Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Login - mam automaticky - vypnuty. Zapnu konsoli a najedu do Game a hele info o novych hrach ... s toho jde strach. Projistu jsem z PSN pripojeni odmazl : heslo ,proste bez hesla se to snad nepripoji. Tedka me napadlo ,kdyz budu hrat hru a hra me napise je novej UPDATE ... to by taky kluci zjistily,ze mam CFW ? Vsechno chce svuj cas. Zatim bych to resil stahovani z te jedne stranky tak tam upladuji updaty,demicka atd . .. proste byt porad offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Login - mam automaticky - vypnuty.Zapnu konsoli a najedu do Game a hele info o novych hrach ... s toho jde strach. Projistu jsem z PSN pripojeni odmazl : heslo ,proste bez hesla se to snad nepripoji. Tedka me napadlo ,kdyz budu hrat hru a hra me napise je novej UPDATE ... to by taky kluci zjistily,ze mam CFW ? Vsechno chce svuj cas. Zatim bych to resil stahovani z te jedne stranky tak tam upladuji updaty,demicka atd . .. proste byt porad offline. Pokud ti hra oznámí, že má update a chce ho stáhnout, tak budeš připojený k PSN docela určitě. Tak mě napadlo, nepleteš si automatický login uživatele (tzn. se jménem, kde vidíš trofeje, savy, apod) a login k PSN? To jsou totiž dvě rozdílné věci. Zkus zakázat připojení, jak jsem před chvílí editoval, pak se aspoň u mě nejde připojit k PSN vůbec, to by mělo být bezpečné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Pokud ti hra oznámí, že má update a chce ho stáhnout, tak budeš připojený k PSN docela určitě.Tak mě napadlo, nepleteš si automatický login uživatele (tzn. se jménem, kde vidíš trofeje, savy, apod) a login k PSN? To jsou totiž dvě rozdílné věci. Zkus zakázat připojení, jak jsem před chvílí editoval, pak se aspoň u mě nejde připojit k PSN vůbec, to by mělo být bezpečné. Hry maji update i uvnitr BR !! Kdyz stahnete hru mate tam slozku UPDATE! tzn ze s timhle nesouhlasim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hry maji update i uvnitr BR !! Kdyz stahnete hru mate tam slozku UPDATE! tzn ze s timhle nesouhlasim! To se s největší pravděpodobností jedná o update FW konzole, ne samotné hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 @ quicksilver bez do network settings a dej internet connection disabled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jsou tam myslim 2 ruzna prijpojeni.Jedno je asi pripojeni k netu tak i psn ? A duhy je neco jako home pripojeni mezi pristroji ? V Game jak se pohybujes jak jsou trofeje je tam slozka : Playstation Store - Kdyz necham kabel ... zobrazujou se me nove hry. Ja jsem projistotu jak jsem uz uvedl smazl u toho logu : heslo. Kabel uz asi bude muset byt odpojen.Je fakt,ze update si to taha z PSN.To je hodne blby :_( Mno treba to nekdo zkusi a pak napise jak dopadl :D // Tak tak ve slozce ve hrach co je UPDATE / pouze obsahuje FW na ktere hra bezi tu slozku normal mazat !!! Mno asi budu proste hry tahat pres Externi disk a kdyz bude nejaky update bud pouzivat vyhledavaci aplikaci.Myslim,ze uz je novejsi verze 1.5 nebo tak nejak co hleda veci na psn. Popripade tu upravenou stranku PSN kde to lze tahat na disk a pak pres flashku do ps3.A jinak pockat co bude dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Nemyslim, že updaty her se tahají z PSN. ja k PSN nejsem loglej vůbec a updaty se mi normálně stahujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ne, to jsem nemyslel. První je zalogování uživatele. To ještě připojený k PSN (netu) nejsi. Pak se připojíš k PSN. A nakonec se ještě loguješ do Playstation Store (to ale automatické není nikdy). Ty potřebuješ odstranit krok dva. Jak, to jsem už napsal. IMO zakázat v nastavení připojování k netu je nejlepší způsob. pisina: a z čeho by se přesně tahaly updaty her, když ne z PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ja jsem tam mel v nastaveni - Automaticke pripojeni - vypnuto.A jinak e-mail a heslo na pevno.Stacilo dat akorat rucne - pripojit na psn. Tak lidi uvidime jak to bude s updatama ,kdyz to nepujde a i za to budou davat ban tak hold proste obcas kouknout a stahnout rucne nic jineho me nenapada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ne, to jsem nemyslel. První je zalogování uživatele. To ještě připojený k PSN (netu) nejsi. Pak se připojíš k PSN. A nakonec se ještě loguješ do Playstation Store (to ale automatické není nikdy). Ty potřebuješ odstranit krok dva. Jak, to jsem už napsal.IMO zakázat v nastavení připojování k netu je nejlepší způsob. pisina: a z čeho by se přesně tahaly updaty her, když ne z PSN? jo, máš asi pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Panove na pns maji udržbu tohle to vyhodi na pc při přihlaseni překlad: Údržba stránek Oznámení The server is currently down for maintenance. Server je v současné době z důvodu údržby. We apologize for the inconvenience. Omlouváme se za vzniklé potíže. Please try again later. Zkuste to prosím později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 takze odted se panove s cfw radsi neprihlasujte... a nezapomente v network settings zakazat pripojeni k netu ;) (jen kamaradska rada) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Copak o PSN ten at si nechaji ja se spis jen bojim aby me pak hry sli.To by me pritelkyne dala,kdyby jsme si nemohli zahrat Little big planet :_( Ja uz jsem si bloknul Xbox360 vlastni blbosti ,kdyz jsem hral pres pc nastaveni a nechtene restatoval xko ... slo to pekne online pres xbox server a ban byl na svete .-) Lidi chodte sem : http://www.psxstore.com/ Nejlepsi PSN online :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Už to nebude jako u PSP, kde to SONY bylo jedno, tet už jen mažu stopy z PSN na HDD a zase offline:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 podle mě ten kdo neni přihlášeny na PSN a má povoleny net v PS3 tak ban dostat nemuže , to by si sony muselo samo hrát na hackery a nejakým zpusobem se dostavat do vaší PS3 a následně jí prohledavat (což nesmí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Souhlasím, tak by to mělo být. A kdo se vážně fest bojí, tak bude muset vytáhnout kabel z PS3 a jet offline. Dostat data z off-line přístroje už zavání spíš magií. Hry se na HDD dají dostat i jinak, než přes FTP, ne? Třeba připojit HDD k PC a prostě překopírovat? Nemám CFW, takže tohle fakt hádám, přesně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak tak a nebo si sehnat externi disk 2.5 - a tahat to tam pres manager.Ono to lita rychlosti asi stejne jen pres FTP je to takove pohodlicko .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak přes FTP to tam dostanete napřímo po kabelu, to nemá s internetem nic společnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Dokud ten BAN nedostanu, budu delat jako ze neexistuje.. :P Sony obcas moc keca...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Dokud ten BAN nedostanu, budu delat jako ze neexistuje.. :PSony obcas moc keca...:) Pokud chceš CFW, tak v podstatě nemáš co ztratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Pokud je ten systém takhle otevřenej tak bych se vůbec nedivil, kdyby do CFW přibylo něco jako "pirate network" a hrálo se přes nějaký privátní servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
/Sm@jD/ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zapomeli jste na jednu vec pokut s tou stahlou hrou se nepripojim na net a nebudu chtit hrat multiplaer tak nedostanu zadej ban......takze pokud budu si chtit zahrat po netu nejakou dobrou gamesku priklad cod mw2 nebo killzone nebo granturismo 5 tak si tu hru koupim ale pokud si chcu zahrat nejakou hru co neni nic moc po netu nebo nema zadnej multiplaer tak si to spis stahnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Si delate prdel ted mi prisel mail od Sony ze mam hacklou PS3 a at toho necham xD Important: Access to the PlayStation®Network and Access to Qriocity Services Notice Unauthorized circumvention devices for PlayStation®3 system have been recently released by hackers for the PlayStation®3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software. Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation®3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation®Network/Qriocity and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws. A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation®3 system. Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation®3 system. Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation® Network and access to Qriocity services through your PlayStation®3 system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 zapomeli jste na jednu vec pokut s tou stahlou hrou se nepripojim na net a nebudu chtit hrat multiplaer tak nedostanu zadej ban......takze pokud budu si chtit zahrat po netu nejakou dobrou gamesku priklad cod mw2 nebo killzone nebo granturismo 5 tak si tu hru koupim ale pokud si chcu zahrat nejakou hru co neni nic moc po netu nebo nema zadnej multiplaer tak si to spis stahnu.... Ehm, to že na CFW budeš hrát originální hru ti asi moc nepomůže, jde o to, že máš CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Si delate prdel ted mi prisel mail od Sony ze mam hacklou PS3 a at toho necham xDImportant: Access to the PlayStation®Network and Access to Qriocity Services Notice Unauthorized circumvention devices for PlayStation®3 system have been recently released by hackers for the PlayStation®3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software. Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation®3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation®Network/Qriocity and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws. A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation®3 system. Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation®3 system. Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation® Network and access to Qriocity services through your PlayStation®3 system. Tak to je mazec :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.