jakubgaluszka Odesláno Březen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 si děláš srandu zastaralá grafika...di spát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Jdou prodávat auta ostatním hráčům? Byla by to škoda kdyby ne, protože v jedničce jsem si tak přišel na pěkných pár milionů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tahle hra mě neskutečně bavila...Po "Save data corrupted" jsem zálohoval save na paměťovou kartu. Jaké bylo mé překvapení, když na HDD "Save data corrupted" a na paměťové kartě také "Save data corrupted"... :-( Po třetí už to nejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2011 Tahle hra mě neskutečně bavila...Po "Save data corrupted" jsem zálohoval save na paměťovou kartu. Jaké bylo mé překvapení, když na HDD "Save data corrupted" a na paměťové kartě také "Save data corrupted"... :-( Po třetí už to nejdu Zkus založit úplně nový profil a u save corrupted pomocí programu MODIO vyměnit ID v savu poškozeného profilu za ID nového profilu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 ahoj tak vyšel update bohužel stále se nemůžu dostat do casina ani do klubů, je problém u mě nebo jim servery pořád nejedou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Tahle hra mě neskutečně bavila...Po "Save data corrupted" jsem zálohoval save na paměťovou kartu. Jaké bylo mé překvapení, když na HDD "Save data corrupted" a na paměťové kartě také "Save data corrupted"... :-( Po třetí už to nejdu Četl jsem že po tom update přes live se i poškozená data opraví - tak to zkus . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Na Live memůžu a netrpělivě čekám až ten update bude tady http://www.xbuc.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Uz jste to nekdo dohral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Březen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2011 Tak na tuto hru jsem se opravdu hodně moc těšil, předobjednal jsem si to i s kasinem a natěšený jsem nainstaloval a zapl. První šok přišel, že je tam nějaký rádoby příběh, postavy jsou hrozně nadabované, Miami je ta nejnesympatičtější postava v dějinách her a všechny ty postavy z té "smetánky" jsou směšné. O jízdním modelu se nemá cenu bavit, ten je prakticky stejný jako v jedničce a mě sedl, jenom ježdění off-roadů spíše připomíná jízdu na ledu. Ale co mě nejvíc zhnusilo tak poloprázdné autosalony, vím, že je to kvůli DLC, ale i tak je to pěkně sprosté a kdyby radši vydali megapack, který za ty peníze opravdu stál, ale kupovat si každé auto zvlášť, tak to tedy fakt ne. Pak tu chybí takové značky aut jako Lamborghini, Maserati či Saleen. Sociální složka hry je naprosto o ničem, to si radši zahraji The Sims. Klady této hry jsou jako např. proměnlivé počasí, stahování střechy, autoškola (i když na Oahu je extrémně těžká, ale aspoň je člověk trochu donucen se snažit, ne jak při závodech, které jsou naopak směšně lehké), ale všechno jsou to jenom maličkosti, Test Drive Unlimited 2 je dobrá hra, ale pro mě, kterého jednička nadchla jsou to zbytečně vyhozené peníze, které se mi aspoň z části vrátili prodejem této hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tah hurááá...Save data corrupted opraveno...Moc jsem tomu nevěřil, ale funguje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mission360 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Mé dojmy ze hry: Jezdím "už" A4 a obtížnost je trapně lehká i na nejtěžší. Grafika se mi místy líbí, místy vůůbec. UI celého okolí mi příjde směšná (v závodě stačí, když na prvním místě hlídáte ideální stopu a oni vás nepředjedou a nebo auta ve free ride do sebe bourají a někdy blokují :-D ) Zvuky motorů jsou proboha CO? Aut je dost málo v každé kategorii ALE Off road mod me neskutecne bavííí a celkově mě to nutí hru zapínat pořád dokola a znovu. Hra má dost mínusů, ale i přesto je fakt dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imeroner Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Tak hra mě dost baví ale včera mi celkem zlomila vaz!!! Zapnu hru a objeví se mi že vyšel update...tak stáhnu protože hraju na volantu a čekal jsem opravení pár bugů. Vše ok,sice už na volantu jdou dávat blinkry,sřecha a stahovat okýnka atd.. ale ovládání se uplně změnilo :(( Řadit na b a y na volantu je fakt k ničemu,změnit rozložení tlačítek nešlo..tak jsem zas vesele update vymazal zapnul hru a ejhle, zase mi to nabízelo update, vypl jsem připojení k netu,zas mi to hodilo nějakou hlášku a já jako blbec jsem na něco klikl (a nepřečetl :D) a hra se spustila znova a všechny savy pryč :( KU**A!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mission360 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prosim rychlou radu, ktera mi vrta hlavou: jak prodat auta z garaze? nektere mi zabiraji misto a rad bych se jich zbavil. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Cau lidi, taky vam po tom updatu zoufale nefunguje multak? Jsem z toho uplne nas*anej jak to do*ebali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo82 Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 prosim rychlou radu, ktera mi vrta hlavou: jak prodat auta z garaze? nektere mi zabiraji misto a rad bych se jich zbavil. dikes Auta muzes prodat jenom kdyz si kupujes novy a nemas treba dost penez. Jen tak prodat nejde, je to docela blbe vyreseny. Jinak musim rict ze hra je celkove skvela zabava, hlavne online, jen kdyby to proboha fungovalo jak ma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2011 Cau lidi, taky vam po tom updatu zoufale nefunguje multak? Jsem z toho uplne nas*anej jak to do*ebali! Má vyjít ještě jedno update specielně pro mulťák . Nepiš dva příspěvky - používej funkci UPRAVIT PŘÍSPĚVEK . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 Lidi všiml jsem si že někdo tu hru hraje na xlivu v mých friends a bylo tam napsaný že jsou v kasínu a druhej v nějakym clubu, co to znamená? To jako že se muže chodit po kasínu a hrát a u clubu že se tam mužou třeba scházet lidi atd??????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W.A.R Mach Odesláno Březen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 zdravim vsechny , kdo se chtel přidat ke mě do clubu dyztak muj gamer tag je mXMach tak si mě přidejte , club už mam založenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 klub "Czech Riders" vás zve k sobě jak nás co nejrychleji najít? stačí si dát seřadit kluby dle vlajek a jet dolu přeci jen czech nebude daleko že? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Chci se zeptat... má tahle hra při jízdě pohled z interiéru auta, tj. jako v reálu, kdy je vidět volant? Nikde na obrázku jsem to totiž neviděl, všude jen venkovní pohledy... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Chci se zeptat... má tahle hra při jízdě pohled z interiéru auta, tj. jako v reálu, kdy je vidět volant? Nikde na obrázku jsem to totiž neviděl, všude jen venkovní pohledy... díky Jo má.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Tak jsem si tuhle hru konečně zahrál s volantem, konkrétně Logitech Drive FX Axial FB Wheel... Dle očekávání se mi volant připojil jako druhý ovladač, mám tedy na pozici 1 klasický joypad a na pozici 2 volant... Co mě ale překvapilo je, že se pak hra nedá ovládat jinak, než skrze volant tj. joypad nereaguje nebo naopak nefunguje volant (dle toho z jake pozice hru spustim, podobne jako u dvou ovladacu). Chci se zeptat vás, co hrajete s volantem... nedá se to vyřešit tak, aby fungoval i joypad? ovládat mapu a hlavně chůzi po salonech, kasiench a tak pomoci volantu je totiž peklo. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Né nedá . ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2011 Auta muzes prodat jenom kdyz si kupujes novy a nemas treba dost penez. Jen tak prodat nejde, je to docela blbe vyreseny. Na tohle už jsem přišel... Problém je, že jsem vyhrál v duelu, na který mě vyzvala Miami, to její přiteplené růžové auto, které mi akorát zabírá místo v garáži, ale prodat nejde ani při koupi nového auta... Nevíte, jak se toho křápu zbavit? Né nedá . ....... Skvělý... A nepřišel někdo, jak se dají splnit ty úkoly s pořizováním fotek, když se hraje na volantu? Kvůli absenci páčky na rozhlížení nejsem schopnej zaostřit na přesnou pozici a vyfotit. Přepínat hru a přelogovávat profil na gamepad se mi fakt nechce... Ach jo tohle mě teda štve, i když na "chůzi pomocí volantu" jsem si již nějak zvykl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 Vážně nikdo nehrál s volantem a neřešil podobný problém jako já? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.