Jiřulka Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 tak dohrano,musim uznat ze je to super hra.porad tam je co delat i po dokonceni hry.ted to jedu znovu.doporucuju. :) Ty už jsi to dohrál? A konec ok? Nechci spoiler, jen jestli jsi byl spokojen nebo naopak?! :) Já jsem v půlce a dneska jsem skončila v podzemních garážích policejní stanice :) Takže zítra beru plínky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 konec ok.je tam par prekvapeni.jinak pockej az budes ve veznici a jinym ostrove,tam zacina poradny mazec.tam my tekly nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 No díky :D Mně stačil ten začátek ve městě, ale teď už to je celkem bez nervů :) Kolik archivementů jsi udělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 Lidi prosím o nějaký odkaz na torrent z funkční verzí dík :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 premejslim taky o koupi, kdyz to tady tak ctu. najdu nekoho kdo by zacal co-op kampane? Já bych do toho šla, ale až klesna trochu cena.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 za 800 novy zabaleny, to jde uz ne? =) tak snad ke konci tydne bude doma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marif Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Kde jsi to koupil za tech 800 ? Všude je to kolem litru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 tajny dodavatel :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 tajny dodavatel :PTak to se máš :) Tady se pod litr nedá sehnat a ještě to není ani v bazarech, to to zatím dojedu.. Mám za sebou 70 % a stále nadšení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 říkate dobry jo??? je tam nejakej MP ??? teda me to prijde divny :D jen kvuli interview rikaly tam "snazime se bejt co nejrealnesi" za 20 sekund rekne "no k dispozici bude vrhaci nuz s C4" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 Podle mě je to dost návykový, protože zbraní jak zabít nemrtvé je mnoho :) A MP tam je, ale jen online a až pro 4 hráče :) Ve více lidech to musí být fakt super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2011 říkate dobry jo??? je tam nejakej MP ??? teda me to prijde divny :D jen kvuli interview rikaly tam "snazime se bejt co nejrealnesi" za 20 sekund rekne "no k dispozici bude vrhaci nuz s C4" :D divil by jses ale méně rozpočtové země tohle často použivali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Tak jsem zaparil. Rikal jsem si,, sakra, jak muzou rict, ze je to docela v pohode, ze horsi to bude na policejni stanici nebo tak, to asi nebude hra pro me. ,, To jsem mel zatim kladivko, nozik, trubku. Ted mam macetu, kosu a molotovi a uz vas chapu! :D musim rict, dobra parba !! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Jak jste udělali chapter 14? Přestávám mít na to nervy :D A narazili jste ve hře na motorovou pilu? -tohle mi nejde překonat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Tak já jsem tedy myslel, že to bude lepší, pořád jsem čekal na nějakou opravdu funkční střelnou zbraň a když přišla první pistole zjistil jsem, že do zombieho vystřílím všechno co mám a dorazit ho musím sekáčkem na maso. Nemám rád boje na blízko, čekal nějaké akční střelné zbraně a ono nic. Na začátku jsem si vybral ženskou, která měla v popisu, že to se zbraněmi umí a teď mě akorát štvou ty její věčné kecy a řvaní když do mě někdo bije. Není nad Dead Space. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Pokud máš zbraň vylepšenou na maximum, tak někdy stačí jen jedna dobrá rána do hlavičky a leží :) Taková brokárna na maximum je mega super :) Dneska jsem to konečně dojela :) Člověk aby měl vše na maximum musí hru dojet několikrát, ale snad toho docílím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 fajnová hra :)))) nejlepší na ní je, že je tam neustale slunečno :D nemusis rešit strach ze tmy :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 pockej na ATC 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 fajnová hra :)))) nejlepší na ní je, že je tam neustale slunečno :D nemusis rešit strach ze tmy :-)))) Tak si to slunečno užij, příjdou zlé časy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Jak by jste to srovnali z L4D, je to těžší? Je to taky stejnej masakr? Vim že tam není tolik zombíku, já bych chtěl ted nějakou "fajnovou" pařbu po večerech ze zombíkama a nwm co, a má to splitscreen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Pokud máš zbraň vylepšenou na maximum, tak někdy stačí jen jedna dobrá rána do hlavičky a leží :) Taková brokárna na maximum je mega super :)Dneska jsem to konečně dojela :) Člověk aby měl vše na maximum musí hru dojet několikrát, ale snad toho docílím :) Přesně tohle jsem chtěl vědět, že je tam brokovnice, aspoň mám důvod dál hrát a těšit se až ji najdu, protože ty sekáčky, mačety, pálky a různé nářadí mě už pěkně štve, nic to nevydrží, třeba takový hasák je celý ze železa a prakticky by se mu vůbec nic nemělo stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andy3000 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 nevíte,kde najít to spadlé letadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Přesně tohle jsem chtěl vědět, že je tam brokovnice, aspoň mám důvod dál hrát a těšit se až ji najdu, protože ty sekáčky, mačety, pálky a různé nářadí mě už pěkně štve, nic to nevydrží, třeba takový hasák je celý ze železa a prakticky by se mu vůbec nic nemělo stát. Je to jen hra a něják ten princip opotřebení musí být udělanej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Jak by jste to srovnali z L4D, je to těžší? Je to taky stejnej masakr? Vim že tam není tolik zombíku, já bych chtěl ted nějakou "fajnovou" pařbu po večerech ze zombíkama a nwm co, a má to splitscreen? Těžší? No to nedokážu říct, jelikož jsem u L4D strávila tak 10 minut, nějak mě to nechytlo.. Ale spíš je to návykovější, už i tím, že si můžeš vylepšovat vlastnosti a zbraně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 nevíte,kde najít to spadlé letadlo? Vim, kde jsi? V Resortu ani ve městě ho nehledej, je až v džungli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.