Anubis1 Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 Kdaz mas JTAG tak to nemusis resit. Ted hlvne, kdyz se jim co nejdrive povede dostat mezi lidi ta nova uprava Glitch Hack at maji po starostech vsichni ostatni, kteri nemuzou udelat JTAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2011 včak na vás ten bn jednou dojde, kdo si počká ten se dočká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tak jsem to kus zahral a moc me to nenadchlo. Sice grafika paradni, ale chozeni z jedny casti ostrova na druhou me moc zatim neuchvatilo, ale treba se to rozjede az dal. Asi jsem od toho cekal mnohem vic a nebo uz jsem moc rozmlsanej. Pockam na nejakou poradnou recenzi a pokud dopadne nejak dobre tak to mozna jeste dam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Coze, ono jde o RPG? No to cumim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 má to RPG prvky...je to L4d+oblivion+borderlands...na ign a GT jsou review na ign 8 na GT 8,5...a vypadá to parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 ale nemůžu najít jestli tam bdue splitscreen... :/// na co-optimu je že jen online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Tak to je krása a spokojenost DEAD ISLAND XBOX360-COMPLEX a je to RF a hlavně XGD2. Jak je to možné? Grupa COMPLEX předělala JTAG verzi, protože se prodává jen XGD3 verze pokud vim. [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 to s tou jtag verzí nechápu :D:) ale kdyby to takto šlo tak pá pá lt 2.0 :D... jinak já se dočetl že v pár zemích(austrálie) se hry distribuují ještě jako XGD2...driver má taky XGD2 verzi jen ještě není uploadnutá--- BTW:dead island stejně bude kravina bez splitscreenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ''For some odd reason it seems not all copies of this game have XGD3 depending on where you buy it... That's why our first rip was for JTAGs only. Here's one from another source as a traditional .iso release which can be burnt and played as usual .. enjoy'' takže o předělání JTAG verze nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 čeknul už někdu tu verzi complex? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 mam dotaz vyžaduje ta hra ten posledni update ktery maže flash?nebo kdyz mi jel deus ex tak tohle taky dik flash mam asi rok stary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 ja mam myslim LT+ 1.2 a to jsem taky hodně pozadu...člověk to nestíhá sledovat jak na to nemá čas...to mi taky asi nepujde... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 Jak to teda je? bude to fungovat nebo ne? mam LT+ a DB 12625...všude píšou že je to Wave 12, takže by se to mělo rozchodit...to samý u NHL 12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2011 U NHL 12 a Dead Island je tředa minimálně DB 13146. Jinak jestli vyjde i Gears of War 3 v XGD2 tak budu skákat metr vysoko. (Je rozdíl dát do hry 25kč nebo 1300 kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 U NHL 12 a Dead Island je tředa minimálně DB 13146. Jinak jestli vyjde i Gears of War 3 v XGD2 tak budu skákat metr vysoko. (Je rozdíl dát do hry 25kč nebo 1300 kč). Jo a taky je rozdíl dostat ban a nedostat ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bafik Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 čeknul už někdu tu verzi complex? Jj, staženo, vypáleno a funkční. Flash 1.91 a DB 13.599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 U NHL 12 a Dead Island je tředa minimálně DB 13146. Jinak jestli vyjde i Gears of War 3 v XGD2 tak budu skákat metr vysoko. (Je rozdíl dát do hry 25kč nebo 1300 kč). A když bych měl tyto požadavky - jde to vypálit tak aby to fungovalo když to má tu novou ochranu? nebo je na to potřeba nějaká speciální vypalovačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A když bych měl tyto požadavky - jde to vypálit tak aby to fungovalo když to má tu novou ochranu? nebo je na to potřeba nějaká speciální vypalovačka? Ne na tady tuhle verzi nepotrebujes nic, tohle je jeste normalni verze bez te ochrany ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Ne na tady tuhle verzi nepotrebujes nic, tohle je jeste normalni verze bez te ochrany ;-) Takže když to je Wave 12 tak se to dá klasicky vypálit? a co když to tu ochranu má? to se pak nějaká ta spešl vypalovačka potřebuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Já hry na xbox live nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Já hry na xbox live nehraju. To je sice hezké, že jsi se s námi podělil o tuto informaci :D ale nechápu jak to souvisí s tím na co jsem se ptal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Takže když to je Wave 12 tak se to dá klasicky vypálit? a co když to tu ochranu má? to se pak nějaká ta spešl vypalovačka potřebuje? wave 12 a 13 jde ještě normálně vypálit . Až teprve na hry s XGD3 bude potřeba nový vypalovací program ( pracuje se prý na XBOX BACKUP CREATOR ) - půjde to ale na normálních vypalovačkách . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak že když mam flash (1.4) s Active diskem a dam Update tak mi to přemaže stávajcí flash ? Mam starý Xko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak že když mam flash (1.4) s Active diskem a dam Update tak mi to přemaže stávajcí flash ? Mam starý Xko Ano : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 wave 12 a 13 jde ještě normálně vypálit . Až teprve na hry s XGD3 bude potřeba nový vypalovací program ( pracuje se prý na XBOX BACKUP CREATOR ) - půjde to ale na normálních vypalovačkách . ale bude i třeba ten novej flash 2.0 ne? vypolovačka popřipadte patch přes ABGX asu nebude stačit co ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.