Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tdu 2

jakubgaluszka

Recommended Posts

mno, jenže ta fyzika je fakt děs, jedu 190 do zatáčky a nic (obtížnost hardcore), zastavím z 220 na pár metrech.., pedály se špatně určuje brzdná dráha, protože když zmáčknu málo, neděje se nic, a když hodně, úplně zastavím... Je to TDU2 Beta..:(

Tak s tim brzdenim si to vystih dokonale ... bohuzel :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

víte vy chytráci co děláte závěry tam je nastavení citlivosti...celkem dost posuvníky ono si to chce chvilku s tím vyhrát než budete dělat závěry...

jaký bugy mám nahráno asi 20hodin a nenašl jsem ani jeden

ano taky mě štve nefunkčnost dpadu ale to je jediný s čím souhlasím a to že vás zastaví lavička při 190 ano nereálný ale hodí se to při onlineu kdy by to ldii využívali

a stěžovat si an dabing?v závodní hře?opravdu ?!

stači si s tím vyhrát a nedělat ukvapený závěry a můžete se bavit mě to baví víc jak forza...a baví mě to čím dál víc

Odkaz ke komentáři

Na dabing se stezovat da, vzhledem k tomu, že tvurci hru propagujou jako "simulator zivota na Ibize". Myslim, ze by udelali lip, kdyby nejakou priblblou Solar Crown uplne vypustili a zustali ciste u zavodeni. S tema posuvnikama v nastaveni mas recht, ale moc neverim, ze by to nejak znatelne zlepsilo fyziku a ovladani. Pockam na nejakej update, kterej opravi ten D-pad a pak uvidim :-)

Odkaz ke komentáři

Nwm kde se zeptat tak se ptam tady.Nevite kde se sehnat nazvy pisnicek ze hry??Dnes jsem tam slysel luxusni pisnicku ale nikde na netu song list nevidim :( thx :D

Našel jsem toto

http://mp3bear.com/?q=test+drive+unlimited+2+soundtrack

a toto

http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=6230

Odkaz ke komentáři

leader fakt moc dik za ten druhej odkaz.Ten prvni jsem nasel taky ale to je podle me uplne neco vycucanyho z prstu a na tom druhym odkazu jsem tu pisnicku nasel hned.dik :P

J, ten první se mi hned taky nezdál tak jsem hledal dál. příště stačí kliknout na tlačítko Thanks pod avatárem u příspěvku...

Odkaz ke komentáři

tak me pocity po par hodinach hrani smisene.na fyziku si jde rychle zvyknout,grafika take dobra,licence alá GT taky pobavi.Co uz je horsi je to, jak mi porad nekdo vola a musim to porad odmitat. Car list taky docela ujde, jen nepochopim proc tam misto tech veyronu, ktere uz vetsinou lidi nezajimaji nepridaji nejake vozy ke znackam jako je ferrari,audi nebo bmw. jinak bych hodnotil po asi 3 hodinach hrani 8,5/10

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes taky vyzkoušela a narozdíl od prvního dílu jsem u toho vydržela hodinu v kuse :) líbí se mi to, fyzika nic moc, ale mně tonevadí, grafika je taky slabší, ale jsem spokojená a už se těším až si zítra zase sednu za volant svý červený Lanci Delta a škudlit peníze na lepší autí :D

Odkaz ke komentáři

hej tez se vam tak trha volant pri zataceni? dela mi to jenom v tdu 2. kdyz zatocim tak do poloviny doprava i doleva tak to tak trhne a tvrde to naplno zatoci. nevite co s tim'?' protoze jestli by mi to tak delalo dal tak to bych si moc nezajezdil no protoze to docela bere energii porad otrhovat ten volant ze stran pri kazde prudci zatacce

Odkaz ke komentáři

Davemax: souhlas! Dabing je příšernější než příšernej!! Fakt už mě to po hodině docela sr...!

Trhání volantu se mi děje také.., to už neřeším. Párkrát jsem najel na obrubník a ten se proměnil v kamennou stěnu, tracklist je po jedničce bííída!!, fyzika..jen pro opakování - hraju závodní hry od r. 1997 a tohle je podobné, jako první hry na PSX - strašný. V jedničce jsem měl kolikrát strach, abych nevyletěl ze silnice, ale tady je volant ztuhlej a neděje se nic...

Jinak je ostrov celkem pěknej, ale nemám z něho takový pocit "přijmutí" jako v jedničce. Prostě "Nuda u Buga" !

Kéž by byl Mario Kart Unlimited.. :)

Odkaz ke komentáři

co třeba vypnout ForceFeedback....

policajti jsou hodně benevolentní ale po pár nehodách tě začnou honit...

a otázka proč tam nejsou další značky atd je směšná je logický že je to kvůli licencím který jsou teď drahý jak blázen...navíc dostali na výběr buĎ ferrari nebo lambo obě společnosti měli tu samou podmínku buď oni nebo oni...

jinak co máte sakra na tý grafice vy jste zfetovaný nebo co když jsem dělal fotku svýho ferrari u moře a odráželo se slunce od kapoty tak to byl jeden z nejhezčích obrázků ve hře co jsem dky viděl...odfláklí okolní domy a auta ale o to tam opravdu nejde...

Odkaz ke komentáři

tak treba ja proti grafice nemam vubec nic. zapad slunce to je fakt bomba. jenom se chci zeptat :jakubgaluszka: jak mam vypnout ten force feedback??dik

jo a myslim si ze ferrari byla urcite lepsi volba nez lambo. lambo ma jenom ty svy gallarda a murcielaga a mozna tak jeste reventona a novy aventador by tam stejne nedali.

Odkaz ke komentáři

ahoj jsem opravdu jediný který má problém s tím že v garáži nemá auta? nebo je to vlastnost hry?

jinak nechápu co lidi nadávaj na ovládání gamepadem ovládá se to dobře, grafika dle mého je odpovídající jediné co mě trošku zarazilo je zvuk (motory některých aut, některé nárazy, skoky, spadnutí do vody....)ten by podle mě mohl být lepší, a jako úsměvné považuju "překážky" s jakymkoliv autem vyjedete schody ale poulicni osvetleni, nebo lavicky neprojedete nicim v jakekoliv rychlosti, no budiz asi znaji tajemstvi superodolneho betonu ale ze s rangeroverem jedoucim 220 km/h neprojedu zivy plot o ktery je oprene kolo tak to jsem fakt necekal :-D

a neco uzitecneho na zaver kdo jeste neobjevil něco na ostrově tak zde máte pomůcku

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&msa=0&msid=212344039743811741854.00049bb0c5e0ad9d7e4b3&ll=38.944457,1.367111&spn=0.203737,0.371475&z=12

PS: jinak upřímně ani za mák nevěřím tomu že dostali na výběř že buď lamba nebo ferrari, podle mě je to kvůli prodejnosti a atraktivitě DLC. Dneska hry jsou dělané tak aby i zpětně vydělaly. Osobně je chápu a docela i souhlasim teda až na cenovou politiku:-D

Odkaz ke komentáři

co třeba vypnout ForceFeedback....

policajti jsou hodně benevolentní ale po pár nehodách tě začnou honit...

a otázka proč tam nejsou další značky atd je směšná je logický že je to kvůli licencím který jsou teď drahý jak blázen...navíc dostali na výběr buĎ ferrari nebo lambo obě společnosti měli tu samou podmínku buď oni nebo oni...

jinak co máte sakra na tý grafice vy jste zfetovaný nebo co když jsem dělal fotku svýho ferrari u moře a odráželo se slunce od kapoty tak to byl jeden z nejhezčích obrázků ve hře co jsem dky viděl...odfláklí okolní domy a auta ale o to tam opravdu nejde...

das options->controls->položku nejvíc v pravo->FFB->off :D

Odkaz ke komentáři

Teda. Absolutně chápu lidi, kteří si koupí auto na kategorii A7 (golfa nebo alfu) a řeknou, jaká je tahle hra šit. Fak že jo. Nepochopitelný řazení přeřazování, nepochopitelný smyky v 30km/h na asfaltu. Fakt děs. Zlatý subaru. S tím mám nalítáno už 500 000 km :)

a ještě otázka. Jaký auto potřebuju na C4??? Na ibize jsem nic takového nenašel

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu