Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s hrama!! POMOC!!!

Max96

Otázka

Nazdar lidi, mám problem, chci si zahrat B:BC1 po netu a kdyz zapnu, napise , ze to ma update. Zapnu update a zachvili to vyhodi nejakou chybu. Dale mam problem, ze kdyz zapnu nejakou hru, tak mi to automaticky hodi na 1280 na 720 z puvodniho rozliseni 1920 x 1080 a me to celkem stve, protoze na Playstation,cz je ze jsou ty hry iv Full hd...

Co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak já ti pomoci neumím, protože ani PS3 ještě nemám, ale čekal bych, že bude třeba více informací.

Začněme tím, že napíšeš, jakou to PŘESNĚ píše chybu.

Co se rozlišení týká: chápu správně, že menu jede ve 1920x1080 a teprve spuštění hry to rozlišení změní? Hry jsou originál a firmware je originál? Dělají to všechny hry nebo jen některé? Které?

Vůbec jsem nepochopil ten origoš a online. Přece pokud jedu originál hry na originál konzoli tak z principu nemůžu mít problém s online. Pokud tedy nejseš na "indexu" z doby minulé.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak tady si najdi kod tvyho erroru http://console-forum.net/tema/23706-ps3-chybove-kody?highlight=error+80710102

Některý hry nepodporuji HD,mrkni na origo obal BF a tam budes mit v jakym rozliseni ti to poběži... Mě se taky většina her přepne z 1080 na 720...

Odkaz ke komentáři

• 0

Dělaj mi to origoš hry, a rozlišení se mění až při spuštění...jinak na Playstation.cz je třeba RaC a crack in time napsane, ze jede i v 1080i a presto mi to prepne do 1280x720...

A stěma aktualizacema: Jedu origoš, ale pak mi to napise tu chybu a se stahovanim je amen...

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus v nastavení změnit povolené rozlišení jen na 1080p - některé hry mají 720 i 1080, ale přepínají se do 720. Mě to dělalo Assassins Creed 2. odznač 720p a mělo by to jet. Pokud se ti to tedy nepřepne do 376p :D

Pokud to ani pak nejde, tak máš smůlu - nevydupeš si to.

Odkaz ke komentáři

• 0

Sice PS3 nemám, ale ve full HD jede fakt jen pár her, většinou nějaké starší ( například Prince of Persia stará trilogie jede ve full HD) jinak ostatní hry většinou jedou v 1280x720, holt výkon na nový hry ve full HD to nemá...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu