Panther Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak bany jsou ohlaseny a zajima me jak to budete resit popr jak se zachovate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pisina1 Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak, půjdu zpátky na OFW, zformátuju HDD, najdu si ceny všech her co jsem tam měl, nějak to zprůměruju a pošlu to Sony na účet, samozřejmě s omluvou. Ale v češtině, oni mi hry taky nepřekládají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Tak, půjdu zpátky na OFW, zformátuju HDD, najdu si ceny všech her co jsem tam měl, nějak to zprůměruju a pošlu to Sony na účet, samozřejmě s omluvou. Ale v češtině, oni mi hry taky nepřekládají. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S4m0s Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 to je blbeeec :D pisina zabil :D:D:D todle neuděláš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narutojus Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Co má dělat každý lékař (tedy nejen psychiatr)? Prvním krokem, abychom mohli vůbec depresi léčit, je na ni pomyslet! Z klinických příznaků (více v článku Jaké známe poruchy nálady a výpovědi pacienta by měl dobrý lékař také načrtnout jakousi "mapu života" pacienta, kde zhodnotí, jaké události mohou mít vliv na rozvoj deprese a udržovat ji, nebo naopak také zvážit, o co se může pacient opřít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schimpy Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 pisina1 - správny prístup ;) ja asi spálim samotné PS3 a vrátim sa na PC :) Ale v skutočnosti nespravím nič, ostanem na CFW 3.55. Online hranie aj tak nevyužívam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Tak, půjdu zpátky na OFW, zformátuju HDD, najdu si ceny všech her co jsem tam měl, nějak to zprůměruju a pošlu to Sony na účet, samozřejmě s omluvou. Ale v češtině, oni mi hry taky nepřekládají. nebylo by lepší rovnou spáchat sebevraždu :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turok1468625206 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 kdyžmě zabanujou,tak si necham PS3 na hraní offline apořídim si buď novou PS3 a nebo si koupim Xbox na online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 The.ZERO Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Turok : na xboxu se online hrani plati .Coz mi hodne vadi.Na xbox jedine na hrani palenek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Notice: Unauthorized circumvention devices for the PlayStation®3 system have been recently released by hackers for the PlayStation®3 system. These devices permit the use of unauthorized or pirated software. Use of such devices or software violates the terms of your "System Software License Agreement for the PlayStation®3 System" and the "Terms of Services and User Agreement" for the PlayStation®Network/ Qriocity and its Community Code of Conduct provisions. In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws. A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation®3 system. Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation®3 system. Failure to do so will result in termination of your access to the PlayStation®Network and access to Qriocity services through your PlayStation®3 system. This email has been delivered from a send-only address. Please do not reply to this message. If you have any questions, contact Consumer Services using the following link: http://playstation.innovyx.net/r?xnHllqnEcvqJHvEHWclHvcnqTlv LEGAL "PlayStation", "PLAYSTATION", and the "PS" Family logo are registered trademarks of Sony Computer Entertainment LLC. © 2011 Sony Computer Entertainment America LLC. 919 E. Hillsdale Blvd., Foster City, CA 94404 Tohle mi poslal Sony na email :D Děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D A co udělám ja s CFW v PS3 no asi tohle zaplatil jsem jim za to nekřestanské peníze a podle mě je to už můj majetek nevím že bych někde četl že je to jen pronájem PS3 takže si sním budu dělat co chci asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 TonyLee Jenže PS3 oficiálně není tvůj majetek. FW v něm a obecně software je majetek Sony, který ty tím poškozuješ, nehledě na to, že Sony má v licenčním ujednání to, že PS3 NESMÍŠ nijak upravovat - a to porušuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 TonyLeeJenže PS3 oficiálně není tvůj majetek. FW v něm a obecně software je majetek Sony, který ty tím poškozuješ, nehledě na to, že Sony má v licenčním ujednání to, že PS3 NESMÍŠ nijak upravovat - a to porušuješ. Legione a právě proto máme CFW a ten už sony neni to je jako bys řekl že si nesmíš dát jinej system do PC než Windows ale já bych si tam dal třeba Linux..Jinak když budu chtít tak si z konzole udělám topinkovač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Legione a právě proto máme CFW a ten už sony neni to je jako bys řekl že si nesmíš dát jinej system do PC než Windows ale já bych si tam dal třeba Lynux..Jinak když budu chtít tak si z konzole udělám topinkovač :D Je jedno, co ty chceš, je důležité, s čím si souhlasil s koupí a používáním PS3. (A piš prosím LInux správně) U pc to je trochu jinak, tam se to prodává do komplet vlastnictví, PS3 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Však to taky můžeš. Ale při registraci na PSN jsi souhlasil s jistými podmínkami, které teď s CFW porušuješ. A právě proto te teď může Sony zabanovat. Off-line si dělej, co chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Však to taky můžeš. Ale při registraci na PSN jsi souhlasil s jistými podmínkami, které teď s CFW porušuješ. A právě proto te teď může Sony zabanovat. Off-line si dělej, co chceš. Jen pro upřesnění já jsem s CFW nehrál online a ani jsem tam nelezl celou dobu jsem jen offline :) Legion dík " opraveno " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MacaFCB Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 zajímalo by mě jak budete s CFW řešit případnou reklamaci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ale už registrací PS3 účtu (ne PSN, online, ale offline účtu přímo v PS3) jsi souhlasil s podmínkami, které teď porušuješ. Sony by tě teď mohla teoreticky i komplet zabanovat (i konzoli), ale to ti nemohou udělat ani dokázat, takže banují PSN účty. Teoreticky ale v budoucnu mohou banovat i konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ps3 když odejde tak je to YLOD na 99.9% a to ti stejně pošlou new PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Pokud jsi nebyl nikdy v minulosti na PSN s CFW, mail by jsi neměl dostat. A tím myslím s odpojeným kabelem, ne jen "nepřihlášený" k PSN, jak se možná ukazuje, být nepřihlášený nestačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ale už registrací PS3 účtu (ne PSN, online, ale offline účtu přímo v PS3) jsi souhlasil s podmínkami, které teď porušuješ. Sony by tě teď mohla teoreticky i komplet zabanovat (i konzoli), ale to ti nemohou udělat ani dokázat, takže banují PSN účty. Teoreticky ale v budoucnu mohou banovat i konzole. To už by fungovalo dávno když je venku JB ne ? a proč se to nestalo už na Xku ? SONY prostě s**e že jim někdo hacknul to co podle nich hacknout nepůjde :D Dostal jsem email proto že jsem jednou při zamrznutí konzole pak nechtěně odeslal zprávu o zamrznutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Vždycky je lepší použít systémové řešení (zabránění JB jako takového), než silové řešení. JB, co jsem se díval byl poměrně snadno "opravitelný" novým FW. Nové hry také měly problémy, co si vzpomínám, GT5 jeden čas nešlo na JB spustit. CFW už ale tak snadný úkol není, tak se hold muselo přistoupit na razantnější opatření. Stejně ale nevíš, zda se tato akce už neplánuje nějakou dobu, IMO ano, chvíli to prostě trvá, než se připraví. Ad mail: njn, to se pak nediv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Sere to každýho, ale MS na tom staví - konzole se prodávaj, hry taky, všichni jsou spokojení, protože na Xku je možnost POUZE pálenek - na PS3 je možnost naprosto všeho, a to vadí Sony. Teď je hacknutá konzole ve stejném stavu, jako konzole uvnitř Sony - naprosto otevřená a ani trochu chráněná. A to je ten problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Sere to každýho, ale MS na tom staví - konzole se prodávaj, hry taky, všichni jsou spokojení, protože na Xku je možnost POUZE pálenek - na PS3 je možnost naprosto všeho, a to vadí Sony. Teď je hacknutá konzole ve stejném stavu, jako konzole uvnitř Sony - naprosto otevřená a ani trochu chráněná. A to je ten problém. Když si vezmeš že se určitě díky tomu zvedl prodej PS3 tak nevím na čem Sony pláče víc můžou nadávat ty co hry dělají ale zase když to vezmu že si koupíš hru za nehorázné peníze a pak jí máš otočenou za pár hodin tak to bys brečel...Já už utratil hromadu peněz za hry na ps3 a spokojenej jsem byl tak s cca 50%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Když si vezmeš že se určitě díky tomu zvedl prodej PS3 tak nevím na čem Sony pláče víc můžou nadávat ty co hry dělají ale zase když to vezmu že si koupíš hru za nehorázné peníze a pak jí máš otočenou za pár hodin tak to bys brečel...Já už utratil hromadu peněz za hry na ps3 a spokojenej jsem byl tak s cca 50%... Nooo, každý výrobce konzolí vydělává hlavně na hrách, na HW ani tak moc ne. Zakaždý prodaný kus patří Sony určitá částka, navíc sama vydává docela velké množstcí her. Rozhodně to tedy pro ně není nějaký super stav. Je fakt, že některé hry nestojí za plnou cenu, ale to není ani tak problém výrobce, jako tvůj. Pročti si recenze, pokud je hra krátká, zmíněno to bude. Taky nekupuj hry hned první den, to se fakt na těch 1500 Kč (u nas, jinde o něco méně) dostaneš. Když koupíš starší, nebo dokonce bazarovou, stojí značně méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tonylee Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No ale když si vezmeš že je podle nich i " trestné " prodávat použité hry v bazarech že okrádáš firmy potažmo Sony..tak je to no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Když si vezmeš že se určitě díky tomu zvedl prodej PS3 tak nevím na čem Sony pláče víc můžou nadávat ty co hry dělají ale zase když to vezmu že si koupíš hru za nehorázné peníze a pak jí máš otočenou za pár hodin tak to bys brečel...Já už utratil hromadu peněz za hry na ps3 a spokojenej jsem byl tak s cca 50%... Zase si vezmi, že konzole se prodá řekněme jedna, ale her na tu konzoli třeba 20 - vidíš ten rozdíl? Za hry dají lidé ve výsledku daleko více peněz, a to je důvod, proč se Sony brání. Nehledě na to, že z každé hry má provizi Sony, výrobce, vydavatel - a pokud na PS3 budou mít malé prodeje, ovlivní to zisky Sony i všechn ostatních. Nebo mohou skončit úplně, ale to je krajní řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Tak bany jsou ohlaseny a zajima me jak to budete resit popr jak se zachovate?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.