smokeflypaper Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Což nedělá, to by musel u tebe stát a bránit ti. Napsat svůj názor na tebe, nebo tvoje chování (stejně jako ty na jeho) samozřejmě může. Ano to samozřejmě může ale jen do té doby než začne urážet... pak mám právo se ohradit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 To máš právo se ohradit proti urážkám, ne proti věcným argumentům. A hlavně, tvoje "ohrazení" působí dost směšně, když v něm urážíš i ty jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 panther > ano vztekam se tu jak maly dite. protoze jak uz jsem psal, kvuli takovejm pitomcum jako jste vy me asi cekaj problemy. budou me vydavatele prudit s nejakejma registracema, mozna budou problemy s online hranim, ze na onlajnu bude pobihat halda nesmrtelnejch priblbliku, ktery budou kazit statistiky vsem normalnim hracum, atd atd. smoke > precti si, co jsem napsal o sve dovolene...napsal jsem "pokud bych to nedokazal" ... z toho plyne, ze jsem to dokazal...a to i pres to ze nejsem zlodej jako ty. nebud skromnej, klidne napis, ze si za hry zaplatil vic...on ti to bude stejne kazdej verit...;-) tvuj argumet o klonu je opravdu komicky. zajimave, jak si nejakej trouba zduvodni kradez....;-) no , jak je videt, svet je plnej "jinejch" lidi.. no ale za sebe to uz uzavru. chtel jsem napsat co jsem napsal, aby jste vedeli co si o vas myslim. a ze to neni nic pozitivniho jste asi i pri sve zabednenosti pochopili. chtel jsem, aby jste aspon videli , ze ne kazdej ma zkreslenej pohled na vec a ne pro kazdyho jste hrdinove. ale mozna to vite, jen se to bojite priznat. mozna vam jednou dojde , jak zcestne jsou vase argumenty. mozna vam ted prijde strasne skvely krast a bojovat tak proti fiktivni "nespravedlnosti" ale jen to jen o tom, ze nejste schopni si poridit hru za penize. v podstate je mi vas lito...a uz chapu, ze komousi maj porad tolik procent pri volbach. proste je vas jeste porad dost, tech co si mysli, ze vsechno patri vsem a hlavne jim (vam) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 tak jeste doplneni...ano, klidne te urazim (smouka i jine) ...a to pro to, ze si pro me prachsprostej zlodej a ten si nic jinyho nezaslouzi ...a to se nezlob, opravdu te nebudu chvalit. zlodej ses, to z tvych prispevku je jasne patrne a jakakoliv tvoje vymluva a interpretace na tom nic nezmeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 shark1: z tvojich odpovědí se mi zvédá kuft, vsadim svý koule že jsi pravej arogantní vocas z prahy! to je cítit už od výtahu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 W@rn!ng > tvoje feedback score -1 hovori za vse ..nespolehlivej (velmi jemne receno)...mozna z toho by se ti mel zvedat kufr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Shark ses nahlasenej prestan --> kdyz sem tahas staty tak mi rekni kdo tady ma vic prispevku ha? Mohl bych pokracovat ale nechci aby ses nam rozbrecel takže STOP OFF TOPIC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 shark: co sem taháš feedback skore, co to má společnýho s tímhle tématem? ani ň a jsem rád že jsem měl pravdu i když to byl můj velmi silnej a nejistej tip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 shark: co sem taháš feedback skore, co to má společnýho s tímhle tématem? ani ň a jsem rád že jsem měl pravdu i když to byl můj velmi silnej a nejistej tip :) dobra, protoze jsi asi trochu pomalejsi, pokusim se ti vysvetlit (asi zbytecne) proc sem taham tve feebback score. upozornuji na nej proto, aby bylo videt jaky ma tvuj prispevek vahu . tzn, ze jsi proste nespolehlivej. samozrejme ze s tematem to spolecneho nic nema, ale prinejmensim to ukaze, jaci lide se zastavaji kradezi...kapisto ? panther > neboj se ! di do me a pokus se me rozbrecet. ty to urcite dokazes. vlastne uz si me rozbrecel (smichy) tvym prispevkem...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 ježiš, ty jsi kus vemena - prostě pražák no :lol: ...... radši si s Nečasem podejte ruku a jděte oba do prdele, bye .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Zajímavý, jak se vztekají jen lidi s PS3... přitom na PS1, 2 a PSP to skoro nikomu nevadilo... :blink: lock.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts