Horvy Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 můj malý sen je dostat teďka o prázdkách skútra což se mi 60% splní a moje životní sny jsou být bohatý aby byli všici zdraví a můj malý sen je aby toto forko pokračovalo dál a aby si všichni četli topici pro začátečníky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 muj sen neni ani tak o prachach a baracich ale spis abych byl sam se sebou spokojenej, ze jsem to nekam dotahl apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 mít vilku v LA v garáži ferrari enzo tak bilion $ na konte no a byl bych stastnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 bej Nejlepším trenérem pokemonů :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 :lol:,no nejlepsi by bylo byt bohatsi ale ne zas moc tak akorat,aby byli vsichni zdravi a vsecko bylo vpohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Včera se ;my zrovna zdálo jak sem Hrál CSko a pak sem se nějak dostal na TOto forum......kouknu se mam 100 skoukromých zpráv otevřu a 99 upomínek.....:D pak se vzbudim spocenej dojdu na záchot a spim dal..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 koupit si chevroleta corvettu... (musim zjistit kolik stoji jetej :lol: ) edit > jo a taky bejt vojenskej pilot... coz se mi asi nesplni :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 asi takhle: vystudovat VS sehnat nějakej dobrej flek s dobrym platem a kolektivem a věnovat se pc HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ja nemam sny ale cile to za kteryma jdu :D - dostudovat to je muj cil - Jit makat do zahranici a vydelat nejaky kapital (tady nejsou prachy v zahranici jo :) - s vydelanym kapitalem vybudovat prosperujci podnikani , pak zacit investovat do akcii - za 8 - 10 let co budu mit TPP si poridit sportovni vuz znacky Audi - pote Hammer H1 vojensky special Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 1) Bejt nej pilot F1 2) Voj.t Agátu Hanychovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 hrat v kapele poradny a aby s toho byli prachy:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 hoši bejt nechutně bohatej až bych prachy používal jako ubrousky....mít auto které je i jako letadlo(to je bylo v blesku a budou ho prodávat na trhu za 1-2 roky za 100000kč a něco:D)....chatku někde na vlastně koupeným a obydleným ostrově(ale aby tam někdo nezabíjel),mít hafo konzolí a počítačů a hned jak něco vyjde tak abych to měl nebo před prodejem....a skladiště zbraní kde bych si jen jednu zbraň vybral (upilovaNOu brokádum 2x please:D) a střílel bych alkáidu přímo do kokosů,....toto je můj sen...óóh sen se zplní:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Chtěl bych být šťastný, vyrovnaný a spokojený sám se sebou. Nic materiálního mě ani tak neláká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 můj sen je se podívat do ameriky a víte co :D Klidně bych tam žil. Miluju ty rodiný ulice, rodiný domky, zvyky, těch možností, školy o který si tady můžu jen nechat zdát... to je můj celoživotní sen. USA F O R E V E R !!!! PS: samozřejmě kdo by nechtěl být milionář :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Zemřít ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Mít sen .... Ale opravdu, asi prostě sen každýho, mít rodinu, lásku, dům, auto, peníze, zdraví, přátelé .... A taky PS3 a iPhone :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Worda Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Můj sen je odstěhovat se do Ameriky třeba do Californie, tam mit vlastni baráček se svoji milovanou ženou a dětma v garáži by stála pořádna amerika nějakej ten Dodge,Mustang nebo Chevrolet. A snim bych brázdil route 66 na plnej plyn... A můj druhej, skromější sen až budu starší tak 60 let odstěhovat se na dobro do Itálie a tam si dožít stáří.... Můj sen je, aby se mi sen vyplnil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ^ Italie? hnusna zeme plna kriminality, romanticka ani nahodou ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
espézetka Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 ^ Italie? hnusna zeme plna kriminality, romanticka ani nahodou ... ;) Horkokrevní čuráci :D Mi tam minulej rok jeden krypl zlomil ruku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 Můj sen je aby Americký kontinent nebo alespoň USA přestalo existovat z důvodu velké debility a kreténismu 90% obyvatelstva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 No ja mam jen jeden aby ste uy konecne prestali tady na tom foru se resit a placat hovadiny, boze.... :-) :-) :-):-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Můj sen je odstěhovat se do Ameriky třeba do Californie, tam mit vlastni baráček se svoji milovanou ženou a dětma v garáži by stála pořádna amerika nějakej ten Dodge,Mustang nebo Chevrolet. A snim bych brázdil route 66 na plnej plyn... To jsme dva :D Máš můj obdiv, budem sousedé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 Žít v Americe tam mít pořádný ''dělo'' pytel peněz,hodnou ženu a slušnej barák a plno věcí co ke spokojenýmu životu patří jako je zdravý,radost,štěstí a pořádnej ca$h. Sem asi moc náročnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 žít na floridě nejspíše v miami mít barák jako kráva pěknou ženskou nějakej sportak v garazi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 koupit si chatu v krkonoších a mít hodně peněz :lol: všichni samá amerika :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.