Geobba Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 aRMy-K to nejspíš myslel tak, že po Full Formatu budete mít v PS3 pořád všechny účty. Ověřeno. Samo sebou, že po výměně HDD to tam nebude. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Tak koukam ze Lukaso je asi matka tereza a pracuje v "PR u Sony" Pak je tu druhej borec Legion kterej porovnava jablka s hruskama. Filmovy studio bude mit asi rozdilny naklady na vyrobu filmu nez herni studio. Takze je naprosto uhozeny srovnavat vydelky. Pravda je ta ze KAZDEJ v tomhle vlakne nekdy neco z netu stahnul. Je jedno v ktery oblasti ale KRADEME TU VSICHNI. I v tom studiu naklady na vyrobu filmu nebo desky jsou a stazenim je okradate, zejmena vy dva vyse jmenovani. Nekdo taha z netu hudbu, nekdo filmy a jinej zase gamesy. Jedno maji spolecnyho vsichni - kradou co jim nepatri. Tak prosim vas zavrete huby a zamette si pred svyma prahama....Ted ocekam kecy ze v pc mate vsechno legalne, popripade jenom dema, hudbu pouze od autoru co publikujou na netu zdarma a na fimy radeji necumite.... BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napsal jsi to výstižně :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Únor 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2011 Geobba: Nebudou. Protože jsou na hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Koupit hru v bazaru je horší, než-li ji skopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Geobba: Nebudou. Protože jsou na hdd. Co to kecáš, panebože.... jsem v tom únoru sám Full Format dělal tak vím ne?! Všechny 3 účty tam zůstaly. Asi určitě jsou na HDD, ale formátem přes XMB menu se nesmažou. Nejspíš to mají nějak ošetřený. Kdybys to formátoval v PC, tak ti to smaže všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawkie Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Geobba: Jo, máš pravdu. Jenom jsem nevěřil tomu, že u Sony už ani formátování nedělá, co by mělo. Účty mi zmizely, protože jsem měnil HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackaL1468625240 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napsal jsi to výstižně :ok: Jen upřesnění: u nás stažení hudby nebo filmu pro svou potřebu NENÍ nelegální (není to krádež) a stažení SW (kde patří i gamesy) nelegální JE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.