Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP2 - NGP ( next generation portable)

radator

Recommended Posts

• Odpovědi 2,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak tak, mě osobně nedělá problém hrát na Vitě i doma (třeba místo PC) a užívat si to (i s PSP jsem to dělal) :D. Navíc 5" display s rozlišením, ve kterém pomalu běží některé tituly i na "velkých" konzolí je na tu vzdálenost plně dostačující. A navíc druhý analog...

Strašně rád bych na PSV hrál nějaké kvalitní RPG ve stylu Gothic 3 nebo Skyrim. Takové na PSP nebylo podle mě právě z důvodu nízkého výkonu. A pak samozřejmě na již "jisté" pecky jako: Assassins Creed, Bioshock, Resistance, GTA IV, možná Borderlands 3, Call of Duty...

Jen bych byl ještě rád, aby další tituly už jely v nativním rozlišení konzole. Výkon na to je a je škoda, když jsou pak hry kostičkované, jako je tomu u Uncharted, nebo Unit 13.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řekl bych, že je to hlavně proto, že vývojáři ještě neumí optimalizovat své hry, výkon na to snad je :-) Nu, uvidíme. Mimochodem, chtěl bych koupit Super Stardust Delta, Tales from Space: Mutant Blobs Attack, a Escape Plan, nešel by do toho někdo se mnou? (sdílení PSN) Na jiných hrách bychom se mohli domluvit (klidně i na klasických, ale nemám moc rád sporty, max. tenis bych ještě překousnul).

Mimochodem, kdyby oznámili nějaké Hardcore RPG ve stylu Demon Souls, asi bych štěstím padnul na zem... Ale to je fantasy :D

Odkaz ke komentáři

Řekl bych, že je to hlavně proto, že vývojáři ještě neumí optimalizovat své hry, výkon na to snad je :-) Nu, uvidíme. Mimochodem, chtěl bych koupit Super Stardust Delta, Tales from Space: Mutant Blobs Attack, a Escape Plan, nešel by do toho někdo se mnou? (sdílení PSN) Na jiných hrách bychom se mohli domluvit (klidně i na klasických, ale nemám moc rád sporty, max. tenis bych ještě překousnul).

Mimochodem, kdyby oznámili nějaké Hardcore RPG ve stylu Demon Souls, asi bych štěstím padnul na zem... Ale to je fantasy :D

na vitě sdílení nejde

Odkaz ke komentáři

Mně by zajímalo od vlastníků Vity, jestli se těmi analogy dají hry ovládat úplně stejně jak na PS3/X360. Kdysi jsem měl PSP a tam se mi zdá, že se to ovládalo úplně hrozně. Špatně se s tím analogem hýbalo(hw), ve hrách byl zpomalený, a celkově jsem z něj měl špatný pocit.

Odkaz ke komentáři

Mně by zajímalo od vlastníků Vity, jestli se těmi analogy dají hry ovládat úplně stejně jak na PS3/X360. Kdysi jsem měl PSP a tam se mi zdá, že se to ovládalo úplně hrozně. Špatně se s tím analogem hýbalo(hw), ve hrách byl zpomalený, a celkově jsem z něj měl špatný pocit.

Ovládá se dobře, ale s analogy na velkých konzolích se to srovnat nedá.

Odkaz ke komentáři

je to o 100% lepší než na psp, kvůli tomu jsem ho taky dal malýmu, ale jen jednu věc bych tam změnil ty analogy bych prohodil, aspoň ten levý, ten používáš skoro v každý hře jako hlavní a po chvíli hraní mě už chytá křeč do palce, chtělo by ho to dát nahorů, ale není to tak stašmý jako u psp

Odkaz ke komentáři

Tak 3DS je na tom hodně zle protože mělo na plno 3D, s vypnutym by určitě vydrželo déle než Vita.
No pockej,preci si nehudu vypinat 3D kdyz ho ta konzole nabizi.Hlavni lakadlo 3dska je 3D a ja si ho mam vypinat kvuli baterii?Co z toho potom budu mit?To je jako kdybych vypnul jadro u PSV-uz to nebude ono.3dsko nema to 3d v nazvu na okrasu.
Odkaz ke komentáři

3dsko nema to 3d v nazvu na okrasu.

Zklamu tě ale má. Měl 3DS na pár dní půjčený a 3D jsem zapnul jen parkrát, abych si vyzkoušel jak to funguje a vypadá. 90% času sem hrál bez 3D efektu, už jenom proto že se to delší dobu vydržet nedá. Nevim jak jsou na tom majitelé 3DSka, ale řek bych že nemalá část z nich dost podobně.

Navíc na cestách (nedejbože v nějakém dopravním prostředku), kde tě asi výdrž baterie zajímá nejvíc se s 3D můžeš prakticky rozloučit. A kdekoliv jinde máš zásuvku v dosahu pár metrů.

A tvoje analogie k jádru u Vity je nesmyslná...

Odkaz ke komentáři

Zklamu tě ale má. Měl 3DS na pár dní půjčený a 3D jsem zapnul jen parkrát, abych si vyzkoušel jak to funguje a vypadá. 90% času sem hrál bez 3D efektu, už jenom proto že se to delší dobu vydržet nedá. Nevim jak jsou na tom majitelé 3DSka, ale řek bych že nemalá část z nich dost podobně. Navíc na cestách (nedejbože v nějakém dopravním prostředku), kde tě asi výdrž baterie zajímá nejvíc se s 3D můžeš prakticky rozloučit. A kdekoliv jinde máš zásuvku v dosahu pár metrů. A tvoje analogie k jádru u Vity je nesmyslná...
Tak ted jsi napsal ze to 3d je tam k nicemu.To mi potom rekni proc si ti lide to 3ds kupuji.To pak 3dsko nema moc co nabidnout. A moje analogie neni nesmyslna,jelikoz 3DS disponuje 3d efektem,ale PSV vykonem.
Odkaz ke komentáři

Eh...ale na to mi přece stačí obyčejné DS...já myslím, že Bloody má pravdu. Přeci hlavním reklamním tahákem 3DS je 3D bez brýlí. Pokud ho vypnu, mám z toho prachobyčejnou málo výkonou konzoli, na které si sice zahraju hry od Nintenda, ale na to mi stačí předchozí model. Osobně jsem 3DS hrozně chtěl, pak se mi dostalo do ruky a bylo to hrozný zklamání. Nicméně třeba DSi XL bych si koupil rád, myslím, že na to ještě dojde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu