Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2

Susperian

Recommended Posts

Ano do mě já sem s tím začal samozřejmě šéfiku :) jen do toho, Adminům bych se chtěl omluvit, tohle prostě jinak nešlo a jelikož poslední příspěvky byli citovány z mých komentářů myslel sem že Mr.Buran píše k mým komentářům. A když uz chlapáku, tak si vymysli nějký svoje narážky, něco okopírovat je fakt ubohost. Bože, někteří lidi sou fakt k smíchu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ano do mě já sem s tím začal samozřejmě šéfiku :) jen do toho, Adminům bych se chtěl omluvit, tohle prostě jinak nešlo a jelikož poslední příspěvky byli citovány z mých komentářů myslel sem že Mr.Buran píše k mým komentářům. A když uz chlapáku, tak si vymysli nějký svoje narážky, něco okopírovat je fakt ubohost. Bože, někteří lidi sou fakt k smíchu :D

jo jo souhlasim,jsi fakt k smíchu,a admini to pochopí,že to s tebou jinak nešlo.Možná,že až jednou dostaneš rozum a dostaneš občanku a budeš mít třeba i kamarády (ano i takový věci se dějou-sice ne u tebe,ale je to u nás lidí celkem běžná věc ) tak s tebou bude řeč a nebudeš se zbytečně navážet do jinejch lidí a bejt na ně sprostej ty fracku.Ještě že mám pochopení pro malí nevychovaný fakany...

ADMINI OMLOUVAM SE A PROSIM SMAZTE TO , TOHLE NEMA SMYSL ABY TO TU BYLO,TO UZ JSOU JEN URAZKY A NAPADANI A TO TU OPRAVDU NEMA CO DELAT

koncim debatu

Odkaz ke komentáři

Nechci aby to znelo hnusne ale diky patri Despemu :-)
kluci jen jsem chtel podekovat nekomu,ze to sem hodil,protoze jsem surfoval po netu sakra dlouho a konecne to uz je ok a vubec to nemelo skoncit takovou debatou kdo, co a jak udelal. Samozdrejme obrovsky diky i Despemu..Tak se omlouvam,ze je tu ted takova debata..:(
Odkaz ke komentáři

Kristepane kdybych věděl co se tady zase strhne za melu tak to tady ani nedám. Samozřejmě, že já na tom žádnou zásluhu nemám a psal jsem to hned v úvodu, že velky dík patří Despemu. Dal jsem to tady proto, že kupa lidí třeba chodí jen tady a neznají jiné fora. Pokud, ale je čeština i někde tady tak se omlouvám...každopádně nemám s tím nic společného jen jsem to zkpoíroval to je vše.

Odkaz ke komentáři

HM. Tak koukam hadky jsou tu i bezeme :)

A bezte si to resit nekam jinam, je uplne jedno kdo to prelozil nebo jestli je to dany z PS3 verze ne? Budte radi ze to vubec muzete hrat upirateny a este ze k tomu mate CZ titulky jako nepirati.

Ano jsou tu i bez tebe ale že zrovna ty říkáš at si to jdeme řešit jinam, největší OT si tu dělal stále ty tak nevim o co se tu snažíš :) Jinak k těm titulkám, proč to vůbec sakra řešíte? Vždyt je to jedno, kupte si origo a nekradte to ! :X

Odkaz ke komentáři

tady je to fakt banda socek , kteří se tady dohadují a řeší sra.... poproste maminky ať vám dají peníze a jděte si koupit C2 do obchodu. Aspoň by tady nebylo 10 stránek blbostí a hádek.

Tamta opice mě dost nasrala jestli tohle bylo méřený mým směrem nebo směrem k tý hádce tak si ten komentář strč do prdele včera mi to bohatě stačilo.

Odkaz ke komentáři

Tamta opice mě dost nasrala jestli tohle bylo méřený mým směrem nebo směrem k tý hádce tak si ten komentář strč do prdele včera mi to bohatě stačilo.

Paneboze, ty ses fakt nejakej afektovanej paranoidni blbecek.....Nebo se jen rad hadas.....uz toho fakt nechte, budte radi ze ty titulky jsou a nereste kdo je prekladal ci neprekladal a kdo na tom ma zasluhu....

Odkaz ke komentáři

Umberto nikoho konkretniho nezminoval jen psal, ze ho stve jak jsou tu detinske flamy....a v tom mel pravdu, ale ty v tom hned vidis, ze te nekdo urazi a hned se do nej navezes...Co si myslis? Ze se svet toci kolem tebe? Ne, tady uz nema zajem te nekdo urazet, tady se chtej lidi bavit u hrach :)

Odkaz ke komentáři

ja ti rikam ze to nejde neni to tam to si nikdo udelal prdel, kdyz mi neveris tak si to vyzkousej. Prave ze uz to sem taky nekdo dal tohle video tak jsem to zkousel a nic. Mozna jsem to delal spatne nevim.

je to tam. rozhodně v pc verzi ano, dneska ve škole sem k tomu došel :) nehrajte tam ta hudba z videa, ale jiná... mám několik svědků :)

Odkaz ke komentáři

Zajímavý že podobnou hudbu ale s nějakým německým textem sem včera slyšel v misi na ostrově, jak tam sjedete vejtahem dolů vypnout elektriku (aby vás nezabily v tý garáži) tak hned v ty první místnosti dole s vejtahem. Dělal sem ale zrovna silent assassin achiv tak sem to tam nemohl pořádně prohledat

Odkaz ke komentáři

Mam takovy pocit ze sem psal uz sam ultimate psal, ze ten easter egg odhalil

nezlob se, ale x stran spamu tu pročítat nebudu :)

já jsem u to u toho výtahu zkoušel a bohužel nic:-( možná je to jinde.

bohužel naklikává se to celkem blbě... zkoušel sem to zopakovat a už mi to nešlo :D každopádně je to pár metrů před místností, kde tě scanují a následně odvlečou pryč.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu