corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Si delate prdel ted mi prisel mail od Sony ze mam hacklou PS3 a at toho necham xDImportant: Access to the PlayStation®Network and Access to Qriocity Services Notice Unauthorized circumvention devices for PlayStation®3 system have been recently released by hackers for the PlayStation®3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software. Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation®3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation®Network/Qriocity and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws. A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation®3 system. Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation®3 system. Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation® Network and access to Qriocity services through your PlayStation®3 system. Tak ja sem taky nenapadnej jak slon na pousti... mam spustenej online multiMAN, syncoval sem si trofeje z Killzone 3 xD ale stejne je to prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 lol nezavidim :D :lol: ser na ně :D jestli nevěděj tvoji adresu tak s tebou nic neudělaj :D teda bannou ti ps3ku ale soudně ne podle mě jsi jeden z milionu a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 lol nezavidim :D :lol: ser na ně :D jestli nevěděj tvoji adresu tak s tebou nic neudělaj :D teda bannou ti ps3ku ale soudně ne podle mě jsi jeden z milionu a víc Jeste mi ale davaj sanci, nez me pridou oddelat xD .... EDIT: Koukam na psx scene to klukum chodi tky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 honzaik: ty seš taky expert tyvole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak ten ban se vztahuje jen na PSN a tam stejně nebudeš chodit. Teď si lidi prostě musí vybrat. Jinak už se to řeší na všech fórech // Lidé z celého světa hlasí, že už to začalo: chyba 8002A227=ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 pisina: v podstatě je teď situace jako na xboxu... výhoda teď bude že zabanovaný PS3ky budou levný, takže si člověk, co má PS3 na onlinu může koupit ještě jednu zabanovanou a na tom pařit pálenky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 pisina: v podstatě je teď situace jako na xboxu... výhoda teď bude že zabanovaný PS3ky budou levný, takže si člověk, co má PS3 na onlinu může koupit ještě jednu zabanovanou a na tom pařit pálenky... Jak říkáš. mě to absloutně netrápí, on-line nehraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Nejvic me sere to jak sem se sral s tim aby mi slo online :D no nic cfw de pryc (preferuju online hrani)....ale bylo to hezkejch par tejdnu ne? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jak říkáš. mě to absloutně netrápí, on-line nehraju Me jen trapi, ze teoreticky moje PS3, jestli dostane BAN, coz se nedozvim protoze se uz neprihlasim, nebude schopna bejt nikdy legalizovatelna kdybych si to rozmyslel :) Ale tk co uz, bych si kdyztak koupil novou...stejne preferuju neplatit za hry, nez po sobe strilet online... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Me jen trapi, ze teoreticky moje PS3, jestli dostane BAN, coz se nedozvim protoze se uz neprihlasim, nebude schopna bejt nikdy legalizovatelna kdybych si to rozmyslel :)Ale tk co uz, bych si kdyztak koupil novou...stejne preferuju neplatit za hry, nez po sobe strilet online... Hele, až ta legalizace na tebe příjde, tak zkusíš a uvidíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak jsem to dostal taky akorat tam mam blbej e.mail.Takhle muze Sony ke me prijit domu .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Já bych se šel podívat, jestli už nestojej za dveřma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hele a neposilaj nahodou tohle vsem registrovanym uzivatelum ??? Docela by me zajimalo co prislo ten co hrajou legal ? .) Mno asi smazu email ma lide.cz udelam si novej i na FB .) Tohle je hodne divny .... ??? Pritom se tam prihlasim a vidim svuj nick ,ale nemuzu na profil a menit udaje. // Předchozí účty webu eu.playstation.com již nejsou platné a budete se muset přihlásit níže pomocí ID sítě PlayStation Network. Jakmile se přihlásíte, budete moci přesunout údaje ze svého starého účtu a nastavit svůj vlastní profil na webu eu.playstation.com. Pokud nemáte ID sítě PlayStation Network, zaregistrujte se klepnutím na Vytvořit účet. // Neco me rika,ze uz se tam nemuzu dostat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Hele a neposilaj nahodou tohle vsem registrovanym uzivatelum ??? Docela by me zajimalo co prislo ten co hrajou legal ? .) Mno asi smazu email ma lide.cz udelam si novej i na FB .) Zbytecna paranoia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Quik: ne, neposílaj ;) ... a to myslíte vážně, že se bojíte že přijdou k vám před barák? ... :D a kdo by k vám jako přišel? Někdo ze Sony Czech? myslim že ti by se na to vysrali, stejně jako každej čech, objíždět takdy republiku a hledat puberťáky :D ... nebo nějakej japonskej ninja?.. :D ... hoši dík, dneska budu usínat s úsměvem na tváři :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 tak zatim se taky neodvazim jit na psn v ps3 ale zkusil jsem se prihlasit zde: http://cz.playstation.com/ a ucet jede v pohode. Takze se zda, ze banuji jen konzole a ucty nechavaji napokoji (stejne jako xbox) btw ucet jsem na sve konzoli deaktivoval cca dnes ve 21h tak jestli to neni tim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Lukez: Sony je vážená společnost, tohle se děje otevřeně, takže by přišel spíš samuraj, než ninja. Jinak za sebe můžu říct, že mě nepřišlo nic. Ani na konzoli, ani na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ano to same doslo dnes i me ... Ale at uvazuju jak uvazuju .. kdyz mam 3.55 cfw tak prece muzu byt pripojenej k netu ... ale nepouzivat zadne sluzby ktere se stahuji s PSN ne ? Game update neni prez PSN nebo ano ... ? protoze nemusite byt prihlaseni pri stahovani aktualizace do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 ulipek: zkus tuto otazku polozit zitra kolem polednich hodin az to vyzkousis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak uz si pro me prisli..sbohem chlapi Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Jeste malej vtip ja jsem na ps3 reglej na psp :D Uz jsem se tam dostal a mazu si u Sony ucet ...snad to pomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klela Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak uz si pro me prisli..sbohem chlapi Uploaded with ImageShack.us Tobě bych se ani nedivil když máš trofeje Killzone 3 když ta hra vychází 22.2 :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ano to same doslo dnes i me ... Ale at uvazuju jak uvazuju .. kdyz mam 3.55 cfw tak prece muzu byt pripojenej k netu ... ale nepouzivat zadne sluzby ktere se stahuji s PSN ne ? Game update neni prez PSN nebo ano ... ? protoze nemusite byt prihlaseni pri stahovani aktualizace do hry Pleteš si Playstation Network a Playstation Store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ne on mysli jen patche, na ty PSN ani Store nepotrebujes, kdyz sou tak se stahnou i kdyz mas proste jen pripojenej net na jakymkoliv FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tedka jsem prave zmenil e.mail tak snad me to pomuze ,spis uz ho maji nekde uschovany ? Mno nic na rychlo mazu profil at je klid a udelam si novej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.