Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crysis 2

Susperian

Recommended Posts

No však k tomu jsem se právě vždycky dostal..ale už jsem to "vyřešil". Já to RPGčko měl už předtím jaksi u sebe (nevím z kama) a tím pádem se mě tam asi ani nikde neobjevilo. Přišel jsem na to pěknou náhodou, místo termovize jsem omylem zmáčkl šipku doprava a najednou to RPGčko vytáhl z kapsy..pěkný no:roll:

to se mi taky stalo když jsem to hrál poprvé, věděl jsem že jsem už RPGčko vzal a hlásilo mi to plný stav, ale když jsem měnil zbraně Y tak RPGčko tam nebylo.Přesně jak říkáš potom jsem zjistil že je to pod křížem v pravo, je tam potom i trhavina C4.

Jinak psí známky z SP se nezapočítávají do MP známek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

jó ta pasáž s vrtulníkem je zabugovaná, jestli jste hráli betu na pc :D tak tam do mě střílel týpek z kulometu, ale před ním byl další týpek :D buglý :D takže měl dokonalý štít a když jste stříleli, tak jste vždycky trefili ten bug :D s tím raketometem... i v x verzi i v pc verzi se mi stává, že tam prostě někdy z někoho ten raketomet vypadne, ale častěji spíše ne, ale rozstřílet ten vrtulník scarem jde taky, poměrně snadno :)

Odkaz ke komentáři

ta pasáž s tím vrtulníkem je v části hry, kde jdete pro ten vzorek tkáně z havarovaný vesmírný lodi? Jestli jo, tak mě tam ten vrtulník ani nepřiletěl :D

Ne to je jak musíš jít do laboratoře zničit počítač s datama...ale tam jak říkáš mě ten vrtulník taky nepřiletěl:D Jen napoprvé, pak jsem natáhl brka, a když jsem to opakoval tak jsem už na něj vysmátej čekal, a ono nic...dělá si to fakt co chce:)

Odkaz ke komentáři

Panove, kdyz nevite jak se nejaka vec ovlada, tak v menu mate policko "Settings/Nastaveni" to si krasne rozkliknete a tam nasledne mate "Control Settings/Nastaveni ovladani" tohle si zvolite a tam mate nakreleny ovladac, ktery je pekne popsany co ktere tacitko dela...

Odkaz ke komentáři

Tak konečně dohráno single player na Veterána za uctihodných 12hodin čistého času ... Asi je pravdou že Crysis 2 je jednou z nejlepe vypadajcích FPS na xboxech ... tohle jsou teprve začátky Cryenginu 3 na konzolích a já myslím že to do budoucna bude vypadat ještě lépe ... Parádní gamesa ...

Odkaz ke komentáři

Tak konečně dohráno single player na Veterána za uctihodných 12hodin čistého času ... Asi je pravdou že Crysis 2 je jednou z nejlepe vypadajcích FPS na xboxech ... tohle jsou teprve začátky Cryenginu 3 na konzolích a já myslím že to do budoucna bude vypadat ještě lépe ... Parádní gamesa ...

Dobuducna budu vypadat este lepsie, ale nie na tejto generacii konzol...v nasledujucej to bude logicke.

Odkaz ke komentáři

12 hodin? Já to měl za 6 hodin na supersoldiera... Ale je pravda že asi půlku masivních soubojů jsem radši "stealthově" proběhl..

Odkaz ke komentáři

Jo ja ti rozumim ze ma kazdej svuj styl. Ale nikdo si hru neuzije tak ze celou mapu projde neviditelnej a vyhiba se stretum, hlavne rychle abych udelal dalsi misi. Ale muzu se mylit , treba ty si hru uzivas takto.

xRay: Da ja to snad ani jinak nedelam, ja si hru neuziju tak ze si to dam na easy, to fakt ne. Jako kdyz chci zkoumat hru tak to je jina ale to na nejtezsi obtiznost muzes taky ale chvili to trva :D

Odkaz ke komentáři

Jedničku jsem nehrál, tohle mě vážně baví, i když hraju teď hlavně multiplayer, single jsem ještě nedohrál.

Crysis 2 je skvělá stealthovka ze skvělým příběhem ale jednička mě bavila víc, to byla spíš rambovka (alespon pro mě).

Vždyť můžeš hrát i dvojku na rambo styl, jenom se občas musíš schovat, protože i Rambovi pár střel do květáku udělá neplechu :D Já se většinou snažím udělat všechno potichu, proplížit se a zabíjet nenápadně, ale nikdy to ještě nedopadlo a musel jsem je vždycky postřílet :D

Odkaz ke komentáři

Dobuducna budu vypadat este lepsie, ale nie na tejto generacii konzol...v nasledujucej to bude logicke.

Není tak uplně pravdou že to musí bejt zasadně na dalši generaci , i tenhle engin není 100procentně optimalizovanej a určitě ještě nějakou rezervu má :D Samozřejmě o nové generaci konzolí se tedka nemá smysl bavit , když maj vyjít za 2 až 3roky dej me tomu ... Třeba Engin z Rage vypadá dost našláple a na tehle generaci konzolí má prej běhat na 60 snímkách ... Samozřejmě o PC verzy se zde nemužeme bavit ale na kozolové verzy docela slušné ... Proto si myslím že CryEngin nám ještě ukáže v budoucu co tahle generace umí přeci jen je to jeho premiera na konzolích , a doufám že to není zaroveň dernierou

Odkaz ke komentáři

No s tim enginem bych byl opatrnej a hlavne u RAGE na konzolich :) ja myslim ze budete zase prekvapeny..jak to bude vypadat...bohuzel dnesni hry na PC trpi tzv konzolovym portem...tudiz to vypada defakto stejne na vsech 3 platformach jen jsou tam nejakej zmeny(krom PC ktere ma jako vzdy lepsi textury)

Jinak ke Crysisu...podle me jedna z nejlip optimalizovanejch her na PC(rozjed na notebooku plynule)sice 800x600 ale i tak :) btw ja to dohral za 8:13 na toho supersoldiera...

a jeden velkej otaznik...???

MUZETE mi kdokoliv rict...jakej je sakra rozdil mezi nastavenim HRAC?a EXTREM??protoze mam moznost vyzkouset a zadnej rozdil mezi tim na PC neni....krom ostrejsich textur na PC a lepsiho FPS to totiz vypada vsude stejne :-O .....ale jinak myslim ze na to jako to vypada...a beha...no myslim ze ja bych dal 11/10 :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu