Jiřulka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Ehm..můj level je 18 :D A jsem v Actu 2 ale nemám ještě něco splněnýho na letovisku..A za jakou postavu hraješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 hraju za toho co vypada pokerovanej indian,nevim jak se jmenuje,jeho postava me zaujala tak sem si ji vybral.a za jakou hrajes ty?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Tak to máš Logana, toho jsem si původně chtěla vzít taky, ale nakonec zvítězila Xian (ta s tou červenou sukní), je fakt dobrá na řezání končetin :D A co myslíš jaký to bude mít konec? Já bych řekla, že nějak otevřený, aby mohla být dvojka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 souhlasim s tebou,urcite to bude mit oteevreny konec.jen doufam že po odehrani story se budu prochazet po ostrove a kochat se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 To já se už kochám teď :D Jen to chrčení, křičení, mrtvý a okousaný těla mi kazí idylku :( Viděl jsi ten bazén u hotelu? To je nádhera, škoda, že neumí plavat :D Ale v městě není na co koukat, to je tak hnusný a zničený, fuj :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 to jo,dost me dostala policejni stanice ve meste,super atmosfera.hned sem si vybavil Resident Evil 2.jinak graficky se my to moc libí a to že už sem tech her hral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 jen je skoda že to nemam s kym hrat,ve vice lidech to nemusi byt spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Graficky se mi to taky líbí a sem tam nějaký bug mi nevadí, zatím jsem narazila na 3.. Aha, takže až budu u policejní stanice, mám se začít bát? :D Pokud tam na mě nepolezou pavouci, tak to snad přežiju :D RE2 jsem asi nehrála, nevim jestli to nebyla jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 neboj,nechci ti to prozradit,ale až pujdeš tou stanici ,malo svetla jen kužel od svitu baterky,uzjá chodba a rev nemrtvých hmmm to je teda neco doporucuju v noci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Tak já jsem level 21(dělám hodně vedlejšáků a zabijím i jen tak :D) taky jsme v tom městě...chci se zeptat jaký je váš nejoblíbenější mód?...chtělo by to stránku na které by bylo vypsáno co jaký mód dělá...+ tam jsou některé módy třeba 3x ale mají různou síli takže se to plete :/ hra je to dost dlouhá :) a to je dobře :ú protože mě stále baví :)... BTW:teď jsem se vrátil s těch kanálu zpátky na radnici a wau... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 našel jsem oranžovou lebku a po chvilce i msíto kam ji dát...dostal sem speciální ''developer no.1'' recept udělalo mi to vojenský nůž---staty celkem průměrný... cena 4000...a vydží..nic..oprava jen takový 4mm na tom kruhu stojí 2500...zbytečný až moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
es Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 jde kampaň hrát coop ve splitscreenu? prosím o rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Ne kampaň nemé splitscreen :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
es Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 škoda, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 neboj,nechci ti to prozradit,ale až pujdeš tou stanici ,malo svetla jen kužel od svitu baterky,uzjá chodba a rev nemrtvých hmmm to je teda neco doporucuju v noci :) To se mám teda fakt na co těšit :) Stejně mám radši letovisko, tam je to fakt pěkný, ale chybí mi 4 hlavní úkoly a musím zpět do města..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 To se mám teda fakt na co těšit :) Stejně mám radši letovisko, tam je to fakt pěkný, ale chybí mi 4 hlavní úkoly a musím zpět do města..:( a hlavně do tý policejní stanice musíš víckrát nejdřív jako hlavní quest a pak tam jsou dva vedlejší...ael ty asi můžeš vzít naráz to zjistím pak :)...jo jinak si nemyslím že by jungle byla nějak příjemná :/...to bude směsice města letoviska :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Joj, snad to zvládnu :D Mně to stačilo v hotelu, kde byly neosvětlený místa :D Ten konec bude asi dost hustej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 jungle je dobre ztvarnena je to nevo jineho dost prostoru ,mnoho cest......strasidelny zitra se na to vrhnu a pak poreferuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Vy jste nějaký moc rychlý..budete mít dohráno a já budu teprve na policejní stanici :D Ale asi bych si raději zahrála v co-opu, sama to asi nedám :( Nevéte někdo jak se jmenuje písnička z úvodního videa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 nevim ale je dost husta,obcas nechavam jen to video na tu hudbu.a coop bych si taky rad zahral,jak sem psal o post viš,musi to byt amazec hrat ve vice lidech co sou dobre sehrani,krejou se atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2011 Jiřulka Vůbec džungle je začátek druhé půlky hry :) když nevíte písničku pamatujte si nějaké slova..podle toho to najdete.(jinak Sam B je řekl bych už rapová legenda :) a ten charakter je dělaný podle něho :) ):) http://www.youtube.com/watch?v=78bj6ebUVqA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Díky moc za písničku, je fakt super! Já teda o Samovi slyším poprvé až od tebe :D Jakou zbraň máte nejoblíbenější? Já upravený srp na maximum a mačetu, těším se na brokárnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 Díky moc za písničku, je fakt super! Já teda o Samovi slyším poprvé až od tebe :DJakou zbraň máte nejoblíbenější? Já upravený srp na maximum a mačetu, těším se na brokárnu :) Tak on to byl takovej zalezlej rapper spíš to beru jako legenda že už toho má hodně za sebou (jinak on víc písničky psal :D) ''gabriel's sladgehammer'' oranžový kladivo s ''magic mode'' neboli to dává elektřinu a zároveŇ ho to odstřelí na 10+metrů(při kritikalu) mám ještě dvě fialové mačety a brokovnici s 9mm :D: )...na mačetách mám high voltage(to samý jen to neodpaluje) teď až najdu nějakou lepší mačetu tak si tam šoupnu ''toxic mod'' :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2011 premejslim taky o koupi, kdyz to tady tak ctu. najdu nekoho kdo by zacal co-op kampane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ice Odesláno Září 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2011 tak dohrano,musim uznat ze je to super hra.porad tam je co delat i po dokonceni hry.ted to jedu znovu.doporucuju. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.