JuRaCZ Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 neni jeste v cestine ke stazeni btw koukam je tam dobrej ajch: Dedication - Play online 6 months after your first time :) Tak snad bude zabavnej multak a clovek to neproda driv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Jak je to možný že ještě neni když už tady píšou jak to paří..tak at to zkopčí do PC a nahodí ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Jak je to možný že ještě neni když už tady píšou jak to paří..tak at to zkopčí do PC a nahodí ne neni tak easy, musis mit special mechaniku se special fw pro ni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Jak je to možný že ještě neni když už tady píšou jak to paří..tak at to zkopčí do PC a nahodí ne Treba ptz nejsme pirati ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Jak je to možný že ještě neni když už tady píšou jak to paří..tak at to zkopčí do PC a nahodí ne jako dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 neni tak easy, musis mit special mechaniku se special fw pro ni... jakou mechaniku? jakto že mě to teda jde do PC z origošky normálně? Treba ptz nejsme pirati ? co je na tom za pirátství?? jen lenost udělat něco pro druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 jakou mechaniku? jakto že mě to teda jde do PC z origošky normálně?co je na tom za pirátství?? jen lenost udělat něco pro druhý Tak ja nevim, jestli sem to dobre pochopil tak si pirat co ceka az se na netu obevy X360 verze Crysis 2 v CZ, a divis se proc mi hrajme v CZ. Tak jsem ti odpovedel ze nejsme pirati a ze to mame origo to je vse ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 asi tak bych to viděl, línej pirát co jen kibicuje ty , kteří si to koupili. A aby jsme kvuli tobě si ještě koupili speciální mechaniku a zkopíroval aby jsi to mohl pařit...nechceš třeba aby jsme ti tu hru koupili a dovezli až k tobě domů?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Asi chce jen dukaz ze to vsichni mate a nevymyslite si? Porad by to bylo min pitomy, nez kdyby chtel aby mu z origosky nekdo udelal verzi kterou by si mohl vypalit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 pravě pro toto všechno jsem skončil s pálenýma a dal jsem se na origoš:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Taktez a dodnes toho nelituju.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Hele ja jsem priznam na PS1 sem mel kazdou hru palenou asi 50 a jednu origo Gran turismo 2, na PS2 jsem nemel ani jednu origo z cca 80 a na PC jsem si koupil jen BC2 a CoD4 :D, jinak vse palene, ale na PS3 nikdy nebudu palit, ani kdybych mel X360 tak taky ne, takhle ty konzoli ublizis to ji nemuzes udelat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 jejda nánku , aby si nám chlapešek nestříkl do trenek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 V tomhle se musim zastat Ultima, jako byvali pirat jsem zasedne proti piratstvi....alespon na konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W@rn!ng Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 inu každýho věc a hlavně je rozkošný že se zastáváte warezu pouze na určitý věci a kord soňákům který na zákazníky serou a vy jim ještě lezete do prdele.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Hele tak SP jsem este nedohral asi jsem nejak uz asi za pulkou snad, asi dlouhy to zas tak neni, jsem v misi v nadrazi. A musim rict ze to ma fakt epickej engine, hele treba vlna vody, padani budov ( lepsi nez v BF3 jako v tom videu), zniceni ufonskejch lodí a tak opravdu nadhera. Akorat me sere jenda vec ono je vic druhu tech ufonu a teda jeden druh no vlastne dva tak ty je opravdu velmi tezke znicit na obtiznost soldiera, to musim vypotrebovat vsech 5 granatometu a nebo C4 a nebo 2x sejmout bazukou jelikou normalne se zbrani SCAR mu udelas *****. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Piratenim o konzole totiz prichazi o mnohem vic nez u PC :) Ale ano, je to kazdeho vec, nekoho pozadavky tady jsou ale porad k smichu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ulti: Hevyho sundas jednoduse tak, ze vypalis jednu taktickou z bazuky do headky a to mu znici helmu, pak uz je to prochazka ruzovou zahradou. Stealth - sniperka - a jednu krasnou mezi oci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Ulti: Hevyho sundas jednoduse tak, ze vypalis jednu taktickou z bazuky do headky a to mu znici helmu, pak uz je to prochazka ruzovou zahradou. Stealth - sniperka - a jednu krasnou mezi oci... Tak ja snipu vubec nepouzivam mam furt jenom SCAR, ale diky zatip do ty hedky bazukou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Takže ten supersoldier nakonec nebude tak lehkej :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 rockyzz: ne, absolutne neni... S vojakama to je jeste zvladnutelny (pokud hrajes stealthove). Horsi je to u emzaku... Uz ten heavy je peklo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 I <3 Stealth, jinak já jsem ve FPS singlech už celkem expert, na veterána mám dohráno skoro všechny CoD i Halo 3 a Reach, a mnoho dalších ale nechci machrovat :) Ale chci se zeptat, je ten singl na Supersoldiera lehčí nebo těžší jak singl CoD na veterána celkově? (ve všech dílech CoD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 CoDka jsem na veterana nehral (ani jedno)... Takze nedokazu porovnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Aha, no nevadí zítra to stejně skusim na vlastní kůži :) Hlavně doufám že pochopim příběh, někteří tvrděj že je naprd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Veteran u CoD je strasne lehkej to sem taky dohral vsechny CoD na veterana to snad kazdej, tajtim je CoD kritizovanej, tady je mi pride vojak stejne tezkej jako v CoD veteran popravde. Zatim co jsem pochopil pribeh tak on se musi dostat k nejaky cloveku s tim nanosuitem jelikoz v tom obleku nalezli nejakou zbran proti ufonum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.