Desta Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Vše funguje bez problémů. parada Windows 7 64bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desta Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Nemec30 pise ohledne Stealt managera. Kde to sosnu pls. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Takže kdo hledáte/chcete stealt manager, tak jsem vám ho uploadnul, podívejte se na 1.stránku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsha Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 tak me to beha nejak podivne, na psstore se dostanu, na psHome ne a napise to network error The connection to the server was lost D4001 a hry online si nezahraju coz je nejdulezitejsi.. a prihlaseny jsem, tak to by me zajimalo kde je zakopany pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Sem zvedavej kdy vsichni dostanem banany nebo nam to blocknou....aspon bude prdel , ale maka to hezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 nic ve zlym, ale kdyz vidim tvuj PSN a trofeje z Killzone 3 10dnu pred vydanim, tak bych se ani nedivil, ze bych dostal BAN:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 pozn. pokud chcete byt jen online na psn zavrete charles (stejne vam nic jinyho nezbyva pokud nemate hacklou verzi charles. Po 30min se sam ukonci) ale pokud chcete hrat i online musite nechat spusteny charles i dns! (musite si sehnat crack na charles) VYZKOUSENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ok přidám to zítra do návodu... Ja ji mám cracklou od zacatku tak jsem to nepostřehl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 ja taky ne bylo mi to divny neco mi slo online a neco ne... tak jsem zkusil nechat ten charles zapnuty a voila! zadny problem s online hranim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsha Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 v tom PS3DNS.exe mi naskakuje deu01.PS3.update.playstation.net misto feu01.PS3.update.playstation.net, to je asi spatne ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat nešlo by udělat že by to někdo kdo už to má udělané a funguje mu to upnul to někam a ostatní co tomu moc nerozumí to nahrali někam do ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsha Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 muze sem nekdo dat charles full verzi pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varinek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 muze sem nekdo dat charles full verzi pls Omg lidi zkuste taky na neco prijit sami...na co je youtube ?? na co je strejda google ??:roll::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ahoj chtěl bych se zeptat nešlo by udělat že by to někdo kdo už to má udělané a funguje mu to upnul to někam a ostatní co tomu moc nerozumí to nahrali někam do ps3 ? takhle jednoduchy ti to neudelame (u vetsiny kroku to nejde) musis se snazit takze tady mate http://www.uloz.to/7886127/charles-setup-patcher-by-painhacker-rar (charles + crack) a jinak vse tu je napsany GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak hotovo za 10 minut akorát s jinym návodem. Ale i tak děkuji za odpovědi. ! A ještě mam dotaz ten Stealt Rogero Manager 3.55 z první stránky tak mě některé hry nejdou spustit a třeba v Gaia Manageru to jde. Nevíte čim to muže bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsha Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 klela podle jakeho navodu si to delal? muzes mi sem hodit odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 já furt bez úspěchu, DNS reaguje a píše redirecting ale charles mlčí no..co nadělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 v Charlesu pri prvnim spusteni musis dat Allow a jinak musis mit samozrejme charles nastaven to znamena nakopirovat config Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 no jako ten soubor se kopíroval z toho PSN Update Bypass a vše ok no, prostě podle návodu jsem to udělal dvakrát a žádný allow se mi tm nezobrazovalo, v návodu jo no..=/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 tak mas mozna pustenej skype jednou me to uplne rozhodilo proc to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 no skype jsem neměl zapnutej ani icq..a logni se tm ať ti mohu napsat, už nwm co s tím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 klela podle jakeho navodu si to delal? muzes mi sem hodit odkaz Podle tutoho je tam i video a je to hoodně jednoduché. A nepotřebuješ žádnej PS3DNS ani Charlese stačí pouze Fuck PSN v0.4 máš tam odkaz na to. A zatim všechny hry mi šli po netu. http://www.ps3hax.net/2011/02/drizzt-releases-fckpsn-0-3-another-method-to-bypass-3-55-update/#axzz1E8O48iKJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zkoušel jsem to přes ten fuckpsn ale v testu mě to píše připojení na psn failed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zkoušel jsem to přes ten fuckpsn ale v testu mě to píše připojení na psn failed. Jestli chceš tak mi dej ICQ a já ti to budu říkat jak sem to udělal já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ten návod je o trochu lehčí, ale pořád je to samý. Místo Charles, tam máš fuckPSN a PS3DNS, co čtu taky musíš spustit. Takže změna z Charles -> fuckPSN a pro volnou flash tam nepoužiješ AsbestOS, ale dev_blind. Takže je to stejný, akorát jiný programy a ještě nepoužiješ certifikát z Charles, ale ten co tam je ke stažení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.