Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jeanne d'Arc (diskuse o hře)

Brento

Recommended Posts

• Odpovědi 124
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no hej asi jo ale tak ja sem si rikal v klidu je rozsekam na sracky ale tak vzdycky se neco pojebalo a mrd zustala jen johanka a proti ni mag ta knezka a 2 rytiri

najprv zautoc na tu svinu s bicom a toho golema magmi utoc na golema pouzi blizzard dava mu 5 zasahov no a kym k tebe pridu tie vtaky alebo co to je tak uz budes mat minimalne 2 levelz doma ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pockaj pockaj ja su v chapter 2 a tam zadni ptaci nejsou :O ted me strasis :D sem presne chapter 2 stage 10 a johanka lvl 21 a v tom levelu je takovy ten kkt co ho zabijes tak 3x aspon takovy rytir a oni nabihaji z venku nekteri tim ze rozbiji branu a par jich je primo v te basttille nebo hradu nebo co to je

Odkaz ke komentáři

No sice to dohraji az dnes (vecer), pac robim ten posledni souboj. Ale porad bavi :thumbup: Vice podbrobnosti napisu ve velkem vecernim shrnovacim prispevku :)

Jinak pomalu se teste na FF Tactics REMAKE pro PSP. Nove Questy, postavy, predmety. Vylepseny pribeh. Nove filmecky. Pokud to pokori Johanku, tak budu sakra rad :)

Odkaz ke komentáři

No dohral sem to. :D

Uz v tydnu (na intru), takze nikdo o mem uspechu nevedel :)

Ke konci sem proklouzal ke konci jednim snadnym bojem za druhym. A zasekl jsem se az u zaverecneho Bosse. Naleveloval jsem se (Je 75, Gs 73, Rr 60, Rd 66) abych ho pak mohl nasledne vykosit za 4 kola :D :D Zaveracna videa jsou moc pekna a dobre zakoncila to (pro me) 50 hodinove dobrodruzstvi. :thumbup:

Doporucuji: Plnit vedlejsi mise (dostanete Gemy transformace)

, pouzivat hojne kombinaci Marcel + Sky Dart

, na zaverecneho Bosse pouzivat Blizzard

, nejvice nalevelovat postavy ktere se umi transformovat

, pravidelne kontrolovat obchody jestli nemaji lepsi brneni, zbrane a stity

, utocte zezadu ci minimalne ze strany, vyplati se to ;)

, doporucuji si udelat z Johanky tank, toz jest - davat ji nejlepsi zbroje, Skill kameny, brat ji do kazdeho boje, at se vycvici ;)

Poradim i vic pokud budete chtit ;)

Odkaz ke komentáři

Brento :) Reknu ti par veci ktere jsem nepochopil (ty uroc ano :D )

Tahle hra me dost dostala takze zatim 13 hodinek nahranych a ted mi momentalne chybi johanka(:() nechapu system slunicka mesicku (urcite vis co myslis ) a vsechny ty Luna Spirit atd! :D A co mi prosimte prida za kolo nejvice mP? (Treba 50 za jeden tah) snad vis co myslim :)...

Odkaz ke komentáři

Ski: System tech mesicku je snad jedina vec kterou jsem ve hre moc nepochopil. Pouzival (= kombinoval) jsem je vyhradne s posilovacimi HP, MP....

derkon: No parta se ti dost slusne rozroste. Ve vetsine bojich muzes pouzit MAX 5 postav, ke konci vetsinu 7 a vyjimecne 9. Doporucuji: Johanka, Gilles, Richard, Colet(!!), Marcel a ten malej ruzovej sopel, ted nevim jak se jmenuje :D + Bertnard, Bartolomeo + Roger...mozna sem na nekoho zapomel ;)

No parte rychle!! Brzo vyjde FF Tactics a to bude zas takticka nirvana ;)

2 popikos: heh, brutal :) Johanka byla uspesna i v Japonsku

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu