tekken90 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Určitě? Šifrování disků bylo zakázáno v USA společně se zákonem zákazu P2P sítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Je to nesmysl, max po tobe muzou chtit heslo, pripadne muze mozna platit castecne presumpce viny ohledne obvineni ohledne kryptovanych dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Geohot není blbec. Určitě si to někde zalohoval, než to vypustil. Akorát teď k tomu nemůže, bo mu Sony kontroluje PC. btw je to jen můj názor, neberte to jako pravdivé info :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 No kdyby to na tom PC ktere jim dal mel .. tak by se soustredil na neco jineho nez na natoceni tohodle video ... podle me je jasne za vodou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoupa88 Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Pokud jsem cetl spravne ty dokumenty, tak on nedostal narizeno to odevzdat....on jim mel jen umoznit pristup. No casu na to mel hooodne a tak pokud tam neco najdou je to jen jeho hloupost. Problem je ten, ze sony ho dost dlouho monitorovala stejne jako spoustu dalsich. Staci si precist ty GH dokumenty co zverejnuje, jsou tam screeny z irc,chatu atd... je otazka zda nekde neresil zprovozneni her na PS3. To je jeden z nejvetsich problemu na cem by ho mohli "NACHYTAT". On nevydal zadny SW na primr spousteni neoriginalnich kopii a sony mu vnucuje neprime a smyslene dukazy. Tak je jasny, ze vykladat se to da ruzne....nicmene mu nikdo nemuze dokazat ,ze to delal pro kopie originalnich her a ne kvuli "homebrew". Pokud si nekde na chatu pustil pusu na spacir tak muze byt situace hned jina, ale podle toho co jsem cetl se to nestalo. Muj osobni nazor je ten, ze on to opravdu pro zadne spousteni neoriginalnich her nedelal. Byla to velka vyzva a on vyhral, tudiz drzim palce Geohote!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.