nejvetsiborec Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Ach jo, ten MP je opravdu špatný vtip. Jak to někdo můžete hrát, když ta hra skoro nepozná, kdy soupeře trefíte a kdy ne? Navíc naprosto nefukční headshoty, soupeř mě střelí zezadu, já se otočím, dám mu tři jasný headshoty a on mě pak zabije. Nebo soupeř utíká přede mnou, já do něj vystřílim celej zásobník a on se pak otočí a trefí mě dvakrát pistolí do břicha a zabije mě. Grafika je parádní to ano, ale dobrá hra pozná, kdy soupeře trefim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 No s tajtim sem mel taky problemy, ale uz sem si zvikl. Hlavne ty headshoty to je tak vykundeny. Ty mu davas hedky a nic, a on ti da hedku prez zed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigelow Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 cau cau tak crysis 2 me dost chytl i kdyz zezacatku jsem taky nadaval jak je to mozne ze do nej strilim ze bych ho na cary rozkubal a on nic ale pozdeji jsme prisel na to co vse ma vylepsene a ze ma zaply obrany armor mod atd... a uz jsem taky vylepsen a mohu jen doporucit na battla nebo colla to nema ale je to proste futuristicky mp :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 konecne sem se dostal do levelu 12 :D po cca 7 hodinach hrani =)=)=) :D:D:D, no jeste mam kus pred sebou, ale teprv od cca 10 levelu me hra zacala bavit, protoze to je konecne i na supersoldier trochu tezky kvantem nepratel (ono kazdyho mimozemstana chytnout a zabit hodem da zabrat :D:D), ted zrovna musim nahodit nejaky pojistky na odpaleni budovy a paradne se bavim. Ale jak tady pisete, dohraju a jde to pryc... ten nezajem o druhy dohrani mam taky, mozna tak za pul roku na nejnizsi obtiznost, delat blblosti atp... :S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak ja mam lvl 31 a K/D 2.18 a obcas me to taky sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak ja mam lvl 31 a K/D 2.18 a obcas me to taky sere já mám první prestige a na ní level 23(tuším) a K/D asi 1.31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak ja mam lvl 31 a K/D 2.18 a obcas me to taky sere lol ja mluvil o singleplayeru =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 lol ja mluvil o singleplayeru =) Aha, ale my mluvime o MP. Dame nekdy MP ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 jasne, nekdy ho hraju, ale moc me nebavi, planuju az dohraju SP, ze crysis2 prodam dale... nebavi me hlavne z toho duvodu, ze mam stesti na to, ze bud se pripojim do hry, kde si pomalu ani neskrtnu nebo proste moje K/D ratio je za zapas -1milion :D a nebo naopak se pripojim do hry kde sem porad 1. nebo 2. s K/D ratiem +1milion :D nicmene i tak je to po MP nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ze zacatku je to tezky, chce to cas kamo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 lol, tak ještě navíc se mi neodemkl poslední weapon unlock, jen tak dál, jen tak dál. Jedna z nejzabugovanějších her všech dob. Kdy a za co se odemknou poslední zbraně v MP? Jsem na levelu 50 a jaksi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ze zacatku je to tezky, chce to cas kamo :D hlavne me tady nezacni zas poucovat... ty ne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 hlavne me tady nezacni zas poucovat... ty ne . Lol co ti je? Klidek. V Crysis 2 te ocividne muzu poucovat, ja jo ;). A ani sem te jako nejak nechtel poucovat, ale kdyz jsme u toho, tak v crysis 2 te muzu poucovat :). Uz mam v MP nahrano dost casu nato abych si troufl poucovat cloveka, kterej to podle svojich slov moc nehral. Stejne jako ty by sme mohl asi poucovat v MoH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ja narazim na uplne jinou vec nez kdo v cem ma kolik odehrano ... napr vec, kuly ktery jsi dostal ban :D takze tak no. D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 ja narazim na uplne jinou vec nez kdo v cem ma kolik odehrano ... napr vec, kuly ktery jsi dostal ban :D takze tak no. D: ban jsem dostal za OT ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak jsem konecne Crysis 2 dohral na supervojaka, herni doba 10hodin 14minut. A k tomu co se deje na konci, jak jste zde spamovali, ze Crytek nema na dabing blablabla... o tom "rikejte mi Prorok" ... ehm jasny spoiler na treti dil, kdy se bude hrat za Proroka. To to nikdo nepochopil? :D Dyt tam nakonci vsechno vysvetluje ... =) o tom, ze musel "nahrat" sebevrazdu atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Ja si bud myslim ze je to prorok, nebo ze je to alcatrazovo telo ale ovladaho prorok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak jsem konecne Crysis 2 dohral na supervojaka, herni doba 10hodin 14minut. A k tomu co se deje na konci, jak jste zde spamovali, ze Crytek nema na dabing blablabla... o tom "rikejte mi Prorok" ... ehm jasny spoiler na treti dil, kdy se bude hrat za Proroka. To to nikdo nepochopil? :D Dyt tam nakonci vsechno vysvetluje ... =) o tom, ze musel "nahrat" sebevrazdu atp... No nepochopil...jelikoz na zacatku lezi Prophet mrtvej...a to jen tak asi nenahral...je to divny...ale zase zajimavy....skoda jen ze tam neni Nomad z 1ky...a Psycho..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 ajo na zacatku jr prorok mrtvej no MRTVOLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Ten konec jsem uz vysvetloval... nanooblek ma schopnost asimilace tudiz kdyz ho nosil Prorok tak nanooblek prevzal jeho vedomi a kdyz Alkatraz dostal oblecek tak se vedomi Proroka spojilo s Alkatrazovym... A udajne alkatraz nemluvil celou hru protoze utrpel zraneni hlasivek... A na konci prevzal Prorokuv ukol a prezdivku (taky protoze zcasti byl Prorok). A myslim si ze oblecek asimiloval i hlas, takze mel Prorokuv hlas... To je to tak tezky pochopit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 ze za celou hru nebyla zminka o tom, ze Alcatraz stratil hlas? Na druhou stranu, jak Nomad, tak Psycho byly ukecany az hamba v prvnim dile... ono to asi souvisi s tim, ze Alcatraz byla prakticky chodici mrtvola :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Ultimate7th_ Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 no to byl no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Nomad toho tak moc nenakecal... Spise Psycho byl ukecanej, ale to bylo jen dobre, protoze mel docela dobry hlasky a narazky... A jak Alkatraz mohl rict ze ztratil hlas, kdyz ten hlas fakticky nemel? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 no pockej, oblek 22. stoleti, i vlastni defibrilator a varic kafe v nem, ze by tohle nezvladl rict za nej? Vzdyt ten oblek kecal vic nez Psycho i Nomad dohromady =)=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 :D:D to je fakt, obzvlast kdyz hract stridal mody co sekundu :D Jinak nemyslim si ze by oblecek byl az tak hi-tech aby vedel co nositel chce rict :D Prave proto zacal mluvit az se asimiloval s vedomim Proroka... Jinak Nanosuit bude asi snem kazdeho kluka jako transformeri kdysi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.