Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ano do mě já sem s tím začal samozřejmě šéfiku :) jen do toho, Adminům bych se chtěl omluvit, tohle prostě jinak nešlo a jelikož poslední příspěvky byli citovány z mých komentářů myslel sem že Mr.Buran píše k mým komentářům. A když uz chlapáku, tak si vymysli nějký svoje narážky, něco okopírovat je fakt ubohost. Bože, někteří lidi sou fakt k smíchu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ano do mě já sem s tím začal samozřejmě šéfiku :) jen do toho, Adminům bych se chtěl omluvit, tohle prostě jinak nešlo a jelikož poslední příspěvky byli citovány z mých komentářů myslel sem že Mr.Buran píše k mým komentářům. A když uz chlapáku, tak si vymysli nějký svoje narážky, něco okopírovat je fakt ubohost. Bože, někteří lidi sou fakt k smíchu :D jo jo souhlasim,jsi fakt k smíchu,a admini to pochopí,že to s tebou jinak nešlo.Možná,že až jednou dostaneš rozum a dostaneš občanku a budeš mít třeba i kamarády (ano i takový věci se dějou-sice ne u tebe,ale je to u nás lidí celkem běžná věc ) tak s tebou bude řeč a nebudeš se zbytečně navážet do jinejch lidí a bejt na ně sprostej ty fracku.Ještě že mám pochopení pro malí nevychovaný fakany... ADMINI OMLOUVAM SE A PROSIM SMAZTE TO , TOHLE NEMA SMYSL ABY TO TU BYLO,TO UZ JSOU JEN URAZKY A NAPADANI A TO TU OPRAVDU NEMA CO DELAT koncim debatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 IQ 148? A mohl by ses podle toho chovat? Uplne zbytecne tu na nej vyjizdis a chovas se jako kreten....a jeste vlacis me jmeno bahnem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Promin Desmonde prostě sem si to spletl... a pokud se nemýlím 2 ze 3 příspěvků byli citovány ode mne tzn. je to mířený na mě. A s tím vyjížděním bych si nebyl tak jistej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Ano smažte, pán ukončil debatu :D. Prej spratek :D achjo to je k pláči. Tak zase k tématu než tady pan chytrý napíše zase něco hezkýho. Jsou ve hře ještě nějaký easter eggy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Nechci aby to znelo hnusne ale diky patri Despemu :-) kluci jen jsem chtel podekovat nekomu,ze to sem hodil,protoze jsem surfoval po netu sakra dlouho a konecne to uz je ok a vubec to nemelo skoncit takovou debatou kdo, co a jak udelal. Samozdrejme obrovsky diky i Despemu..Tak se omlouvam,ze je tu ted takova debata..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 HM. Tak koukam hadky jsou tu i bezeme :) A bezte si to resit nekam jinam, je uplne jedno kdo to prelozil nebo jestli je to dany z PS3 verze ne? Budte radi ze to vubec muzete hrat upirateny a este ze k tomu mate CZ titulky jako nepirati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Kristepane kdybych věděl co se tady zase strhne za melu tak to tady ani nedám. Samozřejmě, že já na tom žádnou zásluhu nemám a psal jsem to hned v úvodu, že velky dík patří Despemu. Dal jsem to tady proto, že kupa lidí třeba chodí jen tady a neznají jiné fora. Pokud, ale je čeština i někde tady tak se omlouvám...každopádně nemám s tím nic společného jen jsem to zkpoíroval to je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 ted jsem nasel ceske titulky z ps3 jaky jdou jdat pres Xbox backup creatortady je obrazek http://images.megaupload.cz/DSC02427.JPG A to jsou ty origo titulky a nebo zvětšené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 HM. Tak koukam hadky jsou tu i bezeme :) A bezte si to resit nekam jinam, je uplne jedno kdo to prelozil nebo jestli je to dany z PS3 verze ne? Budte radi ze to vubec muzete hrat upirateny a este ze k tomu mate CZ titulky jako nepirati. Ano jsou tu i bez tebe ale že zrovna ty říkáš at si to jdeme řešit jinam, největší OT si tu dělal stále ty tak nevim o co se tu snažíš :) Jinak k těm titulkám, proč to vůbec sakra řešíte? Vždyt je to jedno, kupte si origo a nekradte to ! :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tady je to fakt banda socek , kteří se tady dohadují a řeší sra.... poproste maminky ať vám dají peníze a jděte si koupit C2 do obchodu. Aspoň by tady nebylo 10 stránek blbostí a hádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tady je to fakt banda socek , kteří se tady dohadují a řeší sra.... poproste maminky ať vám dají peníze a jděte si koupit C2 do obchodu. Aspoň by tady nebylo 10 stránek blbostí a hádek. Tamta opice mě dost nasrala jestli tohle bylo méřený mým směrem nebo směrem k tý hádce tak si ten komentář strč do prdele včera mi to bohatě stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Tamta opice mě dost nasrala jestli tohle bylo méřený mým směrem nebo směrem k tý hádce tak si ten komentář strč do prdele včera mi to bohatě stačilo. Paneboze, ty ses fakt nejakej afektovanej paranoidni blbecek.....Nebo se jen rad hadas.....uz toho fakt nechte, budte radi ze ty titulky jsou a nereste kdo je prekladal ci neprekladal a kdo na tom ma zasluhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tak crysis2 v cz je již ke stažení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Ja se nikam neseru a nechal sem toho a když už je klid tak se zase začne někdo navážet viz běžte si cucat mlíčko od maminky. Tak se do mě laskvě nenavážej a přečti si to zpětně kdo komu začal nadávat viz Umberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Umberto nikoho konkretniho nezminoval jen psal, ze ho stve jak jsou tu detinske flamy....a v tom mel pravdu, ale ty v tom hned vidis, ze te nekdo urazi a hned se do nej navezes...Co si myslis? Ze se svet toci kolem tebe? Ne, tady uz nema zajem te nekdo urazet, tady se chtej lidi bavit u hrach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 ja ti rikam ze to nejde neni to tam to si nikdo udelal prdel, kdyz mi neveris tak si to vyzkousej. Prave ze uz to sem taky nekdo dal tohle video tak jsem to zkousel a nic. Mozna jsem to delal spatne nevim. je to tam. rozhodně v pc verzi ano, dneska ve škole sem k tomu došel :) nehrajte tam ta hudba z videa, ale jiná... mám několik svědků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Mam takovy pocit ze sem psal uz sam ultimate psal, ze ten easter egg odhalil, takze tam asi fakt bude a je to vskutku povedeny easter egg...v halo je podobny "disko" easter egg, ale takhle vtipny vazne neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Zajímavý že podobnou hudbu ale s nějakým německým textem sem včera slyšel v misi na ostrově, jak tam sjedete vejtahem dolů vypnout elektriku (aby vás nezabily v tý garáži) tak hned v ty první místnosti dole s vejtahem. Dělal sem ale zrovna silent assassin achiv tak sem to tam nemohl pořádně prohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 já jsem u to u toho výtahu zkoušel a bohužel nic:-( možná je to jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Mam takovy pocit ze sem psal uz sam ultimate psal, ze ten easter egg odhalil nezlob se, ale x stran spamu tu pročítat nebudu :) já jsem u to u toho výtahu zkoušel a bohužel nic:-( možná je to jinde. bohužel naklikává se to celkem blbě... zkoušel sem to zopakovat a už mi to nešlo :D každopádně je to pár metrů před místností, kde tě scanují a následně odvlečou pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 tak crysis2 v cz je již ke stažení.. a kde? to je ta verze jak je tam polština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 a kde? to je ta verze jak je tam polština? Tu to bolo, vo VIP za 10€ http://loadfiles-forum.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 Já tam ten easter egg mám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2011 To bude asi tim, ze tam fakt je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.