Susperian Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 K té baterii - Jak to bylo u Go ? To si snad nemůžeš s Vitou dojít do Sony Servisu a říct : Pánové,chtěl bych vyměnit baterii ve Vitě a je to. ? No tak to nevím snad to půjde. Oni píšou, že je vestavěná, ale snad to oni sami umějí. Kdo ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Samozřejmě že to umí :D ještě aby ne když je to jejich konzole, stejně to má i iphone (pokud se nepletu) tam je taky vestavěná ale v servisu ti jí normálně vyměněj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Pánové dočetl jsem se o hře Little Big Planet a to, že tam půjde hrát offline multiplayer na 1 konzoli pro 2 hráče. Může mi to někdo vysvětlit? To jako, že se budem nějak střídat, nebo jak je to myšleno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 otázka trošku vedle, mám viti wifi verzi a notebook na cestách s mobilním internetem. Nevíte někdo jak bych z noťase udělal wifi hotspot?? Díkys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 valis co máš za OS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 mám W7 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Pánové dočetl jsem se o hře Little Big Planet a to, že tam půjde hrát offline multiplayer na 1 konzoli pro 2 hráče. Může mi to někdo vysvětlit? To jako, že se budem nějak střídat, nebo jak je to myšleno... Třeba ice hokey (čas 1:31) hrajete pomocí multi touch displaye.Pass'n'play (čas 0:38 )-to je právě "na tahy". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cjakub Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Pre tych co maju WIFI verziu vity a nenajde mu polohu v mapach alebo NEAR, musite pridat svoj access point do databazy: http://www.skyhookwireless.com/howitworks/submit_ap.php najdete na mape polohu, zadate mac adresu routra a je to.. trva to priblizne tyzden kym to spracuju ale mne to fungovalo.. polohu vyhladava iba na zaklade access pointov takze vas nenajde lebo nie ste v databaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 mám W7 64bit tak si přemosti to mobilní připojení s wifi na noťasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 hele, když bych si koupil nějakou hru z USA, fungovala by mi na EU verzi Vity nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Ano fungovala, ale někdo mi říkal že i na hry PSV jsou online passy a ty na jinejch než US účtech (pokud koupíš hru z USA) nefungujou a musel by sis je přikoupit, nevim co je na tom ale pravdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Koukám že tu sekce PSV prostě nebude co ? :( .. docela mě štve jak jsou teď zaspamované PSV hry mezi PSP hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To mě bohužel taky, Mám pocit, že někdo říkal, že by se tu mohla objevit až vyjde homebrew a flash karty protože to prý zatím nemá cenu ale něco by se s tím vážně mělo dělat, to samé u 3Ds. EDIT: Má někdo zkušenost s [h=1]Sony Playstation Vita Starter Kit ?[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 kdyby to někoho zajímalo http://vita.ign.com/articles/122/1220198p1.html ...že by GTA? No asi jo to lacodekany: zbytečně drahý...na ebay stojí tvrdý obal kilo...ostatní je celkem k ničemu.... ..koupil jsem si to samý, ale CAR a su to vyhozený prachy....jen jsem chtěl obal a nechtěl čekat 14 dní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To jo, je to fakt předražený, asi budu brát z DX nebo Ebay... Jinak co myslíš tím car? Jako ten se do auta? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 kdyby to někoho zajímalo http://vita.ign.com/articles/122/1220198p1.html ...že by GTA? No asi jo to lacodekany: zbytečně drahý...na ebay stojí tvrdý obal kilo...ostatní je celkem k ničemu.... ..koupil jsem si to samý, ale CAR a su to vyhozený prachy....jen jsem chtěl obal a nechtěl čekat 14 dní.... Grand Theft Auto Vice City Nights?Zni to dobre,ale mohli by zmenit mapu jako tomu bylo u Liberty City.Vice City mapa mi nesedla.Kazdopadne se dozvime vic v Patek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 k tomu GTA, já jsem se těšil že by bylo pokračování GTA IV ale to by asi Vita neutáhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tady nejde o to, jestli by to utáhla, to se dá v pohodě optimalizovat, přece to nebude port konzolové verze ale hlavně teď budě pětka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 to je mi jasný že by se to muselo upravit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To jo, je to fakt předražený, asi budu brát z DX nebo Ebay... Jinak co myslíš tím car? Jako ten se do auta? :D ...v CAR je měkkej obal, poutko, obal na karty a fólie, která nefunguje a 12V nabíječka do zapalovače auta...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 ...v CAR je měkkej obal, poutko, obal na karty a fólie, která nefunguje a 12V nabíječka do zapalovače auta...... Aha, jasně. Já uvažuju buď http://www.dealextreme.com/p/protective-leather-hard-pouch-case-for-ps-vita-deep-blue-119123 nebo http://www.dealextreme.com/p/protective-dual-zipper-hard-leather-case-with-carabiner-clip-for-ps-vita-blue-black-113955, u toho prvního totiž nevím, na co jsou ty otvory :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 u toho prvního podle mě je ten velký otvor z venku je na třeba koukání filmu a můžeš mít Vitu v tom obalu a víc ji chránit proti spadnutí podle mě, a pak tam máš uvnitř kapsičky na hry a tu kapsu se zipem na sluchátka nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Grand Theft Auto Vice City Nights?Zni to dobre,ale mohli by zmenit mapu jako tomu bylo u Liberty City.Vice City mapa mi nesedla.Kazdopadne se dozvime vic v Patek. Mapu Vice City jsem měl nejradši, ale ted u mě převažuje San Andreas :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 To jo, akorát tomu otvotu "na filmy" sem nerozuměl ale to je asi hodně špatnej nápad. Jinak to poudzro vypadá dobře, zatím nevím které, asi půjdu do toho levnějšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 jak jako nerozumněl? prostě tam máš díru díky který vidíš na celý displej a máš Vitu v obalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.