rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Omg ta hra na supersoldiera zatim jen proti vojákům (zabil jsem jen asi 10 mimíků :D) je extra lehká, sice mě zabily hodněkrát ale to proto že jsem se nesoustředil zatim mi to přišlo jak kdybych hrál na hardened u call of duty :D No počítám s tím že z mimozemštanama to bude větší maso. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Na tenhle problem jsem nenarazil, ale narazil jsem na srandovni glitch kdybych ho mohl nejak natocit sakra nebo screen :D, vojak je seknutej do baraku a druhej de zanim a spadne a vypadato jako kdyz mu lize prdel :D No me tady ten soldier pride stejne tezkej jako v CoD veteran tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Na tenhle problem jsem nenarazil, ale narazil jsem na srandovni glitch kdybych ho mohl nejak natocit sakra nebo screen :D, vojak je seknutej do baraku a druhej de zanim a spadne a vypadato jako kdyz mu lize prdel :D No me tady ten soldier pride stejne tezkej jako v CoD veteran tak nevim. někde jsem četl, že různé šachovnice a pruhy a podobné kiksy v obraze jsou předzvěst RRoD, tak to bude asi to :D mám pocit, že když jsem to hrál poprvé, nedělalo to, až v posledních misích. ono to v normálním pohledu nejde ani moc vidět, ale když dám nanovision, tak je to jak rozzrněná obrazovka :D pruhy cca 1 cm odzhora dolů a seknuté z leva doprava do takové šachovnice a vesele si blikají, no asi budu hold muset pomalu začít šetřit na nový box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak prozatím mám 6 z 19 levelů hotovejch na Supersoldiera, myslím že bych to snad do neděle dohrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Takze dohrano a musim rict ze teda Efekty, grafika epicka BF3 bude mit co delat ;), ale ten konec byl napicu nejak sem to nepobral, alcatraz se v ty "zakladne sephu" setka v prorokem a vyleze jen jeden a rekne ze mu rikaj prorok, kdyz prorok byl mrtvej s alcatrazem :D nechapu Musi to mit pokracovani je videt ze scenar psal nejakej profesional dit to ma pribeh jako film ne-li lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ulti: SPOILEEEEERRR!!!!! Oblek byl puvodne Propheta, jenze tan se nakazil Cephovskym virem a nezbyvalo mu moc casu... Tak narazil na Ala a dal muj svuj oblek aby dodelal to, co bylo potreba... Ale behem vstrebavani Cephovske tkane se v obleku vyvinula jakasi AI Propheta... Jednoduse - Prophetova mysl zustala v obleku... Finalni cut-scene byla jen promlouvani AI k Alovi. A jak rika "Rikaji mi Prorok" tak to je porad Al, akorat uz prebral code-name Prorok... Sak taky behem cele hry vojaci CELLu si neustale mysli ze uvnitr obleku je Prorok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Paneboze, to je dobre ulitli pribeh....nanooblek je fajn, ale ze mu budou v Cryteku takhle podkurovat, to jsem opravdu necekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak pro dnešek už mám hotovejch 8/19 misí, celkem dva a půl hodiny až tři hodiny hraní, takže zatím celkem OK :) Dneska už mám dost, doufám že zítra budu mít aspon těch 12 misí hotovejch, samozřejmě na supersoldiera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 To ja to natoho supersoldiera taky musim dat i na veterana abych dostal tofeje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Stačí to dohrát na Supersoldiera aby jsi dostal ajchy/trofeje z nižších úrovní !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Mohl by mi někdo tak stručně povědět jaká je hra , po grafické stránce, po hratelnosti, co mu na téhle hře třeba vadí a co je na ní dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Co se týče grafické stránky je hra perfektní, hratelnost je dobrá ale zatím mě to moc nechytlo :( Docela mi vadí multiplayer, je takovej suchej, něco v něm chybí a docela mě nebaví střílet do 1. nepřítele celej zásobník. Co je na ní dobré bych asi ted nedokázal napsat, jsou to především maličkosti si myslím ale ta hra stojí za koupení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Mohl by mi někdo tak stručně povědět jaká je hra , po grafické stránce, po hratelnosti, co mu na téhle hře třeba vadí a co je na ní dobré? Vždyť si můžeš zkusit Demo .. nebo už není k dispozici ? Dlouho jsem na demíčka nekoukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hra je po technologicke strance vyjimecna, SP je epicky ale i strasny jak kdy ;) , MP je dobrej, ale musis si pockat par lvl na perky pak to pude samo, kdyz neumis strilet vystrilis zasobnik a nezabijesho, kdyz umis staci ani ne pul :), tak mate tam nanosuity tak co chcete to je este lehky :D, MP je delanej proti kempam, spamum a ruznejm hovadinam, dobrou praci odvedli kluci. Hratelnost je uzasna, v Sp by si SP neudelal nikdy a v MP si to bez nanosuitu muzes vyzkouset ;). Rockyzz: Takhle to je mozna na X360, na PS3 musis dohrat jak na veterana tak na supersoldiera takze me prosimte nepoucuj ty chytraku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 No nehrál jsem to ještě a nevím jestli to není fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak jsem to zkusil jak je to v tom videu a je to fake. Ale je to suprove udelany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Dupenka: Nevim, jdu testnout :D Edit: Aha, tak nejdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Tak za mě musím říct že zatím dohráno 16/19 na SUPERSOLDIER, a není to tak strašný, člověk si prostě musí zvyknout na styl hry a nepřátel. Pro mě grafika je bomba, hratelnost SP je nádhera, ta hra ve mě vyvolává dojem že je ten prostor obrovskej a žádnej koridor, to se jim povedlo na 1. Taky musím pochválit umělou inteligenci nepřátel, opravdu se to klukům povedlo. Přirovnal bych to k F.E.A.R. a ještě o chlup inteligence lepší, i když sem tam se někdo někde zasekne. Co se týče zbraní je jich obrovská škála a spolu s možnou modifikací je to skvost. Vypisuju se tady jako malej jarda , ale pro mě je to opradu hra roku. Je vydět že si na tom dali záležet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 hosi, vy si ty hry vubec nevychutnavate... dohrat to za den, k cemu potom tech 1400,- utracite? :D Ja kdyz hraju nejakou hru, tak si ji vychutnavam, takze ji hraju treba 14 dni nebo jeste dyl. Crysis2 budu hrat stylem, ze budu vsechno prozkoumavat, vsude cumet a nejlepe kazdeho enemy se snazit sejmout pistoli a ne SCAREM... :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 na SUPERSOLDIER pistolí tak to budeš borec, to možná budeš hrát tak rok:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 To zas ne... Ale na hevyho a trojnozku s pistolkou nemuzes no.... jinak v tom nevidim problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 jako ja to nemyslim tak doslova, ale proste, ze kdyz hraju hru ja a jeste novou, tak si ji uzivam... nejedu zadny speedrun ani nic podobnyho =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Ja to mam takhle, ze kazdou hru dohraju rychle abych vedel pribeh, a kdyz je ta hra vyborna tak ji hraju znova,znova,znova a znova a zkouam ji a uzivam, takze ja jsem s SP este nezkoncil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Já většinou dohraju hru ma nejtěžší obtížnost v tomto případě supersoldier, a pak pokud mě hra bavila tak si jí dám na easy či jinou nejlehčí obtížnost a jedu styl alá Rambo :D Jinak na supersoldiera opravdu doporučuju vyvarovat se přestřelkám, nepřátelé opravdu extrémně rychle reagují a útočí, prostě speedy-gonzáles :D Tady v Crysis 2 se opravdu vyplatí zabíjet tiše či nejlépe to proběhnout (né sprintovat-ale pomaličku :)) A navíc je to sranda když si v pohodě 2 metry od nepřátele vykračujete a on o vás neví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 Hra to je peckova =) i multak je fain =) jen mi vadi to ze v SP je tam obcas hodne klesajici framerate ale hold PS3 aj xBox360 jsou stary stroje ale hlavne ze to jde hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.