Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hack???


SMOG1468625890

Recommended Posts

Ahoj, mám PS3 slim 320gb a málo času. Řekněme, že jsem nikdy nebyl nějaký ,,týpek" přes počítače atd. Jsem v tomhle úplný ňouma. Forum jsem si četl, ale úplně tomu nerozumím. Rád bych, aby mi to někdo shrnul......

Dostala se ke mě informace, že je PS3 konečně hacknutý a tak by mě zajímalo, co je na tom pravdy. Spousta témat na tomto fóru je o nějakém jailbreak, ale absolutně nerozumím, k čemu to vlastně je. Opravdu jsem ten typ člověka, který si jen rád zahraje hru. Vlastnil jsem PS1 a po načipování jsem mohl hrát pálené hry. Chystá se něco podobného na PS3 nebo už dokonce existuje? Včera jsem koupil hru Army of two, nicméně investovat stovky korun do her není úplně ideální, takže jakékoliv popdpoření hraní her zadarmo bych uvítal. Dají se tedy stáhnout například hry na netu a hodit je případně třeba přes USB do PS3? Předem děkuji za odpovědi a nešetřete vysvětlováním, jakobyste se bavily s úplným *****em:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli chceš hrát stažený hry, tak v tuhle chvíli ti stačí zkontrolovat jestli máš FW 3.55(pokud nižší tak update) a pak jen nainstalovat CFW http://console-forum.net/tema/113184-ps3-3-55-custom-firmware-faq a backup managera a můžeš hrát.Hry se ukládají na Externí HDD nebo na interní v PS3. Když koukneš do PS3 sekce Downloads tak tam najdeš mnoho her ke stáhnutí třeba od pc makera na loadfiles, kde stojí 80GB za 99kc přes SMS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stahnes hru (musi byt v puvodni slozce s oznacenim BLES, BLUS, atd... + id cislo napr: BLES00159 atd...) vlozis treba na externi hdd nebo flashku ktera je naformatovana systemem fat32 (pomuze ti treba program partition magic) <nebo pres FTP managera na interni disk v psku hdd0/GAMES> a pak uz hru vlozis bud do slozky GAMES nebo GAMEZ. Ale nejdriv musis mit samozrejme prehrany firmware v ps3 (hlavni program v ps3) ten ti umozni instalovat a spoustet ruzne balicky (treba managera ktery ti spusti danou hru napr. multiman, gaia manager, rogero manager...)thats all ;) mozna ti to vyzni slozite ale opravdu na tom nic neni :angle: staci si udelat cas a neco malo si pocist zde na foru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu