ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 už jsem to viděl 5x po sobě a sebralo mě to teda fest. takovou husinu jsem dlouho neměl, myslím si, že ten trailer strčil všechny filmy o zombie hravě do kapsy a to nemluvím o animaci postav, která člověka vcucne a nakonec vyplivne a vy sedíte v němém úžasu a myslíte na otce zoufale se snažícího ochránit život své rodiny v celkem nerovném souboji. viz video: http://games.tiscali.cz/video/survival-horor-dead-island-od-techlandu-oziva-novym-videem-54971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Už jsem o tom slyšel pár let z5, myslim že 2007/2008 asi ale nijak mě to nenadchlo, další zombie kravina..... Jediný co znám a bavím mě je resident evil nebo left 4 dead, či zombíci v red deadu nebo counter strike, tam jsou nejlepší :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Zombie kravina je mozna RDR , a Dalsi ? Tak to same muzu rict dalsi Halo kravina ... Pecka to bude uz se moc tesim je to fakt luxusni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Až na to že Halo + GoW jsou snad nejhlavnější důvody proč xbox, ostatně kvuli Halo 3 jsem si koupil xbox já..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Už jsem o tom slyšel pár let z5, myslim že 2007/2008 asi ale nijak mě to nenadchlo, další zombie kravina..... Jediný co znám a bavím mě je resident evil nebo left 4 dead, či zombíci v red deadu nebo counter strike, tam jsou nejlepší :D :D :D no spíše jsem chtěl poukázat na atmosféru daného videa, kdy se toužená dovolená změní v peklo, kór vidět umírat vlastní dceru není určitě příjemný zážitek, se podívej pořádně na ty výrazy v tváři přeživších. pokud ve hře bude zachována tato autentičnost, drama a beznaděj, tak jak ho vidím v traileru, můžu s klidem říct, že resident evil, L4D a podobné hry se můžou jít s atmosférou schovat, přotože se nedá říct, že bych se u těchhle her nějak vžil do role postav. ale je to jenom trailer, bůh ví, jaká bude hra. mimochodem, RDR undead nightmare byla vcelku pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ctverec v tom ale souhlasím, L4D je spíše masivní killovačka a odreagovačka, RE je někdy i na přemýšlení, třeba jak v RE4, RE5 moc ne, a tohle je spíše takovej horor u kterého jde hlavně o příběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Ten trailer je uplně dokonalej a ta hudba no prostě jestli takle bude vypadat i ta hra tak to bude snad ta nej zombie hra co kdy byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jinak bych chtěl ještě dodat že ikdyž o to nějak nemám zájem tak ten trailer mě docela nadchnul tim jak je brutální a dost smutnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 ctverec v tom ale souhlasím, L4D je spíše masivní killovačka a odreagovačka, RE je někdy i na přemýšlení, třeba jak v RE4, RE5 moc ne, a tohle je spíše takovej horor u kterého jde hlavně o příběh. krví zrovna nešetřili :D jinak hra je fakt ve vývoji už dost dlouho a podle toho, co jsem o ní četl to vypadá na totální pecku, tak to snad nepodělají a splní co slibujou. jinak sem narazil na jiný trailer, v podstatě ten sám s tím, že po dohrání se stránka po 13sekundách aktualizuje a trailer se pustí normálně s pár detaily navíc. http://www.ign.com/videos/2011/02/16/dead-island-backwards-forwards-announcement-trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nebo kukněte na toto video z Dead Islandu, je sice už 4 roky staré (video z 2007) moc toho neukazuje ale vypadá to úplně jinak :D http://www.ign.com/videos/2007/08/22/dead-island-pc-games-trailer-teaser-gc-2007?objectid=955540 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nebo kukněte na toto video z Dead Islandu, je sice už 4 roky staré (video z 2007) moc toho neukazuje ale vypadá to úplně jinak :D http://www.ign.com/videos/2007/08/22/dead-island-pc-games-trailer-teaser-gc-2007?objectid=955540 osobně mě nejvíc láká možnost otevřeného světa, nelineárnost a hlavně údajně reálný soubojový systém z pohledu první osoby plus zbraně typu co kde najdeš. a jestli dodrží nepředvídatelnost protivníků, jedině dobře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No otevření svět máš i v Dead Rising 2 až na to že je to spíš "nesmysl" né že by to byla kravina je to děsná švanda, ale je to spíš udělaný jako no řekl bych to takhle zabít zombíka koštětem to v jiný hře než DR nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Únor 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No otevření svět máš i v Dead Rising 2 až na to že je to spíš "nesmysl" né že by to byla kravina je to děsná švanda, ale je to spíš udělaný jako no řekl bych to takhle zabít zombíka koštětem to v jiný hře než DR nejde :D jn ale Dead rising 2 je z pohledu 3tí osoby, tady by mohl být použitý nějaký vychytaný pohyb kamery při soubojích, který by pak působil jako skutečný zápas, který sleduješ vlastníma očima, no necháme se překvapit. oni autoři psali, že souboje budou působit originálně a zajímavě, ale nic bližšího neřekli, navíc čerpám z 3 roky starého článku :D takže je dost možné, že celá hra prošla značným poupravováním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 už jsem to viděl 5x po sobě a sebralo mě to teda fest. takovou husinu jsem dlouho neměl, myslím si, že ten trailer strčil všechny filmy o zombie hravě do kapsy a to nemluvím o animaci postav, která člověka vcucne a nakonec vyplivne a vy sedíte v němém úžasu a myslíte na otce zoufale se snažícího ochránit život své rodiny v celkem nerovném souboji. viz video:http://games.tiscali.cz/video/survival-horor-dead-island-od-techlandu-oziva-novym-videem-54971 Nááádheraaaaa totálně mě to dostalo nemám slov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Nááádheraaaaa totálně mě to dostalo nemám slov... No podle toho jak to myslíš to "Nááádheraaaaa" jestli podle zpracování nebo jak to vypadá? Protože pokad to myslíš tak že je nádhera že je tam tolik krva, brutality a smrt nějakýho dítěte, tak to nádhera není, jedině že bys to myslel ze stránky zpracování, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 je to fakt brutální tem filmeček, fakt mě bylo líto té holčičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 No podle toho jak to myslíš to "Nááádheraaaaa" jestli podle zpracování nebo jak to vypadá? Protože pokad to myslíš tak že je nádhera že je tam tolik krva, brutality a smrt nějakýho dítěte, tak to nádhera není, jedině že bys to myslel ze stránky zpracování, atd... Samozřejmě zpracování .-) Měl jsem to nadhera dat do uvozovek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2011 Jop jop, přišlo by mi divný kdybys řikal že je nádhera jak někoho trhaj na kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Tak od toho beznadějného a smutného traileru je tohle nový gameplay video snad úplně něco jiného, viz. http://www.gametrailers.com/video/to-kill-dead-island/714102 Já bych to bral možná jako smíchaninu Left 4 Dead, Dead Rising 2 z menším počtem zombíků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 JJ souhlasil bych vypada to jako takovy L42 s Dead Risnigovym ("humornym") a trosku smrncly borderlands...jsem na to sam zvedav, zatim mi prijde ze vrcholem tohohle projektu byl ten genialni teaser... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Mě to zatim nijak neláká, takový suchý to je... Leda kdyby to mělo coop tak bych o tom snad uvažoval, ale asi ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 Ja o tom rozhodne neuvazuju, pro me to neni nic originalniho...zombici na ostrove..cool, no...pokud budu chtit roztrilet par zombiky, zapnu si L4D2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Tak ja uz mam predobjednano, shlednul jsem 20 minutovy gameplay a kazdopadne do toho jdu. Grafika vypada velmi dobre, navic to ma mit co-op. A dalsi skvela zprava, hra bude obsahovat ochranu XGD3. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 uz je to venku Dead Island JTAG XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Já počkám až jak se to vyvrbí stou ochranou XGD3, chci si koupit Gears of War 3 a víc originálek kupovat nebudu. Tohle přesně Microsoft potřebuje, to raději zase navštívím flashera a dám mu 500. Ale je otázka s čím příjdou příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.