Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ja crysis kupuji kvuli MP a z prvni ruky :D, ale na SP se take tesim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ja crysis kupuji kvuli MP a z prvni ruky :D, ale na SP se take tesim.... No jasny, kazdymu sedne neco jinyho.... a vzhldem k tomu ze na ps3 neni halo, tak chapu ze si chces zahrat i jiny dobry multak nez BF :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Délka hry na rekruta cca 6hodin na normal 9 hodin :) . Celkem příjemná délka,hru jsem dnes dohrál a jsem maximálně spokojen o tom,že MP je suprový jsem se dozvěděl už z dema :). Hře dávám tak 9/10 fakt jsem byl silně překvapen parádní akce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 No jasny, kazdymu sedne neco jinyho.... a vzhldem k tomu ze na ps3 neni halo, tak chapu ze si chces zahrat i jiny dobry multak nez BF :D Killzone ti nic nerika ;) ? I kdyz me se to teda nelibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Killzone ti nic nerika ;) ? I kdyz me se to teda nelibi. Killzone jsem hral a moc me nebral, myslim multak...ikdyz ono na singlu je asi nejlepsi to jak vypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angrestovnik Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Toto je nekonečný boj PCčkářů a Xboxářů kde to je hezčí, mě osobně už to je jedno prodal jsem PC koupil Xbox 360 a hraju to co je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Toto je nekonečný boj PCčkářů a Xboxářů kde to je hezčí, mě osobně už to je jedno prodal jsem PC koupil Xbox 360 a hraju to co je. Spíš boj pskařů a xboxarů, ale to je jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Presne tak je to boj mezi konzolosty....je precepts jasne ze pc na konzole nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No DeSmond, vzpomen si jak jsme se bavily o tom Counter Striku, nebo např WoW (ikdyž ho nenávidim) to je mnohem úspěšnější než většina her na konzole, a co se týče grafiky, konzole nemá na PC :) Hlavně je to věc přesně toho člověka co ho baví víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 prosim vas je rozdil hrat hry na xboxu na HD TV nebo Full HD myslim graficky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No DeSmond, vzpomen si jak jsme se bavily o tom Counter Striku, nebo např WoW (ikdyž ho nenávidim) to je mnohem úspěšnější než většina her na konzole, a co se týče grafiky, konzole nemá na PC :) Hlavně je to věc přesně toho člověka co ho baví víc :) Jo jenze ja jsem proste clovek, co da raci prednost ovladaci, kde mas vsechno po ruce pred velkou televizi..nic se neseka a vsechno jede jak ma....a otazku uspechu je raelativni...jasne ze wow je uspesnejsi nez vetsina her na konzole, ale to je extrem, nejen ze to je fenomen ale pc je v podstate jedina platforma, ktera nabizi MMORPG...takze to je zrovna hra kterou na konzoli mit nebudes, me osobne to nevadi, zahral jsem trial a zahodil :) a CSko si taky odpustim, ikdyz posledni dobou nas na to s kamaradam dost svedej prsty.... prosim vas je rozdil hrat hry na xboxu na HD TV nebo Full HD myslim graficky? Je, tedy na graficky, ae vsechno je ostrejsi :) Ale zalezi taky dost na typu televize, displeje atd....takze nektere HD telveize vypadaj skoro lip nez full hd :) A je taky nutne pozorovat z vetsi dalky abys docenil rozdil....pravda je ovsem takova ze vetsina her stejne full hd rozliseni nepodporuje, takze si vystacis s hd televizi, ja bych ale svoji full hd televizku nikdy za nic nevymenil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Myslím že žádná hra na konzole nepodporuje FullHD, jinak myslim že dēláš docela slušnej off-topic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Myslím že žádná hra na konzole nepodporuje FullHD, jinak myslim že dēláš docela slušnej off-topic... :D:D:D a ty si rikas ze hraje na PS3/Xboxu a pustis sem takovou sra*** :D :D takze zadna hra nejede ve FULL HD podle tebe jo? :D :D no tak to asi hrajes na CRT telce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Myslím že žádná hra na konzole nepodporuje FullHD, jinak myslim že dēláš docela slušnej off-topic... Neni pravda je jich malo, ale jsou.....a zrovna ty povidej neco o OT (zda se mi ze posledni dobou jsme mi dva spolu s ulimatem nejvetsi OTckari :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 No tak jsem se spletl :) Žil jsem v domění že hry na konzole jsou jen HD, tak hold se stalo, né každej ví všechno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Jo jenze ja jsem proste clovek, co da raci prednost ovladaci, kde mas vsechno po ruce pred velkou televizi..nic se neseka a vsechno jede jak ma....a otazku uspechu je raelativni...jasne ze wow je uspesnejsi nez vetsina her na konzole, ale to je extrem, nejen ze to je fenomen ale pc je v podstate jedina platforma, ktera nabizi MMORPG...takze to je zrovna hra kterou na konzoli mit nebudes, me osobne to nevadi, zahral jsem trial a zahodil :) a CSko si taky odpustim, ikdyz posledni dobou nas na to s kamaradam dost svedej prsty.... Já mám PC na tv, drátovej ovladač od xka, grafika lepší a nic se netrhá žádný problémy s vypalováním a patchováním :D Docela jsem rád, že jsem xko prodal, ale taky to byly dobrý časy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Já mám PC na tv, drátovej ovladač od xka, grafika lepší a nic se netrhá žádný problémy s vypalováním a patchováním :D Docela jsem rád, že jsem xko prodal, ale taky to byly dobrý časy :/ Taky reseni, ale do pc musis preci jen vrazit vic.....krom toho xbox je pro me i neco vic...mam tam plno kamaradu se kteryma rad zahraju...mozna na to mam jiny nazor i proto, ze kupuju originalky...ale taky si obcas rad zahraju na pc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Taky reseni, ale do pc musis preci jen vrazit vic.....krom toho xbox je pro me i neco vic...mam tam plno kamaradu se kteryma rad zahraju...mozna na to mam jiny nazor i proto, ze kupuju originalky...ale taky si obcas rad zahraju na pc :) jak se to vezme, když si vzpomenu na všdchny ty flashe, koupě hdd, výměna mech. 2x :D tuna dvd, tak pc je levnější koníček :D ale konzole je konzole :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Kluci prosimvas a nevite kolik bude map na MP?Doufam ze dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkmatchCZE Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Hraju ted na PS3 a je to super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Taky reseni, ale do pc musis preci jen vrazit vic.....krom toho xbox je pro me i neco vic...mam tam plno kamaradu se kteryma rad zahraju...mozna na to mam jiny nazor i proto, ze kupuju originalky...ale taky si obcas rad zahraju na pc :) Ja sem taky driv hral na PC, ale pak sem ho zahodil koupil konzoli ! Spravna cesta :), uz bych to nechtel dat z5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Kluci prosimvas a nevite kolik bude map na MP?Doufam ze dost. 12 myslis, 12 jich je ohlasenejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 jak se to vezme, když si vzpomenu na všdchny ty flashe, koupě hdd, výměna mech. 2x :D tuna dvd, tak pc je levnější koníček :D ale konzole je konzole :p V takovym pripade te piratstvi prijde temer fraz nez hrani originalek :) Ja sem taky driv hral na PC, ale pak sem ho zahodil koupil konzoli ! Spravna cesta :), uz bych to nechtel dat z5. Přesně tak, konzole je prostě pohodlnejsi a "socialnejsi" :) Hrozne rad se na tohle tema pru s kamarady, kteri zastavaji jine nazory :) BTW. Ultime, zkus pouzivat tlacitko upravit, nejsi tu zas tak novej abys tohle delal (a ted to nemyslim zle :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 V takovym pripade te piratstvi prijde temer fraz nez hrani originalek :)Přesně tak, konzole je prostě pohodlnejsi a "socialnejsi" :) Hrozne rad se na tohle tema pru s kamarady, kteri zastavaji jine nazory :) BTW. Ultime, zkus pouzivat tlacitko upravit, nejsi tu zas tak novej abys tohle delal (a ted to nemyslim zle :)) jj sry :) , sem byl linej :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 tak po pár minutách hraní musím říct,že dobrý! super soundtrack! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.