Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  Al Capone napsal:
teď jsem se díval na car list a je pravda, že tam nebudou Lamba a Meserati?

Lamba tam nebudou, počítalo se s nimi, ale bohužel vývojaři narazili na problém s licencemi a museli se rozhodnout mezi Ferrari a Lamborghini. Rozhodli se na základě zpětné vazby od komunity.

Maserati se asi také neobjeví.

Tohle se týká retail verze hry. Může se stát, že se tyto značky objeví v některém DLC.

Odkrýt skrytý obsah
Odesláno

jo no to me taky trosku stve..

zacina me stvat ten pristup vyvojaru > "vyresime to DLC"

tzv > dycky vyjde nejaka lepsi hra a aspon 3 vetsi DLC, kde se este pekne napakujou (z pohledu vyvojare to chapu, z pohledu hrace me to se**) potom ty hry vypadaji tak jak vypadaji :?

kazdopadne carlist je trochu slabsi.. ale predpokladam ze to casem spravi (ano super "cool" DLC)

nechapu proc mi tam daji od kazdeho auta 5 verzi... a pak to pocitaji jako uplne jine auto :?

Odesláno

TAKŽE TU MÁM DRUHÝ PROBLÉM :D

normálně když dáte na šipkách do prava tak vám vyskočí ta mini tabulka s blinkrama,stazeni oken,stazeni strechy.no ale an volantu my to nejde mam od mad catz ten mensi bilej.

ta sipka do leva normalne funguje ale kdyz to dam nic nevyskoci s ovladacem to jde v pohode jenze ja hraju an volantu a kdyz pripojim ovladac tak to nic nedela v ty hre..(bere to co zapojim prvni.

je to takova drobnost ale stve me---

ps prselo u vas uz?:D

Odesláno
  SGCZ napsal:
no štve mě že mám růžovýho mustanga, nemůžu ho prodat, nemůžu ho přestříkat :-(

Ale jedna věc, když vejdete do garáže vidíte svoja auta?? já ne:-(

musíš si naštřit na barák. v ty kancelari s barakama stoji asi 180 tisic s garazi pro 4 auta...:) pak az bdues na hawaii tam bdues mit dalsi dum...

ale jestli ti muzu poradit dokud nebudes mit barak s garazi pro 4 nekupuj si auto ktery se ti libi protoze ho pak budes muset prodat kvuli poharum...jednodsue jedno misto zabere mustang a druhy co budes potrebovat na zavod...

jinak ano vidim je :)

Wind

asi k tomu mělí duvod....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu