Geobba Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2011 aRMy-K to nejspíš myslel tak, že po Full Formatu budete mít v PS3 pořád všechny účty. Ověřeno. Samo sebou, že po výměně HDD to tam nebude. :D Citovat
Dallasek Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2011 3dmaya napsal: Tak koukam ze Lukaso je asi matka tereza a pracuje v "PR u Sony" Pak je tu druhej borec Legion kterej porovnava jablka s hruskama. Filmovy studio bude mit asi rozdilny naklady na vyrobu filmu nez herni studio. Takze je naprosto uhozeny srovnavat vydelky. Pravda je ta ze KAZDEJ v tomhle vlakne nekdy neco z netu stahnul. Je jedno v ktery oblasti ale KRADEME TU VSICHNI. I v tom studiu naklady na vyrobu filmu nebo desky jsou a stazenim je okradate, zejmena vy dva vyse jmenovani. Nekdo taha z netu hudbu, nekdo filmy a jinej zase gamesy. Jedno maji spolecnyho vsichni - kradou co jim nepatri. Tak prosim vas zavrete huby a zamette si pred svyma prahama....Ted ocekam kecy ze v pc mate vsechno legalne, popripade jenom dema, hudbu pouze od autoru co publikujou na netu zdarma a na fimy radeji necumite.... BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napsal jsi to výstižně :ok: Citovat
Hawkie Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2011 Geobba: Nebudou. Protože jsou na hdd. Citovat
totypsyto Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Koupit hru v bazaru je horší, než-li ji skopírovat. Citovat
Geobba Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Hawkie napsal: Geobba: Nebudou. Protože jsou na hdd. Co to kecáš, panebože.... jsem v tom únoru sám Full Format dělal tak vím ne?! Všechny 3 účty tam zůstaly. Asi určitě jsou na HDD, ale formátem přes XMB menu se nesmažou. Nejspíš to mají nějak ošetřený. Kdybys to formátoval v PC, tak ti to smaže všechno. Citovat
Hawkie Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Geobba: Jo, máš pravdu. Jenom jsem nevěřil tomu, že u Sony už ani formátování nedělá, co by mělo. Účty mi zmizely, protože jsem měnil HDD. Citovat
JackaL1468625240 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 19, 2011 Dallasek napsal: BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napsal jsi to výstižně :ok: Jen upřesnění: u nás stažení hudby nebo filmu pro svou potřebu NENÍ nelegální (není to krádež) a stažení SW (kde patří i gamesy) nelegální JE. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.