th0ca Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 jj, v prvni hre mas normalne vzdy jen 5 lahvicek... kindlenim je muzes rozsirit na 10, a pozdeji ve hre az na 15 a v NG+ na 20, ale stoji to vzdy humanitu, obcas se ti stane, ze kdyz si okolo nejakyho bonfiru, tak vidis, ze se ti najednou 1 lahev prida z niceho nic, je to vzdy, kdyz nejaky jiny hrac u toho bonfiru, u kteryho se zrovna nekde v blizkosti nachazis, kindli... hra te tim odmeni prave 1 lahvi navic :) a na Capra demona staci mit stit se 100% fyzickym vykrytim, prvni utok od toho psa co je u nej vykrejt, potom udelat kotoul aby ses vyhnul seknuti Capry a pak tam vzadu nahoru po schodech a pak uz se to ukocirovat da... a nebo s neci pomoci, to je druha moznost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Lidi prosim vas jak se warpuje at nemusim porad litat jak blbec? je k tomu neco potreba? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 To muzes az projdes Anor Londo..takze nejdriv Sens Fortress..takze nejdriv oba zvony :D. Jinak kdyz uz sme u toho warpovani tak muzu nejak ovlivnit ke kterym bonfirum se muzu presunout? Rozhorel jsem jich uz dost ale mam jich na vyber porad asi 6 a z toho sou jeste dva v tom Londu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 nijak, je mozny se warpovat jen k nejakym, v anor londu jsou dokonce 3, ale nekde, kde by bylo potreba neni ani jeden... :( btw neprisel nekdo, nebo nevidel nekdo podle ceho se pocita pocet dusi, ktere padnou z porazeneho PvP ??? Docela by me to zajimalo jak tohle hra pocita... jelikoz mi pada pri PvP prubezne nejakych 50 000 dusi z protivnika, ale jednou mi padlo pres 600 000 a dokonce jednou pres 800 000 dusi z porazeneho invadera!!!!!!! Tak by me zajimalo kolik tak pada ze me, treba, zda to jde nejak spocitat. Nanaki, headhot nevite??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Květen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2012 Warpovat se dá pouze k vybraným BF. Zde je seznam: Firelink Shrine Sunlight Altar (Undead Burg) Anor Londo (First bonfire) Chamber of the Princess (Anor Londo) Darkmoon Tomb (Anor Londo) Tomb of the Gravelord (Gravelord Nito's Tomb) Daughter of Chaos (Queelag's Domain) Stone Dragon (Ash Lake) Abyss Duše: zkus tenhle calculator: http://sites.google.com/site/darksoulstats/dark-souls-calculators/mini-calcs Obecně ale platí, že záleží na levelu a zda jsi byl obránce, nebo útočník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razi Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 zdravim, nevi nekdo pls jak se mam pripojit ke covenantu warrior of sunlight? u astory jsem uz byl, ale k pripojeni se mi nic nerekne... nemam mit nejakou vec pro nej? ci mam mit nejakej stat na urcitym levelu? toho cervenyho draka jsem nezabil, podbehl jsem ho :) neni to treba tim? jedu asi uz ng++ a nemel jsem na nej :) diky moc za pripadnou odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 ahoj mma jednu otazku dnes sem si koupil darks soul takze novacek a chci se zeptat jak funguje ten online jestli je zapotreby neaky pas nebo tak protoze sem si koupil jen cd takze nevim jestli mi to bude fungovat diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2012 pass nebyl treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 petice na Namco maj vliv jak je videt!!! DLC bude pro konzole!... http://konzolista.cz/articles/onearticle/?link=dark-souls-dostane-dlc-artorias-of-the-abyss-168650&sekce=novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 spis bude zajimavy jak to jako bude navazavot,jestli bude potrebo vytvorit new charachter nebo pokracovat se starou postavou a treba new game++++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 bylo by hezky kdyby to bylo implementovany do puvodniho sveta (mist na novy "vchod" nebo cesta k novym castem je tam hodne...), s tim, ze by hra nastavila staty dle aktualniho levelu. Ale obavam se ze to bude spis jen jako nova polozka v main menu a ze to bude takova "mini hra". Ale uvidime co reknou nadchazejici infa. edit, ted sem koukal na druhy trailer z prepare to die edice a vypada to, ze by to mohlo navazovat na puvodni svet v darkwood basin lokaci za tou hydrou dole, nejaky portal? A nebo za Sifem ? Tak to by bylo good tam, jen by tam meli udelat warp k bonfiru nejakymu blizkymu aspon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Pokud uz jsem ulozil vsechny duse do Lor.....el tak to znamena ze uz se blizi konec a muzu vesele zacit zabijet NPC? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 jj do lordvesselu potrebujes 4 duse z nita, seatha, four kings a bed of chaos. Tim otevres vrata na Gwyna, nicmene doporucuju nezabijet kovare, protoze se da dobre farmit slabsy na poslednich black knightech a da se ledacos vylepsit dobre... Kazdopadne potom az budes uplne ready tak zas nezapomen na vsechny kovare, padaj z nich dobry veci :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 No a to poznam jak ze jsem uplne ready? :D EDIT: Jo a do new game se mi prenasi to co mam u sebe nebo to co mam v tom boxu nebo oboje nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 v new game budes mit uplne vsechno a i npc zapomenou,ze jsi je zabil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 No a to poznam jak ze jsem uplne ready? :D no myslim, ze az to posledni kolo rozehrajes, tak to tak nejak poznas az budes mit dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neemo Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Ahoj, potřebuji poradit. Omylem jsem si upgradeoval štít a kuš na krystal. To má ale hrozně malou odolnost a teď nevím jak to opravit, nebo raději vrátit zpět. Standartní postup opravy a vrácení zpět na standart zbran nefunguje. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 Melo by to jit vrati zpatky u prislusneho kovare u ktereho sis ty zbrane upgradoval..ale ostatni zde asi budou vedet vic. Jinak sem to vcera omylem dohral..finalni boss teda mohl byt o neco lepsi a napaditejsi..konec taky delsi nez 20 sekund. Ale asi new game + jeste dam a zkusim tu platinu udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2012 ja mam zkusenosti s vracenim upgradovane zbrane, ze to vezme vsechny shardy a slabse na ni pouzite a nevrati je to. Ale pravda, ze sem to moc nestudoval, je mozne neco jineho... jj NG+ se urco vyplati, hned se ta hra hraje lepe diky vetsimu mnozstvi dusi, dobre se upgraduje a nakupuje a tak... a dalsi hra je jeste lepsi a idealni ale to jet spis uz jen na PvP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Zdravím lidi. Prosim vás co mám udělat v catacombách aby ty kostry zůstali mrtvý? mě se pořád křísí díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Buď je zabít nějákou Divine zbraní a nebo zabít Necromancery, kteří vždycky stojí někde poblíž a kteří je oživují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 A jeste jedna otazka prosim dostal sem cursed od nejakejch zab a ted mam lebku a půlku zivota jak se toho zbavim abych zase mohl zrat humanity? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Myslim ze bud babka v tom kanale u vchodu do Depths neco prodava a nebo pak v New Londo Ruins se musis dostat do takovyho jakoby baracku a vylez po zebriku nahoru na strechu a tam stoji kouzelnik v cervenym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Červen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2012 Rash182: diky moc uz je to ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2012 a nebo z perlorodek padaj veci na zruseni cursed. btw nevi nekdo jakej presnej seznam zbrani je potreba pro trofej Knights Honour ??? Na youtube jsou videa, kde typci maj uplne vsechny zbane ze hry, ale nemyslim si, ze jsou uplne vsechny potreba, kdyz trofej rika all rare weapons. Zatim mam vsechny zbrane a veci co se delaj pomoci dusi bossu, potom nejaky rare dropy, jeste mi chybi mec ze seatha, nejak se mi nedari ho z nej vykutat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.