Dunky Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Jak to má někdo vědět , kdy to někdo dá na net ? To jsou **** otázky . Může se taky stát,že to nikdo na net nedá samozřejmě :). Ale stejně zas tak nutná ta čeština v Crysis není,kdyby ji radši daly do Dragon Age 2 :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Může se taky stát,že to nikdo na net nedá samozřejmě :). Ale stejně zas tak nutná ta čeština v Crysis není,kdyby ji radši daly do Dragon Age 2 :-/ Tak urcite v DA2 by byla potrebnejsi ale jelikoz DA2 nekupuju a nebavime tak jsem rad ze ji dali do Crysis 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Malej technickej dotaz..mozna pritelkyne bude pryc,tak budu moct bez remcani zaparit crysis. Myslite,ze kdyz hru rozehraju v ANG a pak za par dni si vypalim Crysis v CZ,tak me to nacte ulozenou hru i kdyz tam budu mit jiny dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Malej technickej dotaz..mozna pritelkyne bude pryc,tak budu moct bez remcani zaparit crysis. Myslite,ze kdyz hru rozehraju v ANG a pak za par dni si vypalim Crysis v CZ,tak me to nacte ulozenou hru i kdyz tam budu mit jiny dvd? Fungovat to nebude - nefungovalo to ani u MAFIA 2 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Fungovat to nebude - nefungovalo to ani u MAFIA 2 . dik Toro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 česky to bude v pátek 25.3. ale v obchodech:-), kam si pro to zajdu. jj přesně tak já zas budu pětadvacátého vyhlížet pošťačku :) PS:když jsem si to předobědnal asi měsíc a půl dopředu tak by mi to mohlo dorazit v den vydání ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 jj přesně tak já zas budu pětadvacátého vyhlížet pošťačku :)PS:když jsem si to předobědnal asi měsíc a půl dopředu tak by mi to mohlo dorazit v den vydání ne? :D no s tim bych moc nepocital:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 no s t tim bych moc nepocital:) Ja jsem si taky predobjednal Crysis 2 (PS3) z xzone a taky me zajimalo jestli mi to pride v den vydani a napsali mi ze to v den vydani budu mit na 100% :) , ze jim to na sklad pride dneska, nebo zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ja jsem si taky predobjednal Crysis 2 (PS3) z xzone a taky me zajimalo jestli mi to pride v den vydani a napsali mi ze to v den vydani budu mit na 100% :) , ze jim to na sklad pride dneska, nebo zejtra. tak pak dej info..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 jj přesně tak já zas budu pětadvacátého vyhlížet pošťačku :)PS:když jsem si to předobědnal asi měsíc a půl dopředu tak by mi to mohlo dorazit v den vydání ne? :D Zalezi kde si kupoval, u dobrych obchodu to budes mit v den vydani urcite doma, kolikrat i jeden, dva dny pred :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valentino Rossi Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Jak to má někdo vědět , kdy to někdo dá na net ? To jsou **** otázky . Ja se neptal kdy to nekdo hodi na net ale kdy to vyjde!! Kdyz jsem dal update na 12625 z cd crysis2,tak to mi halo reach uz nepujde vubec zpustit ani cod bo?? Mam lt+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 JRC uz ma skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Ja se neptal kdy to nekdo hodi na net ale kdy to vyjde!! Kdyz jsem dal update na 12625 z cd crysis2,tak to mi halo reach uz nepujde vubec zpustit ani cod bo?? Mam lt+ Když máš LT + tak ti půjde vše . Proto jsi si přece to LT + nechával dát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Valentino Rossi: Ale záleží, jestli už máš opravenou verzi COD:BO a Halo Reach. Znovu to projeď přes abgx, v nejhorším by jsi to musel znovu vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgips Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 a ked nemam flash lt+ ale 1,5 a patchnem hru na wawe3 pojde mi crysis2 a aj cod mw2??? samozrejme ze dam novy dashboard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Půjde ti Crysis, ale MW2 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak dnes jsem dostal od xzone smsku že mi Crysis 2 poslali takže bych jí tu měl zítra nebo ve čtvrtek mýt ale k čemu mi to je když si jí stejně zahraju až v pátek = oficiální datum vydání ... Nechci kvuli tomu dostat ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 To je spis za trest....takhle na ni koukat a nemoct si ji zahrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Xzone mě trestá za to že u nich pravidelně utrácim litra za hry a jim se to nelíbí... To je k zamyšlení :D :D Ale abych nebyl tak moc OT, zeptám se, komu užtaky přišla ta smska od xzone a pravděpodobně mu to teda dorazí zítra či pozítří? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Rekl bych ze vsem co predobjednali...xzone to tak dela vzdy a se vsema,alespon jake s nim mam ja zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Xzone je dobrý,přímo skvělýeshop jinak že je to tak s těma kdo si to předobjednali vim ale myslim lidi tady na CF :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 No ale když hraju crysis 2 už teďka normálně singla,na live nechodím,tak stejně konzoli pro ban nemůžu mít označenou ne??? Když mám v menu xka nastaveno že je prosinec 2011 tak to konzole nemůže poznat že to hraju před datem vydání ne?? nebo jak to přesně je?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Pokud na Live nechodis, tak ti to muze byt stejne jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 ne nemůžou tě najít :D už jenom logicky když nejseš k ničemu připojen :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak dnes jsem dostal od xzone smsku že mi Crysis 2 poslali takže bych jí tu měl zítra nebo ve čtvrtek mýt ale k čemu mi to je když si jí stejně zahraju až v pátek = oficiální datum vydání ... Nechci kvuli tomu dostat ban :) to znamena,ze by se to do patku mohlo objevit v cz verzi na stazeni:-) a ja mel krasnou patecni noc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.