Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Crysis expert :) to ne ale už trochu zkušeností mám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 to ne ale už trochu zkušeností mám:-) to každej kdo tu hru hraje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 to každej kdo tu hru hraje :) přesně tak:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ale ten co to prosel 3x na nejtezsi obtiznost, z toho alespo jednou pod pet hodin a achievmentu uz ma taky nasbirano pozehnane, ten ma asi zkusenosti na rozdavani ;) Minimalne vic nez normalni hrac, ktery si to jednou prolitl na normal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest drunkys Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Ale ten co to prosel 3x na nejtezsi obtiznost, z toho alespo jednou pod pet hodin a achievmentu uz ma taky nasbirano pozehnane, ten ma asi zkusenosti na rozdavani ;) Minimalne vic nez normalni hrac, ktery si to jednou prolitl na normal :) přesně tak jsem to myslel.když hraju hru tak jí hraju pořádně.a abych jen utíkal a střelil jen když to je nezbytně nutné?!to je hodně zkušenéj..takže znova každéj kdo tu hru hraje tak to umí,jen neiteligent byto nezvládl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nechci se s tebou hadat, ale chapu to, vim ze kdyz hrajes hru na nejtezsi obtiznosti, jsou zasekova mista a s tema ti asi clovek co to hraje na normal moc neporadi, rpotoze se na nich pravdepodobne asi nezasekl, jen trikrat vystrelil a sel dal, ikdyz nevim jestli je zrovna Crysis 2 ten typ hry, kdy se tyhle rady hodi, protoze tady je mnoho zpusobu jak hru zdolat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Diky nanosuitu mas opravdu ruzne zpusoby jak tu hru hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 pro mě je ta hra prostě super, je tam všechno. Já si ji teď konečně vychutnám , dám si ji na easy a budu se kochat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 sem mile překvapen kolik Čechů a Slováků hraje crysise 2 multiplayer :) crysise jsem měl predobednaného myslel jsem si ze budu prolézat fóra abych nasel někoho dalšího kdo to bude mít ale ne musel jsem už v den vydání bylo Čechů a Slováků plně servery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 sem mile překvapen kolik Čechů a Slováků hraje crysise 2 multiplayer :) crysise jsem měl predobednaného myslel jsem si ze budu prolézat fóra abych nasel někoho dalšího kdo to bude mít ale ne musel jsem už v den vydání bylo Čechů a Slováků plně servery :D to s tebou musím souhlasit, mě příjde že nás je tam nejvíc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Rekl bych ze to tak je snad u vsech her, ze pokud dohrajes na nejvyssi obtiznost, ajchy se pocitaj pro vsechny nizssi obtiznosti... Nemáš pravdu!!! Třeba MOH:Airborne - projel jsem ji na druhou nejtěžší úroveň a neodemkl se mi ajch na obtížnost nejlehčí, pak tu máme další hru - Battlefield: Bad Company 1 - projel jsem ji na Hard a nezískal jsem ajchy za easy obtížnost, takže není to vždy tak jak píšeš, a proto jsem se ptal, kdo to už hrál, aby mi řekl jak to teda je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nemáš pravdu!!! Třeba MOH:Airborne - projel jsem ji na druhou nejtěžší úroveň a neodemkl se mi ajch na obtížnost nejlehčí, pak tu máme další hru - Battlefield: Bad Company 1 - projel jsem ji na Hard a nezískal jsem ajchy za easy obtížnost, takže není to vždy tak jak píšeš, a proto jsem se ptal, kdo to už hrál, aby mi řekl jak to teda je. tady to tak není , bát se nemusíš, stačí to dohrád na nejtěšší a otevřou se ti i všechny nišší, můžu potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 nevíte někdo jestli psí známky , které najdete v SP se počítají i do MP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Co jsou a kde najdu ty suvenyry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Co jsou a kde najdu ty suvenyry? suvenýry jsou v SP, ve jednotlivých mysích, jedná se o upomínkové předměty z NY jako ke třeba malá socha Svobody, loď v lahvi a tak. Dají se najít všechny bez problému, jen jeden , je pod vodou právě v oblyčeji sochy svobody. Posbýráš je všechny a dostaneš ajch TURISTA za 15G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 suvenýry jsou v SP, ve jednotlivých mysích, jedná se o upomínkové předměty z NY jako ke třeba malá socha Svobody, loď v lahvi a tak. Dají se najít všechny bez problému, jen jeden , je pod vodou právě v oblyčeji sochy svobody. Posbýráš je všechny a dostaneš ajch TURISTA za 15G. Aha takze budu muset hledat no :D , no na PS3 kde hraju ja tam zato dostanes trofej, kdyz je vsechny seberes, myslim ze stribrnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Achievement: - The Tourist: - The Collector: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Achievement:- The Tourist: - The Collector: Diky moc. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Nemáš pravdu!!! Třeba MOH:Airborne - projel jsem ji na druhou nejtěžší úroveň a neodemkl se mi ajch na obtížnost nejlehčí, pak tu máme další hru - Battlefield: Bad Company 1 - projel jsem ji na Hard a nezískal jsem ajchy za easy obtížnost, takže není to vždy tak jak píšeš, a proto jsem se ptal, kdo to už hrál, aby mi řekl jak to teda je. Pardon, beru zpet "u vsech" a rikam "u vetsiny" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Pardon, beru zpet "u vsech" a rikam "u vetsiny" ;) Jasně, v pohodě, jen, že mám zkušenost s těmahle hrami, kde to tak není a zajímalo mě, jak to je u crysis 2, takže ti děkuji za objasnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 Měl taky někdo problém v misi s tím skladištěm ( ), kde se na konci musí odstřelit vrtulník nějakou tou zbraní, co vypadne z jednoho ze zabitých vojáků, ale ta zbraň tam prostě nikde nebyla? Opakoval jsem to 4x a ten krám tam prostě nikde není. I když jsem se díval skrz ten pohled jakejsi, co se dává šipkou nahoru, a ukazuje to kde a jaký se na zemi válí zbraně atd..no a hold nikde nic. Začínám z toho celkem šílet...vojáci jsou samozřejmě všichni vystřílení a pálí po mě jen ten vrtulník..kterej shodou náhod když nechcu tak mě zabije, ale když jsem stál před oknem jak trubka a čekal až mě zabije kvůli opakování, tak mě ani jednou netrefil, kouzelná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 oni tam pak dolu zkáčou nějaký másla a když je zabiješ tak z nich vypadne RPG (nebo mějakej raketomet), ale chvíly to trvá než tam přiběhnou (ze střechy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 oni tam pak dolu zkáčou nějaký másla a když je zabiješ tak z nich vypadne RPG (nebo mějakej raketomet), ale chvíly to trvá než tam přiběhnou (ze střechy) jojo, to vím, všichni už jsou postřílení, jediný co zbude je ten vrtulník celý označený červeně s tím, že ho mám zničit právě tím raketometem či co to je..a ten tam nikde ani za boha neleží. I na střeše ne (díky tomu pohledu speciálnímu jakýsimu), kdybych toho blba s tím RPG zastřelil ještě když byl na střeše a ona vypadla třebas tam..hold asi nějaká chyba, nevím no. Zkusím to ještě párkrát a pak to letí do koša..odmítám si ničit nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 jojo, to vím, všichni už jsou postřílení, jediný co zbude je ten vrtulník celý označený červeně s tím, že ho mám zničit právě tím raketometem či co to je..a ten tam nikde ani za boha neleží. I na střeše ne (díky tomu pohledu speciálnímu jakýsimu), kdybych toho blba s tím RPG zastřelil ještě když byl na střeše a ona vypadla třebas tam..hold asi nějaká chyba, nevím no. Zkusím to ještě párkrát a pak to letí do koša..odmítám si ničit nervy... vrtulník musíš 2x sejmout, teda ty borce co na tebe pálí kulometem, teprve potom ho musíš sejmout RPGčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvasa Odesláno Březen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2011 No však k tomu jsem se právě vždycky dostal..ale už jsem to "vyřešil". Já to RPGčko měl už předtím jaksi u sebe (nevím z kama) a tím pádem se mě tam asi ani nikde neobjevilo. Přišel jsem na to pěknou náhodou, místo termovize jsem omylem zmáčkl šipku doprava a najednou to RPGčko vytáhl z kapsy..pěkný no:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.