Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
tak dohrano,musim uznat ze je to super hra.porad tam je co delat i po dokonceni hry.ted to jedu znovu.doporucuju. :)

Ty už jsi to dohrál? A konec ok? Nechci spoiler, jen jestli jsi byl spokojen nebo naopak?! :) Já jsem v půlce a dneska jsem skončila v podzemních garážích policejní stanice :) Takže zítra beru plínky :D

• Odpovědi 163
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
Odesláno

Tak já jsem tedy myslel, že to bude lepší, pořád jsem čekal na nějakou opravdu funkční střelnou zbraň a když přišla první pistole zjistil jsem, že do zombieho vystřílím všechno co mám a dorazit ho musím sekáčkem na maso. Nemám rád boje na blízko, čekal nějaké akční střelné zbraně a ono nic. Na začátku jsem si vybral ženskou, která měla v popisu, že to se zbraněmi umí a teď mě akorát štvou ty její věčné kecy a řvaní když do mě někdo bije.

Není nad Dead Space.

Odesláno
Pokud máš zbraň vylepšenou na maximum, tak někdy stačí jen jedna dobrá rána do hlavičky a leží :) Taková brokárna na maximum je mega super :)

Dneska jsem to konečně dojela :) Člověk aby měl vše na maximum musí hru dojet několikrát, ale snad toho docílím :)

Přesně tohle jsem chtěl vědět, že je tam brokovnice, aspoň mám důvod dál hrát a těšit se až ji najdu, protože ty sekáčky, mačety, pálky a různé nářadí mě už pěkně štve, nic to nevydrží, třeba takový hasák je celý ze železa a prakticky by se mu vůbec nic nemělo stát.

Odesláno
Přesně tohle jsem chtěl vědět, že je tam brokovnice, aspoň mám důvod dál hrát a těšit se až ji najdu, protože ty sekáčky, mačety, pálky a různé nářadí mě už pěkně štve, nic to nevydrží, třeba takový hasák je celý ze železa a prakticky by se mu vůbec nic nemělo stát.

Je to jen hra a něják ten princip opotřebení musí být udělanej:-)

Odesláno
Jak by jste to srovnali z L4D, je to těžší? Je to taky stejnej masakr? Vim že tam není tolik zombíku, já bych chtěl ted nějakou "fajnovou" pařbu po večerech ze zombíkama a nwm co, a má to splitscreen?

Těžší? No to nedokážu říct, jelikož jsem u L4D strávila tak 10 minut, nějak mě to nechytlo.. Ale spíš je to návykovější, už i tím, že si můžeš vylepšovat vlastnosti a zbraně :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu