lipka1slipka Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Čaute lidi. Chtěl bych se vás na něco zeptat. Na svém PS3 mám firmware 3.56 a chtěl bych si ho hacknout. NA PS3 JSEM TOTÁLNÍ AMATÉR, JELIKOŽ HO NEMÁM MOC DLOUHO. Chci se zeptat jestli byste mi nemohli prosím dát podrobný návod, pomocí kterého to zvládne i amatér jako já prosím? Ještě se chci zeptat, s tím hacklým PS3 můžu i hrát hry po internetu bez problému? Potřebuju k tomu takovou tu speciální ´´flashku´´, nebo nemusím? Pomožte prosím!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Move Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Máš Firmware 3.56 což znamená že teď nemůžeš si ho hacknout jelikož na 3.56 není hack a ani downgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipka1slipka Odesláno Únor 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 můžu někde sledovat kdy to půjde hacknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Určitě ihned jak to bude možný tak to tu bude... Nicméně prozatím podle mě se dít nic nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts