headhot Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 profily vim ze zustanou.. takze trofeje jsou soucasti profilu.. no ale radsi bych je chtel smazat ale ne vsechny.. jen ty co jsem ziskal s JB chci dat pryč.. teda jestli je to nutne.. nasel jsem tu navod na mazani trofeji takze vyzkousim ale jeste dotaz.. fakt uz nic dalsiho nemusim mazat?.. jeste me napadla jedna vec.. zformatuju to a ten profil kde jsem hral s JB(bohuzel je to muj hlavni profil) tak ho smazu.. a zalozim znova jeste pred pripojenm k PSN.. ty trofeje by se pak mely ztratit ne? kdyz jsou soucasti profilu ty trofeje nema smysl mazat, jedno jestli jsi je ziskal pres jb, nic se ti nestane, to samy plati, i kdyz si stahnes hry pres sharovani uctu z psn,taky sis to nekoupil na svym uctu a hrajes to a trofeje tam mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nevíte lidi jak tohle zprovoznit? Nevim přesně jak mám nastavit to proxy... http://psx-scene.com/forums/f6/simple-ps3-proxy-psn-firmware-version-bypass-released-79417/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Nevíte lidi jak tohle zprovoznit? Nevim přesně jak mám nastavit to proxy...http://psx-scene.com/forums/f6/simple-ps3-proxy-psn-firmware-version-bypass-released-79417/ To slouží abych se dostal na PSN? Už jsi to zprovoznil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaGuPaK Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 To slouží abych se dostal na PSN? Už jsi to zprovoznil :) To jsem pochopil,je to jako úprava DNS,ale nevim jak nastavit proxy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Mám Kmeaw 3.55 a když změním DSN tak to nejede. KDyž si dám Waninkoko 3.55 půjde to se připojit na PSN? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 FW dost pochybuju ze ovlivnuje nastaveni netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 FW dost pochybuju ze ovlivnuje nastaveni netu a tak čím to může být když to někomu jde a mě né? Rád bych si taky zapařil na PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 To jsem pochopil,je to jako úprava DNS,ale nevim jak nastavit proxy... Už jsi zjistil jak se to zprovozní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 tak jsem zmenil CFW na Waninkoko a taky to nejde sakra :) Máte někdo vysvětlení proč to nejde a ni na jednom z CFW? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 nejde to proto že tvuj provaider (poskytovatel netu) nepouživa proxynu je to neco jakoby převaděč (směřovač) ip adres a packetu neco proste jako přemostěni přeloženi ip adres nevim jak bych to lip popsal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Nevíte lidi jak tohle zprovoznit? Nevim přesně jak mám nastavit to proxy...http://psx-scene.com/forums/f6/simple-ps3-proxy-psn-firmware-version-bypass-released-79417/ Mne to funguje... ale je to jen na jednu vec na prihlaseni PSN v XMB.Hry s tim nejdou!!!Jinak pres DNS baypass :67.202.81.137 mi to jede furt..Kmeaw 3.55 ted hraju blackops MP na pohodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 nejde to proto že tvuj provaider (poskytovatel netu) nepouživa proxynu je to neco jakoby převaděč (směřovač) ip adres a packetu neco proste jako přemostěni přeloženi ip adres nevim jak bych to lip popsal a jde s tím něco dělat aby mě to fungovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 a jak jsi to zprovoznil? Máš nějaký návod v CZ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 PS3 maš taky v AJ jazyce tak v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 a jde s tím něco dělat aby mě to fungovalo? jo to si budeš muset zajit za svojim provaidrem a probrat s nim co vlastne chceš sam doma to nevyřešiš a pokud provaider není LAMA tak ti poradí a pokud se s nim dohodneš tak ti snad i vyhovi na veřejne IP adrese by neměl byt problem problemy byvaji na neveřejnych ip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 rád bych věděl jak zprovoznit ten program to snad není nic špatnýho ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 jo to si budeš muset zajit za svojim provaidrem a probrat s nim co vlastne chceš sam doma to nevyřešiš a pokud provaider není LAMA tak ti poradí a pokud se s nim dohodneš tak ti snad i vyhovi na veřejne IP adrese by neměl byt problem problemy byvaji na neveřejnych ip ok konečně se mě někdo rozumě k tomu vyjádřil. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Hele diky pomohlo mi to ... Diky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Hele diky pomohlo mi to ... Diky moc :) Tobě se to podařilo nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 funguje díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 mě taky to funguje, jen upřesním mám veřejnou IP adresu.. pokud to může hrát nějakou roli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Omg co je na tom tezkyho napsat tam svoje ip (ano musi byt verejna) pokud jste za routerem tak ip mistni site...stejne je ten program na nic kdyz spustite hru napise to na PS3 error a odpoji od netu..v xmb to jede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Tak mám veřejnou IP jedu přes router a stejně mě to nejde připojit na PSN. Jak je to možný sakra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Tak mám veřejnou IP jedu přes router a stejně mě to nejde připojit na PSN. Jak je to možný sakra..... nejlepe odstraň router nebo si najdi navod jak v něm nastavit proxy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GangBik3r Odesláno Únor 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 nejlepe odstraň router nebo si najdi navod jak v něm nastavit proxy a jaký proxy tam mám nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.