Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2

Susperian

Recommended Posts

Me osobne se pribeh libil... Akorat jediny co mi vadilo bylo to ze hl. hrdina (hrac) delal "k***u" vsem okolo... Proste behem hry se prostridaji lide kteri ti veli a porad te posilaj plnit ukoly. A jelikoz hl. hrdina az na konci hry poprve promluvi, tak cele to vytvari takovy neosobni dojem...

Ulti: Ano, cela ta zapletka bezi na tom, ze ten oblek je jedinecna ultimatni zbran vuci emzakum... Jde o to ze oblek dokaze absorbovat a vyuzit nej slozky cizi tkane... (Proto taky sbiras nano-katalyzatory)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Takže ten supersoldier nakonec nebude tak lehkej :D :D

Jak to???? já jsem teď dodělal to přístaviště jak na konci musíte sundat vrtulník CELL a celkem to šlo asi na třetí pokus a to to hraju na SUPERSOLDIER, je někde dál potom problém na tuto obtížnost? Stejně to na ni musím udělat kvuli ajchum:-)

Odkaz ke komentáři

Já už jsem teď navštívyl toho chlapíka co jsem měl pořád na vysílačce a jak říkám zatím se to dá na supervojáka, ze začátku mi to tŕvalo ale už jsem si zvykl na styl hry a jak na nepřátele, prostě pořád nevyditelnej a schovávat se a chce to hedky, já používám SCAR s laserem a tlumičem takže do hlavy to jde celkem v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Vždy jsem myslel že za hraní před oficiálním datem vydání je ban ale většina tvrdí že ne ale hrát to mužes V USA bylo oficiální vydání už 22. :) A v Evropě dnes 24. jen česko to má mýt jaksi až 25. Ale to není úplně oficiální vydání, jednoduše řečeno hrát už můžeš :)

Odkaz ke komentáři

Vždy jsem myslel že za hraní před oficiálním datem vydání je ban ale většina tvrdí že ne ale hrát to mužes V USA bylo oficiální vydání už 22. :) A v Evropě dnes 24. jen česko to má mýt jaksi až 25. Ale to není úplně oficiální vydání, jednoduše řečeno hrát už můžeš :)

Teoreticky to je chyba obchodu,že ti hra příjde domů o několik dní dříve :)

Odkaz ke komentáři

uz sem to tu i nekdy psal... MS to udelalo snad jednou a to u vydani nejakyho dilu HALO, kdy nejaky francouzsky shopy zacali tu hru prodavat cca o mesic a pul driv nez meli povoleno, tzn MS zabanoval vsechny kdo si tu hru koupili (coz nechapu proc, protoze nic neporusili - proste si legalne koupili hru o kterou meli zajem) a eshopy poslal k soudu...

Odkaz ke komentáři

dělá vám taky, když zapnete nanovizi, že je to v takové jakoby šachovnici? malinkaté čtverečky a tak jakoby problikávají, mají tak 2-3 odstíny šedé? všiml jsem si toho i v normal pohledu např v mlze - odstín čtverečků je zas v barvě mlhy, ale ty čtverečky už nejdou tak dobře vidět jak v nanovizi.. a pár dalších podivností. začínám si myslet, že mi jde xbox do hoven a tak bych rád poprosil, jestli jste si taky nevšimli jistých podivností

Odkaz ke komentáři

Osobne jsem pouzival nanovision docela casto a takovy problem jsem ani jednou nezazil. Zaznamenal jsem jen jeden glitch a to ten ze vojaci propadavaji texturami a pak kropi do tebe skrz ne... jinak mic jinyho... Jinak renderovani sachovnice je bud problem disku nebo graficke karty...

Odkaz ke komentáři

Osobne jsem pouzival nanovision docela casto a takovy problem jsem ani jednou nezazil. Zaznamenal jsem jen jeden glitch a to ten ze vojaci propadavaji texturami a pak kropi do tebe skrz ne... jinak mic jinyho... Jinak renderovani sachovnice je bud problem disku nebo graficke karty...

dost mě to mate, protože jiné hry jedou úplně v pohodě. třebas při pohledu do nebe jdou vidět lehce pruhy do úhlopříčky, nebo když v málo osvětleném místě kouknu třebas na červený gauč, tak to jde vidět taky, tak vůbec nevím, ani nejsem schopný zjistit, jestli to dělalo od samého začátku, protože to hraju už po 3tí :D ale nějak mi to začalo bít do očí

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu