Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Porad panove nechapete ze to neni muj rip ani upload... Nechapu to proc si to lidi mysli, protoze tam je muj nic, to ale prece nic neznamena ne. A ja doma nemam nic nelegalniho takze co, zato ostanim by se to mozna mohlo hodit.

ak je to pravda v takom pripade sa ospravedlnujem, vyzeralo to ze mas velmi vela co do cinenia s tymto forkom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslim si ze byste se meli prestat dohadovat nad tim kdo co je a venovat se hre, pokud si to chcete vyresit tak si zalozte jine tema a tam si o problemech co nemaj s crysis 2 nic spolecneho povidejte, ale ocenil bych kdyby se tu psalo o hre a ne o jinejch kecech.

Odkaz ke komentáři

Tak se opravdu objevili funkční titulk na verzy Marvel. Není to moje práce, ale nějakého despe1 za to mu dík a tady to je. Doufám, že tím neporušuji nějaká pravidla pokud ano prosímo smazání. Upravená CZ pro Xbox na verzi MARVEL !!

Kdo nechce tahat znovu CZ verzi, tak tady je CZ na Marvel verzi. Vymontoval jsem to s PS3 a funguje, žádné vady to nemá.

Jelikož mě dost silně vadili ty pidi mini titulky, který na 107cm tv od 2m jsou nečitelný, tak jsem je přepsal na velký písmenka. Jedná se jen o titulky (dialog) ostatní jsem nechal.

Máte tedy 2 různé CZ k použítí.

Tady to je :

Origo titulky:

http://czshare.com/1668877/ik36/English.pak

Zvětšené titulky:

http://czshare.com/1668892/RF5F/English.pak

Xbox backup creator:

http://czshare.com/1668893/9lq3/xbc.v2.9.0.306.rar

POSTUP: Otevři program xbox backup creator a v něm klikni na IMAGE TOOLS/ IMAGE BROWSER -klikni na OPEN FILE a v něm na OPEN IMAGE FILE. Najdi kde máš iso hry Crysis 2 a v něm klikni na : GAMECRYSIS2/LOCALIZED a označ english.pak. Na něm pak klikni pravou myší a dej replace, najdi kde máš upravenou CZ a vlož.

Hra už bude v CZ, ale nesouhlasí CRC v ABX ,takže LIVE je na váš risk

Odkaz ke komentáři

já mám kvalitní pc přes rok a pořád jsou ty hry stejné, co se grafiky týče a můj pc to utáhne všechno na full hd při nejvyšších detailech. když pominu špatně optimalizované a po paměti GPU hladové GTA4 a crysis1+warhead, které si na hardcore detaily nezahrajou snad ani moje budoucí fousaté děti :D

Já sice Crysis 1 a warhead na max rozjedu s FPS nad 30, ale dvojku sem si stejně koupil na Xko.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Zde je diskuze ke hre Cryssis 2 jako takove . Tz. ze se zde resi problemy teto hry , napr. nekomu neco nejde , druhy mu poradi . Nebo treba ze to nema v cestine , jak tady resite . Jakekoliv linky na warez trestam hrubym porusenim pravidla fora . Dobre vite ze download sece jsou docasne mimo provoz a myslite si ze tohle moderatori jako nevidi ?

Prozatim bez karet , ale priste uz to budou cerveny ! Diky

Odkaz ke komentáři

a řeknu ti upřímně,že pokud si myslíš,že je bůh,tak jsi pěkně na omylu.Já ty linky měl hodinu před tim,než to sem dal.Nauč se pracovat s internetem a googlem...Susperian to jen našel,já taky a kopice dalších lidí...děkuješ na nesprávnym místě...Ono je trochu něco jinýho se s tim mořit,překládat,tak to prohnat programem pro xko (ne backup) a upravit symboly (některý enginy to už umí sami,ale moc jich neni) a nšco jinýho je to jen najít na googlu nebo cz share.,tak se prober.

Odkaz ke komentáři

S překladem? Jakym překladem? jsou to jenom vytáhnutý z PS3 verze

jo ale despe nedělá jen tohle , jestli někdo hrajete Two worlds 2 , Castlevanii a pod.v cz tak si myslíte že díky komu? A tyhle hry nevyšli v češtině!!! Pak tady opěvujete někoho kdo sem jen dal linky a ne toho díky komu tomu rozumíte.

Odkaz ke komentáři

Hele chlape otevírej si hubu na někoho jinýho laskavě jo? Nikomu neděkuji a nikoho nepovažuju za boha to ty tady Demondovi lezeš do prdele, mě je jedno kdo co přeložil, a eště víc je mi jedno, že někdo udělal češtinu ke hrám, který nepařím a který v tomhle tématu nemaj co dělat...a úplně nejvíc je mi jedno,že sou někde na googlu nic takovýho sem nehedal a s internetem pracovat umim ty spratku nevychovanej a pokud se nemýlim hra je už z CZ titulkama i na xbox i na PS3 verzu a ty co sou tady na fóru sou jenom převzatý z PS3 verze a daný do xboxový přes nějakej program, pochybuju, že desmond dělal titulky pro Crytek. Takže se laskavě přestaň navážet do jiných lidí a přestaň tvrdit něco co neudělali ty blbečku jeden buranskej.

Odkaz ke komentáři

To patřilo Berbimu a ne tobě,a pokud nemumíš číst příspěvky a nedokážeš si to dát do souvislosti tak se do toho neser..A mimochodem ty blbe s IQ tykve tady nebyla o Desmondovi ani zmínka,ale jak tak koukam,tak s tvojí jednotřídkou ani neumíš číst,a ty narážky a sprostej text jsou opravdu ubohý,protože já jsem tu mluvil slušně a bez urážek což ty evidentně nedokážeš pochopit,a pokud máš nějaký komplexy tak si je řeš někde jinde..

Odkaz ke komentáři

A to že to bylo na něj si mam asi vycucat z prstu co... hele běž si pocucat mlíčko k mamince, vem si diazepam a běž hajat. A pardon pane, že sem si spletl despeho s desmondem. On se totiž asi jinak zboří svět, že? Slovo ,,neser,, taky není sprostá narážka, že ano? A osobně beru promitivitu jako větší komplex, chlapáku než poukázání na skutečnost. A jestli iq 148 bereš jako ,,IQ tykve,, budiž :) ;) . Deš nám všem vzorem. Já du radši spát, mám ráno dúležitější věci na práci, než obhajovat někoho kdo vyndal titluky z nějaký hry a dal je do jiný. Ty to tu už ošéfuješ co?

Odkaz ke komentáři

To že to bylo na něj vyčteš z předešlích příspěvků,ale nevim jak daleko jsi se dostal v abecedě a jestli jsi to pochopil a za to se ti omlouvám,sprostě jsem začal psát až po tom,co tvoje nevymáchaná puberťácká huba začala naprosto bezdůvodně urážet...Tak jdi hajinkat,nech si od maminky přečíst Broučky na dobrou noc (snad to na tebe nebude těžká literatura na poslouchání) a nech si zdat krásné sny o novém houpacím koníčkovi , kterého možná dostaneš k desátým narozeninám.

JINAK PROSIM ADMINA O SMAZANI TECHTO NAPROSTO ZBYTECNE SPROSTYCH A URAZLIVYCH PRISPEVKU S KTERYMI ZACAL GERRAPA , DO SEKCE NEPATRI, DIKY

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu