PS2 Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 čau...chystám se koupit hru Medal of Honor 2010 a chtěl bych na tu hru slyšet názor i ostatních...díky za komentáře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 hele ja to hral stáhnutý single a multiplayerovou betu a je to prostě nezdařilá kopie bad company 2 > žádná destrukce, rozmazaný textury. Za kolik jí kupuješ, protože víc jak 500kč za tuhle hru bych fakt nedával. Ano multiplayer me bavil ale bad company lepší ;) spiš bych ti doporučil si koupil ten battlefield dá se sehnat i za cenu po 500kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Nudna beta *Multiplayer* (obe bety) a singl zatim mam za sebou jednu misi (PS3) dnes jsem zacal a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Doporučuji, mám Bad Company 2, BC2 Vietnam a také MoH 2010 a na multiplayer kde chceš si zastřílet je nejlepší podle mě moh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 Hrál jsem betu, sice jako mnoha demíček je oproti plným verzým shit, ale po těch videích co jsem viděl atd tak je to podlě mě blbost kupovat, radši si kup BC2, je o dost lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2011 tjn fakt Bad Company 2 o hoodně lepší za stejnou cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS2 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 dík všem za názory... a je nákej rozdíl mezi Medal of Honor 2 a Medal of Honor 2 Limited edition ?? já sem právě našel normální za 399 Kč a Limited edition nejmín za 696 Kč ... ...je teda mezi tím nákej rozdíl ??? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Dle mého největší zklamání roku 2010 , myslím tím FPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 MOH hraju jen na ps3, ale silene me chytl. Osobne mi prijde vic realnejsi nez BFBC2. Hlavne v Hardcore modu. Osobne bych ale tyhle 2 hry nesrovnaval, BFBC2 neni tak na telo jako MOH, opravdu DANGER CLOSE si v tehle hre najde vyuziti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PS2 Odesláno Únor 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 dík za odpověd...asi si budu kupovat Battlefield Bad company 2 prej je to dobrý i videa na youtube byly celkem dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 totálna kravina hanba EA, že takúto hru vydali môj názor ak ma chce dakto komentovať naj sa spamätá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 rytmy 100% s tebou souhlasim, ale třeba wow mě taky nebaví, to je podle mě taky kravina (to není v žádném případě narážka na tebe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 podle me je to nejvedsi sklamanim minimalne za poslednich 5 let... 100% souhlasim s rytmym protoze textury na pic.,hratelnost nulová. Doopravdy je lepší BC2 ale to byla celkem taky kravina. Ja bych ti doporucoval Call of duty black ops... Ten multiplayer je fakt libový a oproti BC2 a MoH 2010 je 100x lelpsi. a kdyz to tak vezmu tak black opsy sezenes i za 500 kompletne nove, ja mel MoH a jsu hrozne rad ze jsem ji prodal protoze se to vazne nedalo hrat. EA to vážně pos.rala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Black Ops? To je pěkná srajda, oproti starším dílům jen nové zbraně,mapy a HUD, jinak engine je od cod4 stále stejnej a jen uboze upravenej treyarch jen kopčí nápady a to co bylo již ve starších dílech,jako do MW2 jsem to toleroval ale teď už dost! Jediný co bylo opravdu bestový to jsou zombíci. Jako mam i BO rád a je zábavný dost ale je to furt stejný to cod.... Ale jak mužes sakra mužeš říkat že BC2 je shit? Ty se prober hochu! Na BFkách si EA Dice, dává záležet nēkolik let ale COD vždy treyarch odflákne bēhem jednoho roku,ale Infinty Wards to je nēco jinýho ti mají úroveň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2011 Medal Of Honor má úžasnou kampaň.... fakt mě bavila.... zato multiplayer je otřes. Ale na hraní po netu je určitě lepší BC 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2011 kampan je skvěla nevim co si stěžujete libilo se mi to vic než cod : black obs ale velice kratka bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panskykoci Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 To jo, kampaň je fakt luxusní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 Jo kampaň je velice dobrá. Nový MoH je hra od které jsem nic moc nečekal. Velice Překvapil a doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2011 black ops i MOH mě nebavily. Určitě si kup BFBC2, mam ho a hraju ho od ty doby co byla beta a hned jak to vyšlo tak sem si to koupil a nedávno sem si koupil datadisk VIETNAM a nestěžuju si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.