Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jaky je vas sen?

Han

Recommended Posts

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 6 months later...

ja nemam sny ale cile to za kteryma jdu :D

- dostudovat to je muj cil

- Jit makat do zahranici a vydelat nejaky kapital (tady nejsou prachy v zahranici jo :)

- s vydelanym kapitalem vybudovat prosperujci podnikani , pak zacit investovat do akcii

- za 8 - 10 let co budu mit TPP si poridit sportovni vuz znacky Audi

- pote Hammer H1 vojensky special

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hoši bejt nechutně bohatej až bych prachy používal jako ubrousky....mít auto které je i jako letadlo(to je bylo v blesku a budou ho prodávat na trhu za 1-2 roky za 100000kč a něco:D)....chatku někde na vlastně koupeným a obydleným ostrově(ale aby tam někdo nezabíjel),mít hafo konzolí a počítačů a hned jak něco vyjde tak abych to měl nebo před prodejem....a skladiště zbraní kde bych si jen jednu zbraň vybral (upilovaNOu brokádum 2x please:D) a střílel bych alkáidu přímo do kokosů,....toto je můj sen...óóh sen se zplní:D

Odkaz ke komentáři

můj sen je se podívat do ameriky a víte co :D Klidně bych tam žil. Miluju ty rodiný ulice, rodiný domky, zvyky, těch možností, školy o který si tady můžu jen nechat zdát... to je můj celoživotní sen. USA F O R E V E R !!!!

PS: samozřejmě kdo by nechtěl být milionář :D

Odkaz ke komentáři

Můj sen je odstěhovat se do Ameriky třeba do Californie, tam mit vlastni baráček se svoji milovanou ženou a dětma v garáži by stála pořádna amerika nějakej ten Dodge,Mustang nebo Chevrolet. A snim bych brázdil route 66 na plnej plyn...

A můj druhej, skromější sen až budu starší tak 60 let odstěhovat se na dobro do Itálie a tam si dožít stáří....

Můj sen je, aby se mi sen vyplnil...

Odkaz ke komentáři

Můj sen je odstěhovat se do Ameriky třeba do Californie, tam mit vlastni baráček se svoji milovanou ženou a dětma v garáži by stála pořádna amerika nějakej ten Dodge,Mustang nebo Chevrolet. A snim bych brázdil route 66 na plnej plyn...

To jsme dva :D Máš můj obdiv, budem sousedé :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu