Mistake1468624876 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 tak po pár minutách hraní musím říct,že dobrý! super soundtrack! Soundtrack dělal Hans Zimmer !! Mistr svého řemesla soundtracky dělal např. k těmto filmum : Rain Man,Gladiátor,Piráti z Karibiku,Poslední samuraj,Pearl Harbor,Tenká červená linie ....atd . A hra je opravdu výborná !mám odehrano asi 1 a pul hodiny ...a zatím mně vubec nic nezklamalo !! Citovat
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Soundtrack dělal Hans Zimmer !! Mistr svého řemesla soundtracky dělal např. k těmto filmum : Rain Man,Gladiátor,Piráti z Karibiku,Poslední samuraj,Pearl Harbor,Tenká červená linie ....atd .A hra je opravdu výborná !mám odehrano asi 1 a pul hodiny ...a zatím mně vubec nic nezklamalo !! Jak to vubec s tim Zimmerem je? Videl jsem titulky ze se na OST podilel, ale neprocital jsem to a pochopil jsem, ze to nedelal cely on...jinak uvodni znelka neni spatna ale od zimmera bych cekal vic...asi mu uz dochazej napady....vzdyt uz je posledni dobou az proflakly vykradyckami a vrcholem je ze vykrada sam sebe :D Ale stejne ho mam nemcoura jednoho rad... Citovat
th0ca Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 mel snad delat jen pul soundracku, druha pulka je VA ne? Citovat
lostsoul Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Jak to vubec s tim Zimmerem je? Videl jsem titulky ze se na OST podilel, ale neprocital jsem to a pochopil jsem, ze to nedelal cely on...jinak uvodni znelka neni spatna ale od zimmera bych cekal vic...asi mu uz dochazej napady....vzdyt uz je posledni dobou az proflakly vykradyckami a vrcholem je ze vykrada sam sebe :D Ale stejne ho mam nemcoura jednoho rad... Chlapče, a kde je tak profláklý těma vykrádačkama ? Můžeš prosím jmenovat kterého autora "vykradl" ? O herní soundtracky a i soundtracky k filmům se zajímám velmi dlouho, už od dob Command & Conquer, a to byl rok 1996. Hans Zimmer složil podle mých informací ke Crysis 2 pouze "Main Theme", na zbytku se podíleli:Borislav Slavov, Lorne Balfe a Tilman Sillescu. Lorne Balfe se podílel už i na soundtracku k Modern Warfare 2. Pod celým soundtrackem je Zimmer podepsán jako producent. Citovat
MB124 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Zimmera uplně zbožnuju!mám rád jeho soundtracky k filmum atd...je fakt,že se mu ta muzika už vcelku opakuje ale pořád má co babídnout:-) hra je dost dobrá.hraju to na full hd tv a super.netvrdím,že hra samotná je ve full hd ale graficky je to dost dobrý! a téma,jestli je grafika lepší na pc - xbox nebo na jiné konzoli je zbytečnost.jde hlavně o požitek z hraní a já jsem max spokojen. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Chlapče, a kde je tak profláklý těma vykrádačkama ? Můžeš prosím jmenovat kterého autora "vykradl" ? O herní soundtracky a i soundtracky k filmům se zajímám velmi dlouho, už od dob Command & Conquer, a to byl rok 1996. Hans Zimmer složil podle mých informací ke Crysis 2 pouze "Main Theme", na zbytku se podíleli:Borislav Slavov, Lorne Balfe a Tilman Sillescu. Lorne Balfe se podílel už i na soundtracku k Modern Warfare 2. Pod celým soundtrackem je Zimmer podepsán jako producent. Tak se asi nezajimas dost..nedavno se resilo jak "vykradl" edith piaf k theme inseption, coz zas takovy vykradacka neni, ale recyklu je sam sebe viz. treba toto Zitra s prace poslu vic ted specham ven :) Tohle ber jen jako takovou ochutnavecku... Citovat
lostsoul Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Chlapče, aspoň mě tady neschazuj.Notoricky známou skladbu k Pirátům z Karibiku "He's a Pirate" nesložil totiž, pro tvou informaci, Hans Zimmer nýbrž Klaus Badelt, u tohoto soundtracku je opět zapsán Zimmer jen jako producent. Až mě tady budeš zase osočovat, tak příště víc čti. Co se týče písně od Edith Piaf, tak to sám Zimmer uvedl, že to tak je , a opravdu to použil. Nemluvil bych o tom jako o "vykrádání" jelikož píseň se ve filmu objevila i v puvodní verzi. Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Lidi ***** at to slozil zimmer nebo ne tak Crysis 2 ma nejluxunejsi sounstrack co jsem kdyz slysel, a to jen v deme kde toho moc sylset nebylo ! Citovat
Berbi Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 uz to sosam na share-rapidu a dnesni noc bude dlouha:) uz me chybi par minut v bulletstormu a pak hura na crysis:) Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Sakra uz chci taky az v patek :(, nastesti sem ted nemocnej takze to utece rychle jelikoz ted tejden prospim :P a pak v patek hura na CRYSIS 2 ! Citovat
Dunky Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Lidi ***** at to slozil zimmer nebo ne tak Crysis 2 ma nejluxunejsi sounstrack co jsem kdyz slysel, a to jen v deme kde toho moc sylset nebylo ! Tak pochopitelně do toho dema dali nejlepší mapy a hudbu ;) Citovat
Berbi Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Sakra uz chci taky az v patek :(, nastesti sem ted nemocnej takze to utece rychle jelikoz ted tejden prospim :P a pak v patek hura na CRYSIS 2 ! proc az v patek? Budes kupovat original,jo?.. tak at ti to rychle utece. Ja mam zase pracovni tyden,tak si asi vemu volno zacina me byt nejak zle,ale psss :) Citovat
ccinkyda Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 uz to sosam na share-rapidu a dnesni noc bude dlouha uz me chybi par minut v bulletstormu a pak hura na crysis to je ale taky jenom ta ENG verze ne? Citovat
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Lidi ***** at to slozil zimmer nebo ne tak Crysis 2 ma nejluxunejsi sounstrack co jsem kdyz slysel, a to jen v deme kde toho moc sylset nebylo ! Nejlepsi soundtrack ma Halo :) Citovat
Gerrapa Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Já už hraju, docela mě to i chytlo ale hra stratila smysl... prostě to není ostrov je to město, zmatený město, kde nekrájím palmy a neprohazuju Korejce domkem... Prostě du a střílím... pěkná grafika atd... doufám, že mě trojka překvapí víc než dvojka. Jak už sem řekl na jiný stránce, jednička paráda a člověk si musí najít cestu a ta ho pak nepustí, warhead byla pěkná 4 hodinová brnkačka, ale dvojka, řekněme, že fanoušci si ji rádi zahrajou a já taky a rád ji dohraju. Snad se v trojce vrátíme zpátky někam do tepla na tropickej ostrov. Radši si dám ale Halo night :D Citovat
Berbi Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 to jo no..ale nejak me to nevadi..CZ verze bude az po 25.,ze?.. Citovat
rockyzz Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Nejlepsi soundtrack ma Halo :) Nechci dělat OT ale DeSmond má opravdu pravdu :D Hlavně theme song :) Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 proc az v patek? Budes kupovat original,jo?.. tak at ti to rychle utece. Ja mam zase pracovni tyden,tak si asi vemu volno zacina me byt nejak zle,ale psss :) Nemam hacknutou konzoli, ani nechci :), ale tak kazdy mame jiny nazor chapu ;) Citovat
Berbi 86 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Nemam hacknutou konzoli, ani nechci :), ale tak kazdy mame jiny nazor chapu ;) Vsak jasny..:) f poho..:) asi hrajes hodne live,ze?... Citovat
Berbi 86 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Lidi za jak dlouho myslite,ze bude ke stazeni CZ verze po tom co to vyjde na trhu?.. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Nechci dělat OT ale DeSmond má opravdu pravdu :D Hlavně theme song :) Je to sice OT, ale ten soundtrack si to OT zaslouzi...malo kdy me hudba tak dostane jako v halu...sledoval jsem bonusove materialy z legendary edice halo 3 a tam prave rikali jak vedeli, ze je hudba u hala strasne dulezity...je to proste krutoprisne epicke......kdyz se rozezni "halo" naskakuje husiny....osobne mam nejradsi One Final Effort....(tech oblibenych je samozrejme vic, obvzlast cely HR je uzasny a taky skladba co hraje v traileru deliver hope)....pardon za velke OT, ale tohle si to zaslouzilo :) Vsak jasny..:) f poho..:) asi hrajes hodne live,ze?... Jezis to radsi pred ultimem ani nepises, to je zaprisahli ps3 fanboy a xbox hater :D ;) Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 Chtěl sem cědět zda li je tam ten inter face toho nanosouitu jako byl v jedničce kde se vam otevřely možnosti a vy si jen vybraly co chcete a nebo zda li jsou namapovany na tlačítkach a menu ve hře pro souit není Citovat
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 To by me taky zajimalo....protoze v MP bete to bylo na tlacitkach...v SP bych ale ocenil onen peknoucky kruhovy vyber z jedncky... Citovat
Ultimate7th Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 No XBOX 360 nemam a nechci, ano hraju PSN denne, a jestli se mi bude vic libit XBOX 720 (vlastnostma) nez PS4 tak du do XBOX 720. Jednoduchy.ALe ja si stejne anijednu konzoli po vydani nekoupim, pockam si do slim verze. Citovat
DeSmond Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2011 No XBOX 360 nemam a nechci, ano hraju PSN denne, a jestli se mi bude vic libit XBOX 720 (vlastnostma) nez PS4 tak du do XBOX 720. Jednoduchy.ALe ja si stejne anijednu konzoli po vydani nekoupim, pockam si do slim verze. Kdyz to vydrzis :) Ale docela se tesim na novou generaci, ja asi rozbiju prasatko, a pujdu si ji koupit hned zkraje, protoze xbox mam tak rok a pul a trosku me stve ze jse ho nemel hned z kraje a uzvial si toho ze mam to drahy delo doma :) Ale to si jeste pockame.... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.