Jeniczech Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Mozna je to proto, ze si mel prehnen ocekavani, nebo nevim proc jinak narazis na mafii, ja jako obrovsky fanousek puvodni mafie (mozna vubec nejlepsi hra co jsem kdy hral) jsem cekal od dvojky hrozne moc (denne jsem cekoval fanweby a vedel vse, co se kolem M2 sustlo) a proto jsem byl proto zklama....ale 4/10? To je fakt extrem (mel by to byt sice lehky podprumer, ale ze vsech hernich webu jsem si tak nejak zvykl ze prumer je tak 7/10 a 5/10 uz je celkem shit...) No já jsem to bral ze svého hodnocení, jak by mě ta hra posloužila.. Prostě neuznávám názor, že jen proto, že se jedná o titul z EA by měla být automaticky nastavena hranice 7/10 a více, ale také chápu, že je to zaběhlí standard a proto bych dle takového hodnocení volil 6/10.. Prostě mě to rozlišení naprosto brání v požitku ze hry a to zase nejsem tak moc na tu grafiku.. Třeba i AoE 2 Conquerors by si u mě vysloužila hodnocení 9,5/10.. A to z toho důvodu, že je to vše perfektně vylazené a nic mě nerozptiluje od hry samotné.. To samé třeba Killzone 3, tenhle titul mě sice nijak neoslovuje, ale v průběhu hraní mě tam nic tak nějak nevadilo a bylo to celé parádně odlazené, hra působyla jako celek. Nebo Gears of War (také super série) a Mass Effect.. Takové hry jsou prostě top tituly, vše je tip ťop.. A to bohužel Crysis 2 z mého pohledu na mé 37 palcové bedně není.. Všechno je to kostrbaté, do toho to rozmazání, vykreslování objektů a všechno tohle člověk prostě vidí.. Není to ani nijak chytře maskováno.. (mluvím o PS3 verzi, s X360 verzí jsem zatím neměl tu čest..) BTW. I ten Cod (i když už je ten engine opravdu starej) se prostě tváří jako hotovej celek a to možná nejvíce ze všech her (a proto je možná tak populární).. Nic Vás tam nerozptyluje a soustředíte se čistě na hraní (fps od 30 do 60 fps a rozlišení minimálně 1280x720p). Musí si uvědomit, že ty hry lidé hrajou na monitorech až 24 palců a starejch bednách, ale postupně upgradujou na velké televize a ten kdo dnes nejvíce řve jsou právě majitelé těch větších televizorů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Takže ti jde vyloženě o grafiku a ne o hru samotnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Všechno je věc názorů, mě se ta hra moc líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Takže ti jde vyloženě o grafiku a ne o hru samotnou... No právě že mě jde o ten celek, prostě to neladí dohromady.. Je pravda, že největší zásluhu na tom rozhodně nese zklamání z grafiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 No právě že mě jde o ten celek, prostě to neladí dohromady.. Je pravda, že největší zásluhu na tom rozhodně nese zklamání z grafiky.. Opet si neodpustim koment a nejradci bych se zabil. ale asi nevis o cem se tu bavime, tu hru pohani CryEngine 3 ktery je mimochodem v ginesove svete rekordu, ano ma to chyby kterych si vsimnes ale to ma kazda hra. Tahle hra po graficke strance zatim nenasla konkurenta :) krome U2. Hraju na 24" monitoru s Full HD a nestezuju si. Hratelnost je v Crysis 2 uzasna ten nanosuit je genialni napad, este kdyz ho to studio tak vysperkuje a da mu tolik moznych moznosti.Ta hra z konzoli tezi maximum, ale uznavam ze treba co se tyce FPS a rozliseni tak to mohli teda rozhodne vylepsit. Vidis tu hru si ani poradne nezacal hrat a soudis tohle nechapu, tu hru de soudit az po case nebo aspon po dohrani a ne ze se ti to nelibilo ze zacatku, v tom pripade bych nikdy nedohral CoD nebo ME. Grafika v DA nebo ME je hrozna me se teda vubec ta grafika od BioWare nelibi, co se tyce mafie tak jednicka je legenda dvojka uz je jen hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Opet si neodpustim koment a nejradci bych se zabil. Vzhůru do toho, protože tvoje příspěvky se nedají číst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Vzhůru do toho, protože tvoje příspěvky se nedají číst. V cem se nedaji cist? Nejakou ukazku prosim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Opet si neodpustim koment a nejradci bych se zabil. ale asi nevis o cem se tu bavime, tu hru pohani CryEngine 3 ktery je mimochodem v ginesove svete rekordu, ano ma