Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Proč?


rockermates

Recommended Posts

Sakra proč je PSP vzdy o generaci dál než Nintendo??Nic proti ale grafarna očekávaného 3DSka se vyrovna tak maximalne normal pspcku zde dukaz http://www.youtube.com/watch?v=KLWmbSsQYykale zase je tam navic dotykac no...Jenze PSP2 NGP bude dotykovy (i ze zadu(aspon myslim):D) a navic grafika pude zase nahoru...(to bude muset i xbox a ps3 (a to uz je co rict!!) stahnout ocas mezi nohy...).No co dskaci reknou na obhajobu??:cheesygrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovymhle nazvem tematu si akorat rikas o jeho zamceni (coz bych i navrhoval).

K tve otazce snad jen to, ze Nintendo si jde si svou vlastni cestou a prineslo revoluci v hrani. Zatimco Sony nic revolucniho neprineslo.

Takhle sem to nějak chtěl říct já se nebudu stále opakuvat ale to NGP nám přineslo jenom lepší grafiku.. a co mám skákat radostí a říkat ( páni ta lepší grafika bude o něco lepší naž 3D bez brýlí ) NE! dobrou grafiku mám i na PC ... dokonce lepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jenom říkám že NGP bude mnohem lepší.Než zase acekard vyvine nějakou tu flash kartu(to bude doba) a potom budeš muset zaplatit pěknou dardu za tu kartu.A nevo tam bude Ak2i?? Pochybuju!! To si radši připlatim koupim NGP a dam tam obyčejnou kartu,budu stahovat,filmy,pisnicky a to ihned po vydani NGP dale budu mit dotykac a dalsi veci.A jestli to někdo nevíto(což asi ne) tak 3D bez brýí se vám objevuje jakoby za obrazovkou a ne před jako je to s brylemi!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jenom říkám že NGP bude mnohem lepší.Než zase acekard vyvine nějakou tu flash kartu(to bude doba) a potom budeš muset zaplatit pěknou dardu za tu kartu.A nevo tam bude Ak2i?? Pochybuju!! To si radši připlatim koupim NGP a dam tam obyčejnou kartu,budu stahovat,filmy,pisnicky a to ihned po vydani NGP dale budu mit dotykac a dalsi veci.A jestli to někdo nevíto(což asi ne) tak 3D bez brýí se vám objevuje jakoby za obrazovkou a ne před jako je to s brylemi!!!

Páni, 3D za obrazovkou!Ještě že nebude bokem, to by jsme museli šilhat :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si kup NGP... Nekteri lide si sve postupky nemusi za kazdou cenu obhajovat. Bud vedi, proc neco kupuji, nebo to nekupuji vubec. Libi se ti vic NGP kvuli dvema dotykovym plocham, GPS a...a... (a?), tak si kup NGP a vyreseno. Ale tenhle topic bude maximalne tak zase jenom flame.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když je to spousta písmenek, tak si přečti tohle. Srovnání přístupu Sony a Big N.

http://angryplayer.blogspot.com/2011/02/psp2-ngp.html

Jak říkám, čtu toho člověka rád.

...nic proti ale co je toto hm?? PSX ve své generaci nebylo nejvýkonnější konzolí na trhu - vyhrálo svou válku jenom díky špičkovému marketingu a zejména kvůli hrám. Značka Playstation porodila jedny z nejlepších a i nejvýdělečnějších her a sérií v dějinách her. Playstation 2 v tomto trendu více-méně pokračovala. Nabalilo se dost balastu, ale SONY upevnila svou pozici na trhu a roznesla na kopytech Microsoft, který nabízel výkonnější a více funkcemi oplývající XBOX. Tradice trhu, herní zázemí - to je to, čím SONY vyhrálo. Jenže - pro segment přenosných her se neměla o co opřít a tak udělala jediný logický krok - v duchu myšlenky "Playstation Portable" začala portovat slavné hry pro přenosnou platformu. Slovo "port" není samozřejmě úplně správně zvolené - šlo o zbrusu nové hry, které ale měly své vzory na domácí mašině. HAHAHAHA :D XD :D XD :D jžš :D XD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

az si spocitas kolik je 2 + 2 ... a podivas se doma na par znacek elektroniky.. prijdes na to ze neexistuje jen "dokonala" sony, nasledne se rozbrecis vemes si papirovej kapesnik a nam das konecne pokoj :roll:

btw mozna by sis mel ujasnit par veci ohledne marketingu sony... :lol: protoze napr. prave psx vyhralo hodne diky CDckum ;) ale to je jen tak okrajove..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je sice pravda že psp mělo malou prodejnost ale je to pouze cenou!!! Chudší lidi si to nemohou dovolit tak si koupí nintendo do kterého si strčí kazetky z gameboye kterí už maj ale jinak nic víc...myslete trochu lidi!!

No to je ale logika. Proč by si někdo, hlavně když nemá peníze lupoval NDS a strkal tam hry na GB? Dá se předpokládat, že ten dotyčný má právě GB a hraje na něm. Samozřejmě, když už mám konzoli se spětnou kompatibilitou, občas ji použiju, ale hlavně se konzole kupují pro hry, které jsou vydávané na ní.

xDCx: víš proč proč se do něj ryje? Protože jeho názor vychází ve zkratce z "grafika nade vše". Bohužel pro něj, realita je trochu někde jinde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja z tebe brecim... Bud ti je nanejvyse 12 (coz by te mozna omlouvalo), nebo je tvuj pisemny (a myslenkovy) projev docela smutny.

Hošánku ty jsi inteligence sama o sobě!!! jžš....z tebe nemůžu...Bůh ví kolik je tobě..ja tě tipuju tak na 7 letýho s IQ jako má 5 letý dítě!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si shrneme důležitá fakta, blbečku.

1) Název topicu? Koleduješ si ne o lock, ne o body, ale o BAN!

2) Podíváme se do minulosti zpět...PSP vs. DS. Řekni mi, proč všichni mimo Českou republiku měli radši DSko? Co jsem byl v Německu, USA atd. všichni měli DS. Proč jsou prodeje u DSka vyšší než u PSP? Nějakou brutální grafiku si strč do p****e, tady jde o HRATELNOST! Že jsou hry pro děcka? Proč to tedy hrají i dospělí? U PSPčka je to dokola to samé, střílečka, mlátička, střílečka...

3) A teď k NGP. Má dotykovku vzadu? To je hezké, 3DS ho má taky a dokonce zepředu. A výkonově jako PS3? Proboha to ti vyjde i levněji když si koupíš PS3 rovnou, a možná ti vyjde i na 3DS. Co jsem se díval na ohlášené hry, tak je to to samé co u PSP a PS3 skoro...CoD, Ressistance, Killzone...Všechno tohleto si můžeš zahrát u PS3 a dáš za to méně. Pročti si všechny herní weby, projdi si herní časáky a ony ti řeknou proč jsi spíše fanatik než fanoušek.

4) Pak si stěžuješ na flashkarty, které budou za dlouho předlouho od vydání 3DS. Jenže...když si koupíš NGP, koupíš si hned snad originálku (která bude stát i přes 1000 Kč)? Co jsem slyšel, PSPGO se velmi těžko flashuje (prej se ani flashnout nedá), myslíš si snad, že flashnutí NGP bude otázka jednoho odpoledne? Naivko.

5) Když srovnáme cenu, NDS Lite a PSP Fat verze jsou na stejné cenové urovni. To samé jak PSP Slimko a NDSi. Řekni mi, kde vidíš problém s cenou, he?

Když to tak shrnu kolem a kolem, neříkám že NGP bude špatná konzole. Jen nepřinese nic nového a to pro vlastníky PS3, PSP bude největší překážka. Grafiku bych sem netahal vůbec,m ty jsi schopný odsoudit všechno co je hranaté a placaté, aniž bys bral ohled na styl. Ukázal jsem tvůj topic jistému redaktorovi z nejmenovaného plátku a div se nerozbrečel. Být tebou, dám si na zakládání topiců pozor jinak budeš mít velké problémy. Chtělo by to lock.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak řeknu to takhle... když sem si přečetl o IQ (od rockermates) tak se se nedokázal přestat smát... No a co se týče PSP: Aha lepší grafika hmm... dotykáč.. dá se říct že sony prostě krade, když vidí že nintendo pracuje na 3D obrazu, 3D fotkách atd. co udělá?? bere technologie aby se udrželo. 3G síť je sice hezká ale málo kdo to využije. OK tak dál. Teď by mě zajímalo jak seženeš hry aniž by si je nastahoval?? UMD je pryč... ostatně UMD proti kazetkám neni nic hlavně z důvodu hlučnosti. a abych nezapoměl PSP má podporu SD karet?? nevím jestli PSP GO nebo PSP2 mít bude já to nesleduju pro mě je sony ubohá firma která kopíruje.. karty dělá svoje dobře beru, ale proč když už sou sakra mnohem pomalejší sou taky dražší!? Ohledně PSP mam spoustu dalších věcí, ale nehodlám je tu vypisovat, kdybych měl upsal bych se. A jestli mi hodláš tvrdit že PSP neznam tak než to uděláš tak oznamuju že sem rok PSP vlastnil. A ještě bych chtěl doplnit k flashi.. můžeš si kartou zničit systém?? Myslim že ne..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rockermates:Ja ti nevim i kdyz veci jako oslniva grafika,vybuch na kazdym kroku,efekt aj tam kde by byt nemel jsou super veci ALE nemela by byt pro hrace ta nejdulezitejsi vec hratelnost?Pamatuju stary dobry casy nesu,snesu,segy,amigy,comodora apod. prosedel jsem u nich snad stovky hodin a TEN pocit to bylo neco neuveritelnyho :D a prave ten pocit ve me za posledni roky vzbudilo jen par her a ano vetsina z nich od Nintenda.Nezatracuji Sony(to fakt ne mam Ps1-3 i psp) ale abych byl uprimny minimalne na poli handhealdu je jenom jeden,jedinej kral.A kdyby si chtel srovnavat Sony x Nintendo tak pokud by si o tom aspon ,,neco,, vedel (tim myslim nebyl malej spratek co po nocich s****a u COD a GTA) tak by si to videl.Nintendo neco prinese napr:analog,dotyk. displej,3D,rumble pack...... a Sony to presne v pristi generaci o trosicku vylepsi a udela z toho takovou neuveritelnou novinku ze proste donuti na to lidi jako tebe cumet s otevrenou pusou :) Je jasny jakym smerem se dnes tihle giganti ubiraji a kazda firma si najde svoje fanousky jenom tu uz prosimte nepis jak je NGP cool,jak si z nej hotovej a jaka je 3DS sracka (kdybys pane boze aspon jeden z pristroju mel v ruce nazivo tak nereknu) diky moc........... P.S:Ten nazev topicu se ti fakt povedl :D (asi dlouhe dumani a premysleni)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja nevim jestli ma smysl mluvit o kopirovani... na poli technologii porad nekdo nekoho kopiruje. vsimli ste si treba ze od prvni generace iPhonu zacaly pribyvat telefony vypadajici temer identicky, a dneska ∼80% evropskyho trhu zabiraji padla s kapacitnim displayem a bez klavesnice. kopirovani?

NGP podle me neni az takovej technickej zazrak... dotykovy displaye, 3G, akcelerometry... to uz tu vsechno par let mame. akorat nejakou dobu trvalo nez to nekdo nacpal do jednoho zarizeni (co si budeme povidat, vyvoj tehle veci stoji hodne velky prachy a vzdycky je to tak trochu risk).

Nintendo se po technicky strance taky rozhodne nepretrhlo, jak uz je u nich zvykem. kdyz pominu 3D display (se kterym je stejne na kapesnich zarizenich predbehly jiny firmy) tak taky vicemene neprisli s nicim vylozene prevratnym. jenze oni to narozdil od SONY nemaji zapotrebi.

nejsem fanboy ani hater, mam rad DS i PSP. co se tyce stravenyho casu tak u me jednoznacne vitezi PSP (vicemene jen kvuli exkluzivitam jako FF, MGS a taky diky prisunu UMD z Asie), ale naprosto chapu proc maji lidi radi DS, i ja si s nim uzil spoustu zabavy. nicmene jenom blazen muze tvrdit to co TC. Nintendo ma neotresitelnou pozici diky milionum casualu a sance, ze se % zastoupeni SONY a Nintenda na poli handheldu obrati je podle me temer 0.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu