Susperian Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Super akce to bez debat :-) Bugy tam jsou. Já se třeba zaseknul ve výtahu, který se zavřel, ale už se ani nerozjel ani neotevřel. Čekal jsem asi 10 minut a pak jsem to vzdal a celou misy znova. Nebo jsem umřel hra načetla poslední save a neměl jsem v ruce zbraň. Bylo to komické protože ruce jsem měl v poloze jako, že tu zbraň držím :-) Nebo jsem rozstřílel nějakou kancelář a přijdu ke stolu a na něm se dokolečka točí květináč s rostlinou. Asi portelgeist :-) Ale jinak pro mě osobně akční hra roku (zatím) P.S. Co se týče framerate tak i u xboxové verze občas pěkně klesají. U mě teda dost. Hlavně když je kolem hodně akce a nepřátel. O celkové plynulosti se rozhodně mluvit nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 opravny patche ?? oni nejaky budou ??? --" EA o ničem takovém nemluvilo ale je jasné že budou, PS3 verze je tak spackaná že to opravit prostě musej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 EA o ničem takovém nemluvilo ale je jasné že budou, PS3 verze je tak spackaná že to opravit prostě musej! Čím je spackaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vytryol Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Super akce to bez debat :-) Bugy tam jsou. Já se třeba zaseknul ve výtahu, který se zavřel, ale už se ani nerozjel ani neotevřel. Čekal jsem asi 10 minut a pak jsem to vzdal a celou misy znova. Nebo jsem umřel hra načetla poslední save a neměl jsem v ruce zbraň. Bylo to komické protože ruce jsem měl v poloze jako, že tu zbraň držím :-) Nebo jsem rozstřílel nějakou kancelář a přijdu ke stolu a na něm se dokolečka točí květináč s rostlinou. Asi portelgeist :-) Ale jinak pro mě osobně akční hra roku (zatím) P.S. Co se týče framerate tak i u xboxové verze občas pěkně klesají. U mě teda dost. Hlavně když je kolem hodně akce a nepřátel. O celkové plynulosti se rozhodně mluvit nedá. A máš to nainstalované na HDD? Hodne her na Xb se muze sem tam sekat, ale po nainstalovani na HDD problemy mizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Čím je spackaná? Vše je normální jak verze i na jiné platformy, až na to že se hrozně hroutí FPS a Framerate :) To ví každej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=42&t=12870 snad se podle toho patch udela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krb0006 Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 čaute chtěl jsem poprosit o radu, pořidil sem si crysisv2 na xbox 360 a když ho pustim tak mi jede anglicky. Jak tam zapnu české titulky ?.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Pokud máš opravdu verzi z CZ titulky tak ti to na začátku hry, když jí zapneš ti to nabídne angličtinu nebo čestinu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny-malina Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Taky budu hrát po Live, jen co si koupim GOLD. Chtel sem koupit tady na foru ale zadna reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Johny napiš Bad Mr Frostymu, rychlej a bezprobémovej obchod - nechci dělat moc OT, ale od něho to budeš do hodiny mít ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Johny napiš Bad Mr Frostymu, rychlej a bezprobémovej obchod - nechci dělat moc OT, ale od něho to budeš do hodiny mít ! :) jj :) souhlas také od něj kupuji gold i MS Pointy a vždy bezproblémový obchod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Taky budu hrát po Live, jen co si koupim GOLD. Chtel sem koupit tady na foru ale zadna reakce. Já ti ještě za sebe mohu doporučit Sim3ta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dnes jsem to dohral a davam 9/10..faaakt hodne dobry!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Já ti ještě za sebe mohu doporučit Sim3ta :) Tak ono to je hlavně o tom kdo má jakou banku, když mají stejou banku je to nejlepší protože peníze tam jsou okamžitě :) Když nemají tak se musí hold čekat nebo poslat ten screen že to poslal :) Ale nechci to tady nějak rozebírat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 Dnes jsem to dohral a davam 9/10..faaakt hodne dobry!! já jsem sem úplně zapomněl napsat své hodnocení.... singleplayer 10/10 multiplayer 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 A máš to nainstalované na HDD? Hodne her na Xb se muze sem tam sekat, ale po nainstalovani na HDD problemy mizi... Mám to na HDD...myslím, že je to normální. To není sekání. Ta hra se prostě zpomalý. Klesá framrate...méně všímavý člověk to možná ani nepostřehne, ale ja jsem si toho všimnul hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2011 já jsem sem úplně zapomněl napsat své hodnocení....singleplayer 10/10 multiplayer 8/10 Já si nejsem jistej jestli jsem ho napsal ale kdyžtak se přidám taky... Singeplayer: 7/10 - popis: příběh je sice suprový a zajímavý ale točý se jen okolo nanoobleku, není tam taková epická atmosféra jako třeba u Call of Duty, které mají opravdu skvělé kampaně, tím myslím hlavně MW2 a Black Ops Multiplayer: 7/10 - popis: trvá hrozně dlouho než někoho zabijete, někdy do něj vypálíte i půlku až jeden zásobník což mi hrozně vadí, ta hra je o něco ošizená, je taková "suchá" něco tam prostě chybí a řekněme si to na rovinu moc se jim to nepovedlo, i mapy jsou docela špatné.. Celkové hodnocení: 8/10 - proč ten bod navíc? jde především o menší záležitosti jako jsou funkce nanoobleku tedy neviditelnost, síla, a další vylepšení či ještě okamžité vylepšování zbraně i ve hře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Já si nejsem jistej jestli jsem ho napsal ale kdyžtak se přidám taky...Singeplayer: 7/10 - popis: příběh je sice suprový a zajímavý ale točý se jen okolo nanoobleku, není tam taková epická atmosféra jako třeba u Call of Duty, které mají opravdu skvělé kampaně, tím myslím hlavně MW2 a Black Ops Multiplayer: 7/10 - popis: trvá hrozně dlouho než někoho zabijete, někdy do něj vypálíte i půlku až jeden zásobník což mi hrozně vadí, ta hra je o něco ošizená, je taková "suchá" něco tam prostě chybí a řekněme si to na rovinu moc se jim to nepovedlo, i mapy jsou docela špatné.. Celkové hodnocení: 8/10 - proč ten bod navíc? jde především o menší záležitosti jako jsou funkce nanoobleku tedy neviditelnost, síla, a další vylepšení či ještě okamžité vylepšování zbraně i ve hře.... S SP s tebou vubec nesouhlasim, me se ten pribeh libi sice jako neni takovej jako v MW2 ale ta atmosfera, to se neda srovnmavat s zadnou hrou krome Half-life2 ta hra ma atmosferu jako half-life 2 proste suprovy. Takze SP 9/10 , za dobrej pribeh ale ne vynikajici. Ale atmosfera luxusni MP je u me 9/10. Ano kdyz neumis mirit tak do nej vystrilis treba pulku , to se mi taky stalo ze zacatku. Ale ted uz pohodicka, a je to logicke kdyz tam maju nanoobleky zejo ;), o tom to je :). MP se nelibi tobe, dostava hodne slusne recenze. Mp je uzasnej, neco jineho nez BFBC2. takze to vytam. Proste tady v MP se pozna kdo umi mirit a kdo ne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Tak za me 9/10.Hra je super poradne sem se bavil celou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 já jsem taky nadčen, za mě SP: 10/10 MP: 9/10 Jinak kdyby jste chtěl někdo poradit s ajchama klidně se ptejte, rád pomůžu. Mám už všechny kromě toho hrát hru 6 měsíců po tom co jste hráli poprvé:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 já jsem taky nadčen, za mě SP: 10/10 MP: 9/10 Jinak kdyby jste chtěl někdo poradit s ajchama klidně se ptejte, rád pomůžu. Mám už všechny kromě toho hrát hru 6 měsíců po tom co jste hráli poprvé:-) nedělej machra ja mam zas 48/50 achievements chybí mi jen těch 6 měsíců a vyhrát každý mód :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 nedělej machra ja mam zas 48/50 achievements chybí mi jen těch 6 měsíců a vyhrát každý mód :) :-) však zase zapaříme a s tím ajchem ti pomůžu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Může mi někdo říct, kdo hrál crysis 2 s cz titulkami, které tam byly vložené, jestli má flag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Může mi někdo říct, kdo hrál crysis 2 s cz titulkami, které tam byly vložené, jestli má flag? Nemám - na live jsem ale připojený nebyl . Hraju jen offline . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2011 Nemám - na live jsem ale připojený nebyl . Hraju jen offline . http://console-forum.net/tema/119257-crysis-2-cz?highlight=crysis+banned příspěvek od dlahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.