DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Na ceskem eurogameru si crysis 2 odnesl 9/10, pry je lepsi jak jednicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 mám takdy předobjednáno u XZONE a jdu si dnes do Brna osobně. A s tím hraním před oficiálním datem vydání, jsem se chlapíka v XZONE ptal několikrát a ten mi řekl že to klidně už můžu hrát, ještě nikdy nikdo nedostal ban za to že to někdo hrál s originálem hry dříve jak je datum vydání. A taky mi řekl že jakmile to dostanou na sklad tak je to jakoby legální hrát. To by XZONE musel u takto prodaných her dávat poznámku s výstrahou POZOR HRÁT to až tehdy a tehdy. Takže asi tak. Pokud to někomu dojde dnes nebo zítra tak to klidně už může hrát. P.S. včera jsem už viděl borce co to hrál na live, tak jsem se ho ptal jestli má origoš a nepřišla mi žádná odpověď:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 I já mam předobjednáno z Xzone, už je to na poště ve městě tak už je to jen otázka hodin. Po škole si pro to běžim a hned du hrát :D :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 to ude dnes radosti u českých xboxů:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 mám takdy předobjednáno u XZONE a jdu si dnes do Brna osobně. A s tím hraním před oficiálním datem vydání, jsem se chlapíka v XZONE ptal několikrát a ten mi řekl že to klidně už můžu hrát, ještě nikdy nikdo nedostal ban za to že to někdo hrál s originálem hry dříve jak je datum vydání. A taky mi řekl že jakmile to dostanou na sklad tak je to jakoby legální hrát. To by XZONE musel u takto prodaných her dávat poznámku s výstrahou POZOR HRÁT to až tehdy a tehdy. Takže asi tak. Pokud to někomu dojde dnes nebo zítra tak to klidně už může hrát.P.S. včera jsem už viděl borce co to hrál na live, tak jsem se ho ptal jestli má origoš a nepřišla mi žádná odpověď:-) Tak to ti ten z xzonu pěkně kecal, před oficiálním datem vydání se ta určitá hra hrát prostě nesmí, jako neni to nikde od MS a tak napsnaný ale svůj důvod to má a dokonce to má i smysl, no možná to tak neni, třeba se věci rok od roku měněj ale já myslim že to tak je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak to ti ten z xzonu pěkně kecal, před oficiálním datem vydání se ta určitá hra hrát prostě nesmí, jako neni to nikde od MS a tak napsnaný ale svůj důvod to má a dokonce to má i smysl, no možná to tak neni, třeba se věci rok od roku měněj ale já myslim že to tak je :) kdyby se to hrat nesmelo a ty by si dostal BAN tak muzes zavolat XZONE a oni ti musej vratit prachy nebo te nejak odskodnit , e musi byt napsane nekde a nebo te musi upozornit, a je to trosku podel, jelikoz americky mrzaci to hrajou od vcerejska takze uz sou plny servery takze nevim co tady resite kdyz uz se to davno offialne hraje sakra, nojo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já jsem si tak koupil už několik her od XZONE a pařil jsem je dřív, naposledy teď Bulettstorm a hrál jsem ho o 3 dny dřív na live a bez problůmu. Přesně jak jsi napsal , není to nikde napsáno a myslím že Microsoftu tolik nevadí že hraješ o několk hodin dřív hru , hlavně že je origoš. Prostě když si dneska donesu CRYSIS 2 tak ji klidně dám do mechaniky a budu pařit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak to ti ten z xzonu pěkně kecal, před oficiálním datem vydání se ta určitá hra hrát prostě nesmí, jako neni to nikde od MS a tak napsnaný ale svůj důvod to má a dokonce to má i smysl, no možná to tak neni, třeba se věci rok od roku měněj ale já myslim že to tak je :) Myslím, že xzone nikdy neprodá nic před oficiálním datem vydání ve světě. Crysis 2 vyšel v Americe už 22.3, takže už to není problém hrát. Nebere se oficiální datum vydání v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Neni pravda.....expedujou driv, ikdyz je svetove datum vydani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Lidi na PSN se normlane hraje takze na XBL se taky musi hrat, officialne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já osobně si myslím, že jednička byla lepší, už jenom kvůli tomu, že sme nevěděli o co de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 takže potvrzuju, právě jsem si donesl CRYSIS 2 z XZONE, akorát doinsatlovávám na disk a jdu pařit:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ahoj nevim jestli uz to sem nekdo daval ale to video je celkem dobry :-) http://www.eurogamer.cz/videos/assassin-v-praze Ale moc se omlouvam tohle je topic pro Crysis 2 ja myslel Assasin creed tak se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ahoj nevim jestli uz to sem nekdo daval ale to video je celkem dobry :-)http://www.eurogamer.cz/videos/assassin-v-praze To je kruty video no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak nejsem si tak jistej proč ale C2 už mám doma hrál jsem SP, celkem nudo, a na supersoldiera docela i lehký podle mého vkusu, SP mě často nebavěj no tak ještě před SP jsem z radosti zapnul MP ale taky mě to nějak moc nenadchlo, furt mě zabíjeli nějací z vyšším levelem, myslím že tentokrát budou hrát ty moduly ("perky") značnou roli :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak nejsem si tak jistej proč ale C2 už mám doma hrál jsem SP, celkem nudo, a na supersoldiera docela i lehký podle mého vkusu, SP mě často nebavěj no tak ještě před SP jsem z radosti zapnul MP ale taky mě to nějak moc nenadchlo, furt mě zabíjeli nějací z vyšším levelem, myslím že tentokrát budou hrát ty moduly ("perky") značnou roli :( Tak to si asi lama, ano perky hrajou roli ale ne nejakou megalni, SP me teda osobne zatim bavi je tam hodne WoW efektu ale pribeh zatim nevim o co de, rozhodne kdybych tam nemel cestinu tak me ten SP neba. Hold kdyz si lama a furt te zabijej tak te to bavit nemuze :D, a o moc v vyssi lvl tam njejsou ja jsem 11 a vidim tam samy mensi nez jsem ja ;) A ten varovnej modul co sis dal jako in-game bonus tak to je oteviratelnej perk takze te dcl podelaly zato poustni kamuflaz ne, to tricko je dobry ale tak na brachu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Já teda musím říct že je to bomba hra, hraju to rovnou na obtížnost SUPERSOLDIER a zatím se to dá. Atmosféra je fakt paráda a MP jsem taky hrál a postuně se do něj dostávám, pro mě určitě 9/10. Jo a tryčko z X-ZONE je taky paráda jen ta velikost L je na mě velká , ale ne zase tak moc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Hra je to paradni ale nevim proc ale ma to atmosferu jako Half-life 2 takze paradni, MP je super to jo, SP sem este nedohral hraju na soldier a musim rict ze je ta obtiznost tezsi nez napr. v CoD, ale ta AI je neuveritelna hlavne ty ufoni jsou uplne chytri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 mě ta obtížnost příjdem na SUPERVOJÁKA celkem hratelná, i když nejsem ani v polovině hry tak těžko soudit. Uvidíme dál:-) Ale všem tuto hru doporučuji!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak co, už je ta hra ke stažení na xko v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Nejlepsi hudba ve hre,skvela atmosfera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak já zen lama? Radši mlč nulo, oproti COD tu hrajou ty "perky" opravdu značnou roli ale hlavnē tam jde o styl hraní, co já zatím vím je to, že se tam kempit nevyplácí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Tak já zen lama? Radši mlč nulo, oproti COD tu hrajou ty "perky" opravdu značnou roli ale hlavnē tam jde o styl hraní, co já zatím vím je to, že se tam kempit nevyplácí.... nevyplaci, snipa tam skoro vubec neni, ja hraju jen se zbrani SCAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 už je ta hra ke stažení na xko v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 už je ta hra ke stažení na xko v cz? nenÍ ................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.