xRay Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 Me osobne se pribeh libil... Akorat jediny co mi vadilo bylo to ze hl. hrdina (hrac) delal "k***u" vsem okolo... Proste behem hry se prostridaji lide kteri ti veli a porad te posilaj plnit ukoly. A jelikoz hl. hrdina az na konci hry poprve promluvi, tak cele to vytvari takovy neosobni dojem... Ulti: Ano, cela ta zapletka bezi na tom, ze ten oblek je jedinecna ultimatni zbran vuci emzakum... Jde o to ze oblek dokaze absorbovat a vyuzit nej slozky cizi tkane... (Proto taky sbiras nano-katalyzatory) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2011 No to me taky docela vadi ze nemluvi. Jojo ted jsem si poprve vsiml ze asi opravdu tam spadlo trosku FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Takže ten supersoldier nakonec nebude tak lehkej :D :D Jak to???? já jsem teď dodělal to přístaviště jak na konci musíte sundat vrtulník CELL a celkem to šlo asi na třetí pokus a to to hraju na SUPERSOLDIER, je někde dál potom problém na tuto obtížnost? Stejně to na ni musím udělat kvuli ajchum:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Umberto, já jsem se včera moc nesoustředil, hrál jsem to poprvé takže jsem kousek za začátkem hry, dneska doufám že udělám pár lvlů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Já už jsem teď navštívyl toho chlapíka co jsem měl pořád na vysílačce a jak říkám zatím se to dá na supervojáka, ze začátku mi to tŕvalo ale už jsem si zvykl na styl hry a jak na nepřátele, prostě pořád nevyditelnej a schovávat se a chce to hedky, já používám SCAR s laserem a tlumičem takže do hlavy to jde celkem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 ahojte dnes(24.3) my přijde GSLkem crysis 2 ale jelikož vychází až zítra (25.3) tak se chci zeptat jestli ho můžu hrát již dnes nebo musím počkat do zítřka... děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Vždy jsem myslel že za hraní před oficiálním datem vydání je ban ale většina tvrdí že ne ale hrát to mužes V USA bylo oficiální vydání už 22. :) A v Evropě dnes 24. jen česko to má mýt jaksi až 25. Ale to není úplně oficiální vydání, jednoduše řečeno hrát už můžeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Vždy jsem myslel že za hraní před oficiálním datem vydání je ban ale většina tvrdí že ne ale hrát to mužes V USA bylo oficiální vydání už 22. :) A v Evropě dnes 24. jen česko to má mýt jaksi až 25. Ale to není úplně oficiální vydání, jednoduše řečeno hrát už můžeš :) Teoreticky to je chyba obchodu,že ti hra příjde domů o několik dní dříve :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Teoreticky to je chyba obchodu,že ti hra příjde domů o několik dní dříve :) No to ze si muzes zahrat pred vydanim bych nebral jako chybu :) a jelikoz v US to vyslo uz 22.3 tak je lepsi kdyz to hrajes 23.3 ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ja jen ze vsude pisi ze pokud hraji hru pred vydÁnÍm tak je za to ban... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Z tohodle by mely problem predevsim shopy, ktery tu hru pred vydanim distribuuji. Ale myslim, ze 2,3 dny pred vydanim je neco jineho nez mesic pred vydanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak to je kravina ja hraju nonstop od vcerejska a BAN nemam to jsou kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ultimate ty se do toho neplet. Na PSN za to bany nejsou mluvíme tu o XLive :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 na xku se davaj bany jen v pripade, ze do toho zacne kecat sam MS. Coz se stava jen u her, ktere on vydava... nevim co tu porad trepete. Proste hrajte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 kldině htejte, já už to hraju od včerejška i MP a bez problému a ban jsem nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 s novým falshem se riziko banu snižuje skoro na nulu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ultimate ty se do toho neplet. Na PSN za to bany nejsou mluvíme tu o XLive :) Tak v tom pripade jestli MS dava bany ze to hrajes pred tim vydanim v evrope a v americe uz se hraje ,tak ma v hlave vyjebano.Nevim proc to furt resite, budte radi ze to uz mate doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Radsi premejslej pred tim, nez neco napises.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ty tupe, MS to neděla, jen jsem si to do nedávna myslel!!!! Nauč se číst.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 uz sem to tu i nekdy psal... MS to udelalo snad jednou a to u vydani nejakyho dilu HALO, kdy nejaky francouzsky shopy zacali tu hru prodavat cca o mesic a pul driv nez meli povoleno, tzn MS zabanoval vsechny kdo si tu hru koupili (coz nechapu proc, protoze nic neporusili - proste si legalne koupili hru o kterou meli zajem) a eshopy poslal k soudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ty tupe, MS to neděla, jen jsem si to do nedávna myslel!!!! Nauč se číst.... Udelalo to jednou :), takze dela(lo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Prosim vás nevíte jak se vyklání zpoza překážky když stiskneš LT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 dělá vám taky, když zapnete nanovizi, že je to v takové jakoby šachovnici? malinkaté čtverečky a tak jakoby problikávají, mají tak 2-3 odstíny šedé? všiml jsem si toho i v normal pohledu např v mlze - odstín čtverečků je zas v barvě mlhy, ale ty čtverečky už nejdou tak dobře vidět jak v nanovizi.. a pár dalších podivností. začínám si myslet, že mi jde xbox do hoven a tak bych rád poprosil, jestli jste si taky nevšimli jistých podivností Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Osobne jsem pouzival nanovision docela casto a takovy problem jsem ani jednou nezazil. Zaznamenal jsem jen jeden glitch a to ten ze vojaci propadavaji texturami a pak kropi do tebe skrz ne... jinak mic jinyho... Jinak renderovani sachovnice je bud problem disku nebo graficke karty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Osobne jsem pouzival nanovision docela casto a takovy problem jsem ani jednou nezazil. Zaznamenal jsem jen jeden glitch a to ten ze vojaci propadavaji texturami a pak kropi do tebe skrz ne... jinak mic jinyho... Jinak renderovani sachovnice je bud problem disku nebo graficke karty... dost mě to mate, protože jiné hry jedou úplně v pohodě. třebas při pohledu do nebe jdou vidět lehce pruhy do úhlopříčky, nebo když v málo osvětleném místě kouknu třebas na červený gauč, tak to jde vidět taky, tak vůbec nevím, ani nejsem schopný zjistit, jestli to dělalo od samého začátku, protože to hraju už po 3tí :D ale nějak mi to začalo bít do očí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.