Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tdu 2

jakubgaluszka

Recommended Posts

• Odpovědi 202
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tahle hra mě neskutečně bavila...Po "Save data corrupted" jsem zálohoval save na paměťovou kartu. Jaké bylo mé překvapení, když na HDD "Save data corrupted" a na paměťové kartě také "Save data corrupted"... :-( Po třetí už to nejdu

Zkus založit úplně nový profil a u save corrupted pomocí programu MODIO vyměnit ID v savu poškozeného profilu za ID nového profilu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
Tahle hra mě neskutečně bavila...Po "Save data corrupted" jsem zálohoval save na paměťovou kartu. Jaké bylo mé překvapení, když na HDD "Save data corrupted" a na paměťové kartě také "Save data corrupted"... :-( Po třetí už to nejdu

Četl jsem že po tom update přes live se i poškozená data opraví - tak to zkus .

Odkaz ke komentáři

Tak na tuto hru jsem se opravdu hodně moc těšil, předobjednal jsem si to i s kasinem a natěšený jsem nainstaloval a zapl. První šok přišel, že je tam nějaký rádoby příběh, postavy jsou hrozně nadabované, Miami je ta nejnesympatičtější postava v dějinách her a všechny ty postavy z té "smetánky" jsou směšné. O jízdním modelu se nemá cenu bavit, ten je prakticky stejný jako v jedničce a mě sedl, jenom ježdění off-roadů spíše připomíná jízdu na ledu. Ale co mě nejvíc zhnusilo tak poloprázdné autosalony, vím, že je to kvůli DLC, ale i tak je to pěkně sprosté a kdyby radši vydali megapack, který za ty peníze opravdu stál, ale kupovat si každé auto zvlášť, tak to tedy fakt ne. Pak tu chybí takové značky aut jako Lamborghini, Maserati či Saleen. Sociální složka hry je naprosto o ničem, to si radši zahraji The Sims. Klady této hry jsou jako např. proměnlivé počasí, stahování střechy, autoškola (i když na Oahu je extrémně těžká, ale aspoň je člověk trochu donucen se snažit, ne jak při závodech, které jsou naopak směšně lehké), ale všechno jsou to jenom maličkosti, Test Drive Unlimited 2 je dobrá hra, ale pro mě, kterého jednička nadchla jsou to zbytečně vyhozené peníze, které se mi aspoň z části vrátili prodejem této hry.

Odkaz ke komentáři

Mé dojmy ze hry:

Jezdím "už" A4 a obtížnost je trapně lehká i na nejtěžší.

Grafika se mi místy líbí, místy vůůbec.

UI celého okolí mi příjde směšná (v závodě stačí, když na prvním místě hlídáte ideální stopu a oni vás nepředjedou a nebo auta ve free ride do sebe bourají a někdy blokují :-D )

Zvuky motorů jsou proboha CO?

Aut je dost málo v každé kategorii

ALE

Off road mod me neskutecne bavííí a celkově mě to nutí hru zapínat pořád dokola a znovu.

Hra má dost mínusů, ale i přesto je fakt dobrá.

Odkaz ke komentáři

Tak hra mě dost baví ale včera mi celkem zlomila vaz!!!

Zapnu hru a objeví se mi že vyšel update...tak stáhnu protože hraju na volantu a čekal jsem opravení pár bugů. Vše ok,sice už na volantu jdou dávat blinkry,sřecha a stahovat okýnka atd.. ale ovládání se uplně změnilo :(( Řadit na b a y na volantu je fakt k ničemu,změnit rozložení tlačítek nešlo..tak jsem zas vesele update vymazal zapnul hru a ejhle, zase mi to nabízelo update, vypl jsem připojení k netu,zas mi to hodilo nějakou hlášku a já jako blbec jsem na něco klikl (a nepřečetl :D) a hra se spustila znova a všechny savy pryč :( KU**A!!!!

Odkaz ke komentáři

prosim rychlou radu, ktera mi vrta hlavou: jak prodat auta z garaze? nektere mi zabiraji misto a rad bych se jich zbavil. dikes

Auta muzes prodat jenom kdyz si kupujes novy a nemas treba dost penez. Jen tak prodat nejde, je to docela blbe vyreseny.

Jinak musim rict ze hra je celkove skvela zabava, hlavne online, jen kdyby to proboha fungovalo jak ma!

Odkaz ke komentáři

Lidi všiml jsem si že někdo tu hru hraje na xlivu v mých friends a bylo tam napsaný že jsou v kasínu a druhej v nějakym clubu, co to znamená? To jako že se muže chodit po kasínu a hrát a u clubu že se tam mužou třeba scházet lidi atd???????????

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Tak jsem si tuhle hru konečně zahrál s volantem, konkrétně Logitech Drive FX Axial FB Wheel...

Dle očekávání se mi volant připojil jako druhý ovladač, mám tedy na pozici 1 klasický joypad a na pozici 2 volant... Co mě ale překvapilo je, že se pak hra nedá ovládat jinak, než skrze volant tj. joypad nereaguje nebo naopak nefunguje volant (dle toho z jake pozice hru spustim, podobne jako u dvou ovladacu).

Chci se zeptat vás, co hrajete s volantem... nedá se to vyřešit tak, aby fungoval i joypad? ovládat mapu a hlavně chůzi po salonech, kasiench a tak pomoci volantu je totiž peklo. díky

Odkaz ke komentáři

Auta muzes prodat jenom kdyz si kupujes novy a nemas treba dost penez. Jen tak prodat nejde, je to docela blbe vyreseny.

Na tohle už jsem přišel... Problém je, že jsem vyhrál v duelu, na který mě vyzvala Miami, to její přiteplené růžové auto, které mi akorát zabírá místo v garáži, ale prodat nejde ani při koupi nového auta... Nevíte, jak se toho křápu zbavit?

Né nedá . .......

Skvělý... A nepřišel někdo, jak se dají splnit ty úkoly s pořizováním fotek, když se hraje na volantu? Kvůli absenci páčky na rozhlížení nejsem schopnej zaostřit na přesnou pozici a vyfotit. Přepínat hru a přelogovávat profil na gamepad se mi fakt nechce... Ach jo tohle mě teda štve, i když na "chůzi pomocí volantu" jsem si již nějak zvykl.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu