Gerrapa Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 a myslim že s tímhle oblekem není těžký změnit svůj hlas na něčí jinej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Nevíte čim vylevelovat power modul obleku v multiplayeru? Furt běhám jak ***** ale nakonec za to dostanu jen pár šupů xp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Hm , tak jsem bohužel byl opravdu na konci :) Škoda , že to uteklo tak rychle. 8 hodin hraní na obtížnost : Veterán , bez použítí speciálních fukncí obleku ( já blbec jsem nevěděl jak se s tím dělá , zapl jsem si to až na poslední misi , kdy jsem měl k dispozici 20 000 nanokatalyzátoru :D ) takže jsem na sebe pyšný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Gerrapa: Jo, udrzuje ho pri zivote... Neregeneruje ho. A podle toho co jsi napsal byl na tom i mentalne spatne. Myslis to vazne? Trosku se nad tim zamysli... Ano, napsal jsi SKORO to jak to bylo... Ja to napsal presne (a podle tebe taky sloziteji) jak to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Jeziš marja zase nějakej detailista, nenapsal sem mentálně mimo ale potom co prožil a nakonci jak omdlel se prostě napůl dostali dohromady z prorokem. Slovíčkaření a detaily... regenerace byl přehmat jinak to je všechno z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 poradi mi nekdo jak na PS3 v crysis2 muzu udelat quicksave ? nejak sem tam nenasel ani polozku SAVE :P ono to uklada jen automaticky na checkpointech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 th0ca to skoro u každé hry, vždy je tam autosave u checkpointů pouze, co já vím (co si já pamatuju) ve FPS hrách tak šlo si dávat sám savy jen snad v Call of Duty 1.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 no ted treba hraju orange box co sem s tebou menil a tam si davas quicksave sam tim ze podrzis tlacitko start, ale jinak mas pravdu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdsc Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Pls,jak se používají nanokatalizatory?Ja je sbírám a nevím k čemu přesně jsou.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Pls,jak se používají nanokatalizatory?Ja je sbírám a nevím k čemu přesně jsou.Díky stskni back/select a zvol vylepšení obleku ktréré chceš odemknout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 stskni back/select a zvol vylepšení obleku ktréré chceš odemknout.. jenom doplním , že pokud chceš najet třeba v X ku na ty spodní , tak musíš X ko zmáčknout vícekrát. ( Kvůli tomu ,že jsem si to nějak neuvědomil , jsem jel celou hru bez využitých katalyzátorů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Stejně jsou ty bonusy nanobleku takřka naprd, jen jeden mi pomohl a to vylepšené maskování... Jinak jsem to skoro vůbec nevyužil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 musím nesouhlasit, vylepšení je potom poznat, zvláště když hraješ na obtížnost SUPERVOJÁK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Hele ten nanooblek je delanej na Windows ne? Ja, ze se porad RESTARTUJE :D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 No ma malou vydrz energie to me sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 vydrz ma uplne tak jakou ma mit, aby clovek nebyl superman... a hlavne pri maximum armor vydrzi solidne dlouho i pri boji. Neviditelnost je samozrejme hodne narocna, preci jen ohybat svetlo da praci :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Hlavně se stačí schovat za bednu a v mžiku je nabyto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 no na supersoldier obtiznost se mi dost casto stava ze v mziku jsem spis mrtvej :D, takze do boje radsi s neviditelnosti uz ani nelezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Tak nesmíš z neviditelnosti střílet to pak jasně přídeš o všechnu energii, lepší je těsně před výstřelem přehodit na armor, pak o nic nepřídeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 jj to me taky napadlo, no hraju to asi teprv 2 hodiny (a jsem asi ve tretim kole :D:D), takze clovek se uci =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Crysis 2 je podle mě na nejtěžší obtížnost jedna z nejlehčíh her vůbec, je to zábava ale je to až moc easy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 ja to hraju trochu jinym stylem, nez rambo stylem =), takze mi to da trochu praci. Jeste ze tech naboju je dost =o, jinak by rucni pistole byla dobra tak akorad na mlaceni do hlavy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 No právě! :D Rambo stylem to ani hrát nejde, to prostě není možný skoro... Já to dělal tak že jsem se vždy zneviditelnil a mezi nima jsem v pohodě procházel a nebo jsem je vždy potichu zavraždil ze zadu... Kdybych to hrál stylem alá rambo tak bych to ještě určitě nedohrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 jo tak projit kolem nich je taky reseni, ja se snazim nikoho znich neosidit o zasobu kulek o) ted sem za tou pasazi kde se stane to zemetreseni na ty dalnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Duben 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2011 Projit crysis jako stealth style,bez povsimnuti.To je vyzva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.