to chyby kterych si vsimnes ale to ma kazda hra. Tahle hra po graficke strance zatim nenasla konkurenta :) krome U2. Hraju na 24" monitoru s Full HD a nestezuju si. Hratelnost je v Crysis 2 uzasna ten nanosuit je genialni napad, este kdyz ho to studio tak vysperkuje a da mu tolik moznych moznosti.Ta hra z konzoli tezi maximum, ale uznavam ze treba co se tyce FPS a rozliseni tak to mohli teda rozhodne vylepsit.Vidis tu hru si ani poradne nezacal hrat a soudis tohle nechapu, tu hru de soudit az po case nebo aspon po dohrani a ne ze se ti to nelibilo ze zacatku, v tom pripade bych nikdy nedohral CoD nebo ME. Grafika v DA nebo ME je hrozna me se teda vubec ta grafika od BioWare nelibi, co se tyce mafie tak jednicka je legenda dvojka uz je jen hra :) To by me zajimalo jaky ma zapis.....jinak uz si porad prestan podkurovat s uncharted....hra je to nadherna a mam ji rad, ale jak o ni porad pises tak si mi ji uplne znechutil, krom toho to neni top...pochybuju ze je ve vysledku hezci, neez kdybys pustil prvni dil Crysis na hezcim kompu.....a ani bych si nebyl jst, jestli je nejhezci konzolova hra... Btw. nevim jak muzes strkat grafiku DA a ME do jednoho pytle, dela to sice jedno studio, ale kazda je na uplne jine urovni, DA je graficky dost zastarale a vylozene "osklive", ME hraje jinou ligu.... V cem se nedaji cist? Nejakou ukazku prosim :) Ze pises jak trotl. Ja sice taky pisu bez hacku a carek, ale dodrzuju slovosled a povetsinou i interpunkci, v tvem textu se clovek lehce ztrati a kolikrat je vylozene tezke ho pochopit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Tak se nauc hledat :D, jak vubec muzes pochybovat ze U2 je nejhezci konzolovy titul nechapu( neboj zadnej xboxovej to neni), takze jedine nejaka PS3 dalsi exluzivitka.No na podzim uz nebude to bude U3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Heldam a nic nenechazim....mozna ze je v ginessove knize rekordu, urcite ale ne v Guinessově knize rekordů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Tak se nauc hledat :D, jak vubec muzes pochybovat ze U2 je nejhezci konzolovy titul nechapu( neboj zadnej xboxovej to neni), takze jedine nejaka PS3 dalsi exluzivitka.No na podzim uz nebude to bude U3 :D Bože každá hra má nějakou plus nevím proč se tu každej baví o tupý grafice, ta nehraje roli podle mě, jinak mohl by jsi prosímtě dělat z PS3 pana čísaře? Už mě vážně nezajímáš a určitě i spoustu dalších lidí tady na CF ty "fanboyi" :) Sice souhlasím že U2 je opravdu nádherný grafický kousek, i co se hratelnosti týče, je to úžasná hra..... Ale ty nás tu už neotravuj dmntníma žvástama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Bože každá hra má nějakou plus nevím proč se tu každej baví o tupý grafice, ta nehraje roli podle mě, jinak mohl by jsi prosímtě dělat z PS3 pana čísaře? Už mě vážně nezajímáš a určitě i spoustu dalších lidí tady na CF ty "fanboyi" :) Sice souhlasím že U2 je opravdu nádherný grafický kousek, i co se hratelnosti týče, je to úžasná hra..... Ale ty nás tu už neotravuj dmntníma žvástama! Co se tyce U2 zadny zvast jsem nerekl ;), U2 je nejlepe vypadajici konzolivy titul a hratelnost ma taky uzasnou, tohle to nejsou zvasty :). Desmond: Tak to jsi spatne informovan Cry engine 3 je v guinessove svete rekordu, mam tu knizku doma a je tam. V kategorii technologie her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 V cem se nedaji cist? Nejakou ukazku prosim :) Opet si neodpustim koment a nejradci bych se zabil. ale asi nevis o cem se tu bavime, tu hru pohani CryEngine 3 ktery je mimochodem v ginesove svete rekordu, ano ma to chyby kterych si vsimnes ale to ma kazda hra. Například z tohohle "průjmu" mi bylo až šoufl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Pokud ti dobry pravopis podle toho cos mi podlozil pride spatnym, tak si to chce zopakovat cestinu chlape ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Opet si neodpustim koment a nejradci bych se zabil. ale asi nevis o cem se tu bavime, tu hru pohani CryEngine 3 ktery je mimochodem v ginesove svete rekordu, ano ma to chyby kterych si vsimnes ale to ma kazda hra. Tahle hra po graficke strance zatim nenasla konkurenta :) krome U2. Hraju na 24" monitoru s Full HD a nestezuju si. Hratelnost je v Crysis 2 uzasna ten nanosuit je genialni napad, este kdyz ho to studio tak vysperkuje a da mu tolik moznych moznosti.Ta hra z konzoli tezi maximum, ale uznavam ze treba co se tyce FPS a rozliseni tak to mohli teda rozhodne vylepsit.Vidis tu hru si ani poradne nezacal hrat a soudis tohle nechapu, tu hru de soudit az po case nebo aspon po dohrani a ne ze se ti to nelibilo ze zacatku, v tom pripade bych nikdy nedohral CoD nebo ME. Grafika v DA nebo ME je hrozna me se teda vubec ta grafika od BioWare nelibi, co se tyce mafie tak jednicka je legenda dvojka uz je jen hra :) Přečti si, co píšu ty osle! :D Já už z tebe fakt nemůžu ty ginesův světe.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Pokud ti dobry pravopis podle toho cos mi podlozil pride spatnym, tak si to chce zopakovat cestinu chlape ;) OK tak teda začneme, ve dvou větách 5 chyb docela pohoda, ale neboj do páte třídy dopiluješ k dokonalosti: koment - (polygr.) doplněk textu připisovaný do rukopisu na okraj nebo připojený na zvláštním listě, vsuvka. V tvém textu nemá co dělat. nejradci - to ani radši nechci hádat, co jsi chtěl napsat za slovo zabil. ale - věta začíná vždy velkým písmenem CryEngine 3 ktery - chybí interpunkční znaménko ginesove svete - nepoužívej slova, které neexistují, popř. nevíš jak se píšou Čeština je stejně nejkrásnější jazyk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Pokud ti dobry pravopis podle toho cos mi podlozil pride spatnym, tak si to chce zopakovat cestinu chlape ;) Nejde jen o pravopis, jde o to, ze neums psat a ocividne ani cist, protoze jsem vysse psal, proc se tvoje posty nedaj cist.... 2Rocky: Samozrejme ze hra neni jen o grafice, osobne si rad zahraju v hezke grafice ale prednost ma hratelnost...i proto jsem byl dlouhou dobu nintendak a stacilo mi to..... kdybych mel jmenovat tri svoje nejoblibenjsi hry, tak by ty hry byla tak "osklive" az by jste s toho nemohli usnout :D (mysleno z nadsazkou samozrejme) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Já už nevím co ti napsat ultimate, ty jsi prostě neodbytnej imbecil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 hrál sem to zprvu na xboxu, ale i na mojem notebooku hra vypadá daleko lépe a co si budeme povídat, ovládání na myši a klávesnici je pro střílečky nejlepší. btw sem zvědavý, kdy se dostanu k tomuhle easter eggu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 hrál sem to zprvu na xboxu, ale i na mojem notebooku hra vypadá daleko lépe a co si budeme povídat, ovládání na myši a klávesnici je pro střílečky nejlepší. btw sem zvědavý, kdy se dostanu k tomuhle easter eggu :D Ja sem to zkousel a nejde to neni to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 tak nevím, vyjede ti spousta videí i z bety, kde tento egg je... http://www.youtube.com/watch?v=ogNJoc35uzk&feature=related a další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Chlapi,uz se nehadejte..stejne to nikam nepovede a je to k nicemu..! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 tak nevím, vyjede ti spousta videí i z bety, kde tento egg je... http://www.youtube.com/watch?v=ogNJoc35uzk&feature=related a další ja ti rikam ze to nejde neni to tam to si nikdo udelal prdel, kdyz mi neveris tak si to vyzkousej. Prave ze uz to sem taky nekdo dal tohle video tak jsem to zkousel a nic. Mozna jsem to delal spatne nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 ja ti rikam ze to nejde neni to tam to si nikdo udelal prdel, kdyz mi neveris tak si to vyzkousej. Prave ze uz to sem taky nekdo dal tohle video tak jsem to zkousel a nic. Mozna jsem to delal spatne nevim. Omg tak to třeba už opravily nebo to bylo jen v betē,když o tom nice nevíš tak to neřeš! A nebo je to třeba Jen na jedný platformē.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 1) FeebeE: Klaveska a mys nejsou nejlepsi. Je to jen o sile zvyku. Ja jsem nejprve dohral Xkovu verzi a ted jen pro srovnani zkousim PCkovou a ten gamepad mi fakt chybi... 2) ty easter eggy jsou fun made... staci si cist komenty k videim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.