CHazy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lidi nestává se někomu to co mě (nevim jestli to tu už nebylo, jestli jo sry) Když jedu po nějaké cestě a ona modrá jakože jsem už na ni byl, tak se mi poměrně už často stane, že mi nezmodra a je bílá jakobych tam nebyl... Dělá mi to hlavně u hawai když jsem jel po obvodě celeho města cesta modrala a po chvíli přestala... musel jsem jit na nějakou menší cestičku uprostřed města ta začala modrat, tak jsem jel (spíše teleportoval) hned zpátky na to kde mi to přestalo ujel jsem nějaký kousek a zase to přestalo... asi 15x jsem toto opakoval abych udělal celí ten obvod města! Nevíte čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jo jo. toto se mi stává taky. A ještě třeba že jakoby nestíhá GPSka. Já jsem už za zatáčkou, ale čára je upnutá na nějaký jiný bod vzniká jakýsi trojúhelník, mezi mnou, bodem kde se GPS na 2 - 5 sekund zasekne a silnící kam mám jet. většinou se to po chvíli zpraví. teba když se přejde do jiného auta, nebo skáknete "někam na nákup" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 JJ s tím gps se mi taky v zatačce stane, že je z toho trujůhelník a to z toho důvodu, že mi ta cesta vůbec nereaguje, že po ni jedu tím pádem nemodrá a gps pak taky nereaguje a stojí na posledním místě kde mě to ještě registrovalo... Celkem mě to štve, když projedu ve skutečnosti takřka celé město a registrované mám sotva třičtvrtě... takže v tom nejsem sám to znamená, že to je chyba ve hře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Dělá to dost často a pomůže jen vypnutí a znova nahrání hry . Také se mi stalo , že se mi poškodil save - ještě že si dělám každý den zálohy na jinou paměť jinak bych musel hrát celé odznova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ta GPSka to dela aji me. To je asi proto ze je to asi jenom na "pravy jizdni pruh" treba kdyz vjedes do protismeru nebo ven ze silnice tak ti to rika at se vratis na to misto kde si vyjel. (tak to aspon dela mi...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 toro: s tím savem si mě překvapil hned si to skopíruju z hdd na paměť xka... ta myšlenka, kdyby se mi poškodil save je pro mě na infarkt :D u te hry jsem stravil hodně času... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě se to stalo...Save data corrupted...Měl jsem nahráno hafo hodin...Jsem z toho na švestku...Ani nevím, že save jde zkopírovat na paměť xka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě se to stalo...Save data corrupted...Měl jsem nahráno hafo hodin...Jsem z toho na švestku...Ani nevím, že save jde zkopírovat na paměť xka... Dokonce jde v průběhu hry měnit úložné zařízení ( přecházet z jednoho na druhé bez nutnosti jít do DB a kopírovat v MEMORY ) . Takže stále je záloha staršího savu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak nevím co mám za verzi xboxe, ale žádné jiné úložiště tam nemám. Nemám kam zkopírovat save a nejde mi ani ve hře vybrat jiné úložiště...Jedině, že to snad hodím na flashku, nebo vlastně bych měl mít někde paměťovou kartu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Mě přijde tahle gamesa spíše jako arkádovka z 2000 co se týče hratelnosti, a to zatáčení hrůza.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak nevím co mám za verzi xboxe, ale žádné jiné úložiště tam nemám. Nemám kam zkopírovat save a nejde mi ani ve hře vybrat jiné úložiště...Jedině, že to snad hodím na flashku, nebo vlastně bych měl mít někde paměťovou kartu... Jiné úložiště mají jen ARCADE s vnítřní pamětí 256 nebo 512 MB - asi máš starší revizi . Lze ale použít i paměťovou kartu nebo flešku . Ve hře jde vybrat jiné úložiště postupem START - OPTION - SAVING - STORAGE DEVICE - OK - a navolit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Tak jsem si celej natěšenej konečně sehnal (naštěstí jen vypůjčil) TDU2 a bohužel se moje obavy naplnily... Je to děsně arkádové závodnění, více, než jsem čekal a to, alespoň u mě, tuto hru hrozně degraduje. U Forzy 3 mi seděl dobrý jízdní model a reálné ježdění, ale vadily nereálné a zkrátka nudné tratě. Od TDU2 jsem si sliboval parádní zážitek z reálné jízdy, která se dá vychutnat i s volantem a k tomu přirozené prostřední města a pobřeží. Bohužel se tak nestalo a já si na "tu svojí" závodní hru budu muset ještě počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondychan Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 presne...jizdni model jak z "hunting unlimited" :D naprosty vysmech ... nfs 2 melo lepsi ovladani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 je to super nejlepší je že to je jak singl tak multiplayer zároveň takže záleží na tobě co chceš dělat jestli jezdit turnaje nebo si to rozdat s lidmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 má už někdo nalezené auto prodejny a tuning.. na ibize já jo ale nemam jen tuning, mohl bych poprosit někoho kdo by mi to vyfotil? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 má už někdo nalezené auto prodejny a tuning.. na ibize já jo ale nemam jen tuning, mohl bych poprosit někoho kdo by mi to vyfotil? Děkuji předem http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&msa=0&msid=212344039743811741854.00049bb0c5e0ad9d7e4b3&ll=38.944457,1.367111&spn=0.203737,0.371475&z=12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Mě teda singl vůbec nebaví, ten rádoby příběh a i animace jsou neskutečně trapný (co je nejhorší tak před každým závodem ty kecy Miami). Na kterým ostrově jezdíte? Já jsem hned letěl na Oahu co to šlo i když je Ibaza pěkná tak Hawaii mě pro mě mnohem lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 jo no. na hawai to jde pořádně rozpálit. Ty rovný silnice. To je prostě lahoda :D :D I když teda občas mám problém to svoje Bugati ubrzdit před zatáčkou a zatočit. Většinou se musím na dálnici otáčet až tak po 100 - 200 metrech od plánovaného sjezdu :D :D ono z více než 300,- za hodinu se asi holt brzdí blbě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 to buggati ma fakt grady :D vali to jak zbesene , tak akcelerace z 0 je neskutečná i ve hře. To zažít v realu tak sem asi dead :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 kde je showroom Bugati na Hawaii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 to bych se na to vysral ,, 30level a ted save corrupted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 to bych se na to vysral ,, 30level a ted save corrupted Mně se to stalo už čtyřikrát . Napsal jsem to zde a doporučuji dělat si u této hry každý den zálohy - potom se nemusí hrát od začátku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Únor 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2011 jj budu dělat ... ale stalo se to nastesti poprvý to bych se asi zbláznil beht to 4x jako tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Nazdar lidi, mám takový dotaz ohledně závodů. Nevítě někdo kolik je k dispozici závodů. Já mám odjeté na každém ostrově cca 15 závodů a už se mi nic neobjevuje.Poslední byl turnaj za 5 000 000.Teď už jenom ty speciální úkoly. Není to nějak málo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Já jsem to po 7 minutách musel vypnout. Taková s prominutím hovadina. Grafika je opravdu dost zastaralá, ale OK, to bych přežil. Jenže jízdní model je úplně pryč. Tomu se nedá říkat ani arkáda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.