th0ca Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 useknuti ocasu = boj s ni. Tvoje rozhodnuti... ten phantom je na nadvori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Nevite proc mi nejde opravit Balder Shield vylepseni na max? pred tim mi normalne sel a ted ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Já jsem sbíral humanity v Duke Archives, bonfire ve vězění, seběhne se dolů po schodech, pozabíjí cca 8 těch vodních příšer co hlídali toho mága a vždy minimálně dve humanity vypadnou (s prstýnkem co boostuje item find).Dá se opakovat do zblbnutí :-). edit: reagoval sem na Th0ca příspěvek, ale ňák se to nequotlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Nevite proc mi nejde opravit Balder Shield vylepseni na max? pred tim mi normalne sel a ted ne hm asi nejakej bug, doporucuju stit zahodit a pouzivat jinej :) co vubec Balder stit umi, ze ho pouzivas? Jaky ma staty? Ja o vikendu zas v catacombach v jedny casti "vypadl" z mapy a 10 vterin sem porad padal do sedyho niceho, pak sem spadl, zil :D a dalsich cca 5 vterin behal v sedym nicem nez mi to napsalo you died :D jo a mam platinu :D konecne maxakapsa, tak to se divim, ze ti padali humanity, ja to zkousel taky a teda i s prstenem na podporu dropu, mi z nich padaly tak 3 humanity za 3 znovurespawny. Ta voda pred Nitem ma vyhodu, ze tam muzes behat klidne hodinu v kuse, aniz bys musel behat na respawn k bonfiru. Ale jinak humanitu jde farmit i tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 zabira dost plochy ,ma stabilitu 78 a nepotrebuje str Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Nezměnil jsi ho náhodou na Crystal Balder Shield? Podle té stability se vsadím, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 jj zmenil abych mel +15 jakoze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 crystal veci nejdou opravovat zadny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Kua....tak cemu to je kdyz na to vypotrebuju hromadu sutru...:angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 ma to velky staty, jak zbrane tak brneni ci obrana a pouziva se to napr jen pri bitkach s bossama ci PvP atp... resp opravit se to da, vylepsenim na dalsi level te veci, takze idealni upgradovat vzdy kdyz je durabilita u nuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Crystal věci mají obvykle lepší staty, ale platí za to nemožností opravy. Dobré pro souboje třeba s bossy, ale ne pro běžné nošení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Mam dotaz...kdyz sem zabil driv Gwyndolina bez toho aby mi to nabidlo covenant tak uz mi to ted nenabidne?...musim cekat do NG+ kvuli trofeji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2012 Tak a Gwyn sel spinkat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 Gwyn je zaverecnej boss, to si nejak poskocil z Painted worldu ke Gwynovi ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 taky sem to hral skoro 5 dni v kuse :D vsechny bosse a lokace sem prosel. Celkem me zaskocilo jak je to nakonecfakt hodne lehke kdyz mas pyro na max. A ten konec me moc nenadchl..cekal sem nejake videjko poradne nebo neco a ne hned skok do NG+ .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 no pravda ze ten konec nic moc no, ani boss nic moc. Ale ted jestli pojedes NG+ doporucuju si hru trochu vic "uzit". Uz za vsechno bude vic dusi, takze se da dobre upgradovat, clovek si vybira co chce a co ne. A idealni je, chodit v human forme kvuli PvP nebo rovnou koupit od Andreho pecet na odemceni Gardens a tam travit cas pri PvP. Ja tim zabil asi 200hodin. Jo a jeste jedna perlicka, Dark Souls lze ukoncit 2ma zpusobama. Nevim jakej si volil ted ty, tak pak zkus druhej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Září 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2012 jj to vim zapalil sem bonfire a k cemu je ted ta Gwynova duse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Já to nedohrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 gwynova duse je na to ze bud z ni a jakejkoliv straight sword na +10 udelas greatlord greatsword. Bohuzel sam sem od toho cekal mnohem vetsi staty :( Ci jeho dusi, kdyz ses v covenantu warrior of sunlight +1 vymenis za sunlight spear, nutny pro ziskani trofeje... , ci ji muzes skonzumovat pro duse a nebo prodat Frampovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 To musim met 50 Faith abych mohl do neho jit? Dnes mi prislo Demon's souls :) a chci se zeptat proc vsichni vybiraji female? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 myslim, ze musis mit 25 faith na vstup do covenantu. Ale 50 na pouziti toho sunlight spearu. female jsou in :) ja mam dark souls rozehrany 3 postavy za female a jednu za male. Dej vedet zda te demons souls bude bavit, ja ho zkusil az po dlouhem hrani dark souls a vubec me to nechytlo. Nebavilo me to, mozna tomu jeste nekdy dam sanci, ale tezko rict. Pro me je demons souls horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 jo dam vedet , je to USA greatest hits verze v cervene krabicce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Zdravim, jsem chvili pred koncem uz jen v podstate farmim v Kiln of the first flame, SL 41. Nemate nekdo postavu na +- stejne urovni, ze bysme v NG+ dali nejake levely spolecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 level 41 ? tos to vzal nejak hopem :), ja mam nejnizsi kolem 60 levelu. Takovyho otloukanka, carodku. Ale ono planovat moc mp v tomhle nejde, me se treba ve hre zjevujou na vyvolani hlavne sami japoncici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bartolomeus Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 je to asi 4 postava, chci ji udrzet co nejnizsi SL s PYRO na max. Posli do vzkazu PSN ID pridam si te do pratel a zkusime. Nektere location znam celkem dobre jine me moc nebavi a jen je protrpim (catacombas, painted world) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.