.Den Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Zda se, ze tu mame neprime pokracovani skvele Demon's Souls od FromSoftware! O hre se toho zatim prilis moc nevi, detaily viz nize. Jedine bych snad zminil, ze udajne jeste zvysili obtiznost! Yay! :cheesygrin: First Demon's Souls Sequel DetailsThe followup to From Software's critically acclaimed action RPG has been named Dark Souls. February 1, 2011 From Software's spiritual successor to the critically acclaimed medieval themed Demon's Souls was first announced at last year's Tokyo Game Show as "Project Dark." Today, we at long last have a followup courtesy of Japan's Weekly Famitsu. The official name for the game is "Dark Souls." From will be publishing the game in Japan, exclusively on the PlayStation 3. Outside of Japan, the game will be an Xbox 360 and PlayStation 3 release, published by Namco Bandai. The release time frame was announced at TGS as 2011. Dark Souls is just a "spiritual" sequel rather than an actual sequel. It has a completely different story and world, but retains many of the themes of its predecessor. The basic RPG gameplay involving character creation, obtaining weapons and leveling up appear to be in place. But you'll now be adventuring in a fully seamless world, where you can venture to areas you see far in the distance. This differs from the original which had five worlds connected by a shrine hub. Joining the vast world, we can look forward to a great number of weapon, magic and item types. All this promise to contribute to player freedom. And good thing, too, because it seems that From has actually upped the difficulty! Online play will include both cooperative and competitive elements. The indirect online play of Demon's Souls will also return. You'll be able to see images of other players and leave messages for others. Some elements will not carry over, as Dark Souls will not have its own servers. We'll hopefully be getting a more formal announcement of all these details from Namco Bandai's US offices shortly, so stay tuned for more! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2011 Tak,jestli to bude mít alespoň takovou úroveň jako demon slouls,tak to bude bomba.Proti ještě těžšímu módu nic nemám,ale mohl by být rozsáhlejší svět a např. bych uvítal upgradování pohybů.Na způsob god of war a podobných hack and slash her.Popřípadě magické vlastnosti zbraní(třeba jen těch vzácných). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAMson999 Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zajímavé:D Ale ještě bych si měl zahrát první Demon's Souls! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Zajímavé:D Ale ještě bych si měl zahrát první Demon's Souls! To by jsi mel nez ti vypnou servry...utika ti jedna z nejlepsich her tehle z******e generace. To me pripomina,ze bych mel z kompletovat platinovej hattrick z Demons soula :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Když je vypnout, tak mu aspoň do světa nepolezou @$%#, kteří ho chtějí zabít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Ale coop je desna sranda navic kdyz mas 3 kumpany sebou tak black phantom te tezko zabije...i kdyz uz se me to stalo :( Tady na teto strance jsou prvni obrazky.Vypadato zasrane dobre :) http://www.ps3trophies.com/forums/general-ps3-discussion/54082-dark-souls-2011-screens.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Skoda, ze mou Demon's Souls nekdo po ceste ze Singapuru asi slohl... Nikdy nedorazila. :( A pak uz jsem prodal PS3... A to jsem se na tu hru tak tesil. A screeny Dark Souls z Famitsu vypadaji pekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2011 Jo vypadaji dobre,ale jestli to vyjde nekdy ve stejny dobe jako White Knight Chronicles 2 tak me asi odvezou nohama napred :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2011 Kombinace traileru a interview: http://www.gamespot.com/ps3/rpg/projectdark/news.html?sid=6297337&mode=previews&tag=topslot;thumb;2 Vypada to fakt dobre. :) "Difficulty: Spicy, but edible." :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2011 Kombinace traileru a interview: http://www.gamespot.com/ps3/rpg/projectdark/news.html?sid=6297337&mode=previews&tag=topslot;thumb;2Vypada to fakt dobre. :) "Difficulty: Spicy, but edible." :cheesygrin: Pochopil jsem spávně,když jsem pochopil,že bude jiný prostředí hry?Že bude víc volnej svět a ne jen vytyčená trasa,jako v demons souls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Ano svet by mel byt volny i kdyz asi ne jak treba Oblivion,ale rozhodne si myslim,ze je to zmena k lepsimu.Sem zvedav na obtiznost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2011 Sem zvedav na obtiznost :) Rek bych ze obtiznost nebude pro Demons Souls veterany problem, jenom ti ostatni zas budou remcat jak se to neda hrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Samozrejme sem myslel,ze bude vyssi :) No jeste aby to snizovaly kvuli lamam to by bylo uz moc :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ani bych se moc nedivil ;) Co pamatuju tak takhle dopadne vetsina her. No a jestli to bude jeste horsi, tak to bude chtit pevny nervy nez si zase zvyknu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 A máme tady z Dark Souls nové video: kdo by rád další informace, nechť navštíví preparetodie.com :D Mimochodem mně by lehčí obtížnost vůbec nevadila, Demon's souls jsem kvůli tomu bohužel nikdy nedohrál, i když se mi dost líbí atmosféra a prostředí... já si ke hře prostě chodím odpočinout a ne chytat nervy, protože jsem už po 11 umřel u toho samého bosse a mám díky tomu o 40% méně HPček :/ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Wohooooo asi bych si mel zahrat nejaky novy hry =D (demon souls, White Knight Chronicles, FFXIII xD ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Tak už se nám Dark Souls blíží a ohlasy jsou zatím jen a jen pozitivní. Pro zajímavost: Famitsu 37/40 Dengeki 90/90/95/95 A tenhle článek mě také moc navnadil: http://www.oxm.co.uk/34002/blog/dark-souls-is-bigger-than-skyrim/ Obvykle hry kupuju se zpožděním a za levno, ale zde udělám jasně výjimku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinisek Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 koukáte někdo na IGN na 24hour marathon s dark souls? Hrajou ho tam a streamujou to ze studia, je to super akce, původně sem to neplánoval kupovat, že to bude až moc těžký, ale když sem to viděl, tak je to must have Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak co máte to už někdo? Podělte se o dojmy :) ... Jo a kdyby někdo věděl kde to sehnat nejlevnejc, jsem jedno ucho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Tak Dark souls už mam asi tejden a je to snad ještě lepší(a těžší) než Demons souls :D.Mam nahranejch něco přes 20 hodin a sem asi v 75% hry. Kupoval jsem si limitovanou edici v JRC za 1400 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jak to kakra delas? Ja mam tak 15 hodin a jsem u druyho bosse, tzn tak 15%(?).. A to jsem si doted myslel, ze na hry nejsem uplny jelito. Ale proste nemuzu dat ty gargoyles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 U těch sem se taky zasek,nejlepší je přijít přet ty zamlžený dveře v Human formě,pak si můžeš vyvolat na pomoc NPC rytíře kterej stojí před tim mostem s drakem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 No jasne, ale i tak.. dostanu naprdel ;) Navic sehnat humanitu je vzdycky tak na dalsi minimalne hodinu, abych se mohl udelat human. Ktery jsi byl u tech gargoyles level? a co jsi mel tak priblizne za vybavu? Mne se zda, ze jsem uplne slabouckej a vubec si u nich neskrtam.. a kdy na ne jit? Hned po Undead burg -> undead parish -> gargoyles? Nebo prednima jit jeste jinam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sator Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Asi tak 15 level a zbran sem měl Drake sword a povolal sem si toho rytíře,na sobě sem měl kožený brnění(povolání Hunter).Jestli nemáš Drake swod doporučuju dojít si pro něj http://www.youtube.com/user/EpicNameBro#p/u/30/JeKSiapjTQo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 hmm, 16 strength, to stejne samozrejme nemam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.