endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Uvidíme, jak to bude pokračovat. Oproti 16M 3DSka je to nic, ale věřím, že do příštích Vánoc by to už mohlo být vyrovnanější mezi PSV a 3DSkem :-). Já jsem si nakonec PSV hodně oblíbil, hraje se na tom moc dobře :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Podle mě velká paráda začne až s hrami typu: Bioshock, Borderlands, Assassins Creed, GTA, Tekken, CoD... těším se.Jenže tyto hry si zahraji i na PC a konzolích.Chce to nějaké exkluzivity,jinak PSV půjde ke dnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roberto6789 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Takze v piatok 9.3 bude sony konferencia kde budu predstavovat nove hry na vitu http://www.psvitahub.com/2012/03/new-ps-vita-titles-to-be-announced-next.html mate tam potom aj link na stranku kde bude stream :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Já bych uvítal Ratchet and Clank :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jak už říkali v tom odkazu, série Infamous by byla úžasná na Vitě :-) Hlavně nějaké full console tituly s pořádnou délkou a komplexností, žádné tituly tipu Dungeon Hunter z iOS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak tak, mě osobně nedělá problém hrát na Vitě i doma (třeba místo PC) a užívat si to (i s PSP jsem to dělal) :D. Navíc 5" display s rozlišením, ve kterém pomalu běží některé tituly i na "velkých" konzolí je na tu vzdálenost plně dostačující. A navíc druhý analog... Strašně rád bych na PSV hrál nějaké kvalitní RPG ve stylu Gothic 3 nebo Skyrim. Takové na PSP nebylo podle mě právě z důvodu nízkého výkonu. A pak samozřejmě na již "jisté" pecky jako: Assassins Creed, Bioshock, Resistance, GTA IV, možná Borderlands 3, Call of Duty... Jen bych byl ještě rád, aby další tituly už jely v nativním rozlišení konzole. Výkon na to je a je škoda, když jsou pak hry kostičkované, jako je tomu u Uncharted, nebo Unit 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Řekl bych, že je to hlavně proto, že vývojáři ještě neumí optimalizovat své hry, výkon na to snad je :-) Nu, uvidíme. Mimochodem, chtěl bych koupit Super Stardust Delta, Tales from Space: Mutant Blobs Attack, a Escape Plan, nešel by do toho někdo se mnou? (sdílení PSN) Na jiných hrách bychom se mohli domluvit (klidně i na klasických, ale nemám moc rád sporty, max. tenis bych ještě překousnul). Mimochodem, kdyby oznámili nějaké Hardcore RPG ve stylu Demon Souls, asi bych štěstím padnul na zem... Ale to je fantasy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Tak Bioshock je přeložen na říjen 2012. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Se ani nedivím, když na konci minulého roku vyvrátili to, že by se jednalo o ten samý Bioshock, který vychází na PC a konzole. Naopak říkali, že Bioshock na PSV je ve fázi papírových nákresů. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Takové GTA je už prý ve vývoji.Má to být pokračování GTA IV (Liberty City) a máme se ho dočkat dřív než by jsme čekali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Řekl bych, že je to hlavně proto, že vývojáři ještě neumí optimalizovat své hry, výkon na to snad je :-) Nu, uvidíme. Mimochodem, chtěl bych koupit Super Stardust Delta, Tales from Space: Mutant Blobs Attack, a Escape Plan, nešel by do toho někdo se mnou? (sdílení PSN) Na jiných hrách bychom se mohli domluvit (klidně i na klasických, ale nemám moc rád sporty, max. tenis bych ještě překousnul).Mimochodem, kdyby oznámili nějaké Hardcore RPG ve stylu Demon Souls, asi bych štěstím padnul na zem... Ale to je fantasy :D na vitě sdílení nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 na vitě sdílení nejde Jde, ale ne tak jako na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 na vitě sdílení nejde Už se to tu řešilo. Projeď si sekci psp pokec pro více informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Mně by zajímalo od vlastníků Vity, jestli se těmi analogy dají hry ovládat úplně stejně jak na PS3/X360. Kdysi jsem měl PSP a tam se mi zdá, že se to ovládalo úplně hrozně. Špatně se s tím analogem hýbalo(hw), ve hrách byl zpomalený, a celkově jsem z něj měl špatný pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Mně by zajímalo od vlastníků Vity, jestli se těmi analogy dají hry ovládat úplně stejně jak na PS3/X360. Kdysi jsem měl PSP a tam se mi zdá, že se to ovládalo úplně hrozně. Špatně se s tím analogem hýbalo(hw), ve hrách byl zpomalený, a celkově jsem z něj měl špatný pocit. Ovládá se dobře, ale s analogy na velkých konzolích se to srovnat nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Mně by zajímalo od vlastníků Vity, jestli se těmi analogy dají hry ovládat úplně stejně jak na PS3/X360. Kdysi jsem měl PSP a tam se mi zdá, že se to ovládalo úplně hrozně. Špatně se s tím analogem hýbalo(hw), ve hrách byl zpomalený, a celkově jsem z něj měl špatný pocit. je to o 100% lepší než na psp, kvůli tomu jsem ho taky dal malýmu, ale jen jednu věc bych tam změnil ty analogy bych prohodil, aspoň ten levý, ten používáš skoro v každý hře jako hlavní a po chvíli hraní mě už chytá křeč do palce, chtělo by ho to dát nahorů, ale není to tak stašmý jako u psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jedi_James07 Odesláno Březen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2012 Jako rozložení analogů jak je xbox 360 ovladač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zajímavý srovnání výdrže baterie http://www.videogamesblogger.com/2011/12/31/playstation-vita-battery-life-hours-length-revealed.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2012 Zajímavý srovnání výdrže baterie http://www.videogamesblogger.com/2011/12/31/playstation-vita-battery-life-hours-length-revealed.htm Tak na to jak kazdy rika,jak je na tom PSV spatne co se vydrze baterie tyce,tak 3DS je na tom hodne zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak na to jak kazdy rika,jak je na tom PSV spatne co se vydrze baterie tyce,tak 3DS je na tom hodne zle. Tak 3DS je na tom hodně zle protože mělo na plno 3D, s vypnutym by určitě vydrželo déle než Vita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Tak 3DS je na tom hodně zle protože mělo na plno 3D, s vypnutym by určitě vydrželo déle než Vita. No pockej,preci si nehudu vypinat 3D kdyz ho ta konzole nabizi.Hlavni lakadlo 3dska je 3D a ja si ho mam vypinat kvuli baterii?Co z toho potom budu mit?To je jako kdybych vypnul jadro u PSV-uz to nebude ono.3dsko nema to 3d v nazvu na okrasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 3dsko nema to 3d v nazvu na okrasu. Zklamu tě ale má. Měl 3DS na pár dní půjčený a 3D jsem zapnul jen parkrát, abych si vyzkoušel jak to funguje a vypadá. 90% času sem hrál bez 3D efektu, už jenom proto že se to delší dobu vydržet nedá. Nevim jak jsou na tom majitelé 3DSka, ale řek bych že nemalá část z nich dost podobně. Navíc na cestách (nedejbože v nějakém dopravním prostředku), kde tě asi výdrž baterie zajímá nejvíc se s 3D můžeš prakticky rozloučit. A kdekoliv jinde máš zásuvku v dosahu pár metrů. A tvoje analogie k jádru u Vity je nesmyslná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Zklamu tě ale má. Měl 3DS na pár dní půjčený a 3D jsem zapnul jen parkrát, abych si vyzkoušel jak to funguje a vypadá. 90% času sem hrál bez 3D efektu, už jenom proto že se to delší dobu vydržet nedá. Nevim jak jsou na tom majitelé 3DSka, ale řek bych že nemalá část z nich dost podobně. Navíc na cestách (nedejbože v nějakém dopravním prostředku), kde tě asi výdrž baterie zajímá nejvíc se s 3D můžeš prakticky rozloučit. A kdekoliv jinde máš zásuvku v dosahu pár metrů. A tvoje analogie k jádru u Vity je nesmyslná... Tak ted jsi napsal ze to 3d je tam k nicemu.To mi potom rekni proc si ti lide to 3ds kupuji.To pak 3dsko nema moc co nabidnout. A moje analogie neni nesmyslna,jelikoz 3DS disponuje 3d efektem,ale PSV vykonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Proč? Rozhodně ne kvůli epileptickému nesmyslu 3D,ale kvůli Mario kartu,MarioLandu a dalším hrám co si jinde nezahraješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CainCZ Odesláno Březen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2012 Eh...ale na to mi přece stačí obyčejné DS...já myslím, že Bloody má pravdu. Přeci hlavním reklamním tahákem 3DS je 3D bez brýlí. Pokud ho vypnu, mám z toho prachobyčejnou málo výkonou konzoli, na které si sice zahraju hry od Nintenda, ale na to mi stačí předchozí model. Osobně jsem 3DS hrozně chtěl, pak se mi dostalo do ruky a bylo to hrozný zklamání. Nicméně třeba DSi XL bych si koupil rád, myslím, že na to ještě dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.