4qug Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Takže když tam dáš druhou paměťovku tak je vše ok? Podivej se do sekce tutoriálů a najdi si jak zjistit zda je karta fake tak to udělej a jestli je to fake tak je to paměťovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 no hele ja bych nerekl ze je fake je o hodne rychlejsi nez ta co ted jde fake je podle me ta co ted jede v pohode.ja myslim ze je to spatnou hrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 ta karta jele v pohode ale pak jsem tam vlozil tu hru a od ty doby to je na ♥♥♥♥♥.mam preformatovat kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Budu rad za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 No ten kod uz me tam nenaskakuje ale nektery hry nejdou zapnout.Nevite nekdo prosim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 4x post .. nice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Sakra chlape ty si to paměťovku strkáš do pr*le ne? :D Prosimtě popiš mi v jednom jedim postu co s tim ALE SROZUMITELNĚ ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak co to nikdo nevi?Mam preformatovat znova kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Takze vsochno slo normalne pak jsem vlozil hru Virtua tennis hraju ulozim si no a chci si zahrat tron evolution a neneskocilo to jako kdyz ne tu hru najedes tak ta ukazka tak to tam nebylo a neslo to pustit tak jsem to odstranil i ten tennis i ty savedata z tennisu a ted jdu na Dantes inferno a tam naskociten kod.jdu si zahrat GoW ktera normalne sla pred tim a nejde a ani shaun snowbording neslo tak jsem dal shaun snowbording na druhou kartu a tam to slo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Pokud mohu dodat rozdíl mezi ISO a CSO je podle mě ... CSO má méně dat tedy mb... kežto ISO obsahuje více dat takže CSO je velikostně menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Na to jsem se neptal ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak co?vi nekdo cokoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zformátuj kartu asi jedíný řešení pro tuhle chvílí, btw AssasinDaca co to meleš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tvl Pouzivej EDIT .... pár double postů zas tak nevadí, ale podívej se na celý tento topic .... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Betyn Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Tak jsem preformatoval kartu a ZATIM to jde.Dal jsem si tam GoW,ktere neslo diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.