preorder ale to se dalo čekat. I tak jsem rád že tam byli a mohu je použít jako nahradní

Autobaterii jsem nezkoušel ale ta asi bude fungovat normálně ne ? :D

Stylus se mi celkem zamlouvá a asi ho budu i používat

Folie na displej je taky v poho a není bůhví jak težké ji aplikovat na PSV (bude určitě stejná jako ve starterpacku)

Pak tam jsou ještě kryty na hry a řemínek který neni na PSV ale na ten kryt

Celkově mi příjde že za tu cenu (399 kč bez poštovného) je to super ;)

Odkaz ke komentáři

...jo a kdyby níhodou někoho napadlo koupit si tohle http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/PSVITA/Prislusenstvi/Sety-doplnku/Sony-Travel-Kit-PSVita-PSV.html Sony Travel Kit PSVita

......tak nedoporučuju....obal měkkej.....folie na nic.....poutko na nic...je tam ještě obal na hry a car nabíječka.....

......vyhozený prachy..chtěl jsem obal a nabíječku do auta, ale měl jsem to radši koupit na ebayi....ušetřil bych půlku....

..........takže originál je v tomhle případě na onvoh.....

Odkaz ke komentáři

Chcel by som sa spytat ci nieje ohlasena nejaka velka hra na maj-august? viem ze je ohlasene little big planet co nieje moc pre mna a cod ale to az na jesen keby ste o niecom vedeli povedzte dakujem ;)

V máji vychází třeba Resistance nebo Gravity Rush

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si říkal, že si Vitu nakonec koupím, ale pak mi o 4 roky mladší bratr řekl, ať na to prozatím kašlu. Že mám raději počkat rok až dva na to, jak se PSV uchytí, aby se vychytaly software neduhy, nebo aspoň do té doby, než vyjde PSVS(Slim), který obvykle vychytá zbylé hardware neduhy.

Tak jsem se podíval na změny, které proběhly na PSP od té doby, co vyšlo na a rozhodně počkám.

]http://cs.wikipedia.org/wiki/PlayStation_Portable#PSP-2000
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu