orgilion Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Sice si koupím origo mam jí i předobjednanou ale doufám že tam nebude ten stupidní online pass.. No jelikož je vydavatel EA kterej bojuje proti bazarovkám jak může tak bych tipnul že tam nějakej druh online passu bude ........... EDIT: I když na netu píšou: Crysis 2 does not use EA Online Pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Mam pocit ze se nekde psalo ze tam nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Pojede ten relejs na liteu 1.5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulik1468624047 Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Z sekce Crysis 2 se stalo docela neco jinyho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ostatne Jako vzdy... zase plno kecu o tom jak hru spustit na flashi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Mas s tim nejaky problem...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Mas s tim nejaky problem...? Myslím, že plno lidí s tím mám problém. Ne jen on. :blejt: Mam pocit ze se nekde psalo ze tam nebude... Taky jsem četl, že by tam online pass být neměl. Crytek proti tomu bojoval. Nerad bych, kdyby si zase musel bratr kupovat online pass. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 No každopádně bude podle mě lepší si počkat. Není tam čeština, takže evropska verze ještě nevyšla. Ta myslím obsahuje polštinu, češtinu a dal nevím .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hra funguje bezproblému i na starším flashi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Dikybohu, alespon to nedopadne jak u assassina kde bylo X stran reseno ap25...jake to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 hra funguje bezproblému i na starším flashi. [ATTACH=CONFIG]12280[/ATTACH] Dekuji ti za rozumnou odpoved, alespon nekdo... Fajn den ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak není to špatný. Máte vždycky několik možností jak projít danou lokaci, buďto rambo stylem (ten už ale na střední obtížnost neplatí) a nebo pěkně okolo nebo nejlíp různými tunely. Grafika je o dost lepší než v mp demu, to sem docela čučel, ale jinak se mi mnohem víc líbila jednička. Bojování v městské zástavbě mi zrovna nevoní :) Samozřejmě předskriptované sekvence vypadají úžasně až filmově. Bohužel největší mínus je ovládání na gamepadu... zlatá myška a klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Tak to jsem zvedavy, pockam si na recenze a mozna koupim...jinak spis casem, mam jine hry na koupi.....Ovladani v mp bylo super, sedlo mi krasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 XBOX verze dohrana a grafika je HODNE orezana proti PC :( Zazitek to ale urco je, ikdyz na ovladaci je to hodne tezke dohrat + CZtitule by se taky hodily ;) Jinak je to No AP 2.5 a dash 12625 (wave 11) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Dohrano? Kolik to ma? Ja slysel ze pry uvod je docela nudny a ze ten za bere tak 5 hodinek, takze casove by to mel byt spis nadprumer, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 AP 2.5? Já tu někde četl že je to Wawe 11, jak to teda s tím je???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 XBOX verze dohrana a grafika je HODNE orezana proti PC :( Hold je tomu uz 5 rokov co je X360 v predaji a vykon HW musi byt nemenny! PC sa da upgradovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 AP 2.5? Já tu někde četl že je to Wawe 11, jak to teda s tím je???? No vsak to ma wave11, co je DB 12625! A co sa tyka ochrany AP2.5, tak ju hra nema, resp. este neidentifikovatelna v DB 12625 :D Wave a AP2.5 su rozdielne zalezitosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ja to hral lechce pres 9hodin, ale PC verzi pokorim rychleji :) Hru bych hodnotil na xku tak 8/10 > moc se TESIM na RETAiL PC verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Dohrano? Kolik to ma? Ja slysel ze pry uvod je docela nudny a ze ten za bere tak 5 hodinek, takze casove by to mel byt spis nadprumer, ne? Zacatek je samozrejme nic moc, tak jak u vsech her, ale jak nabusis nano oblek tak je to jine kafco > SKODA, ze v tu dobu hra konci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Na normal predpokladam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Zacatek je samozrejme nic moc, tak jak u vsech her, ale jak nabusis nano oblek tak je to jine kafco > SKODA, ze v tu dobu hra konci :) To mě se ten začátek strašně moc líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Na normal predpokladam... njn na SOLDIER > na obtiznost VETERAN nemas na ovladaci sanci ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 Ale máš, veteran nebude problém, když jsi na gamepadu zvyklej tak to pro tebe muže být i lehčí než na PC a navíc většina her pro konzole mají takzvaný "autoaim" ne aimbot ale jen takovou mini pomoc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2011 njn na SOLDIER > na obtiznost VETERAN nemas na ovladaci sanci ;) Presne tak.....pro stare zkusene konzolare by to na gamepadu nemel byt problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.